Amikor Benz utoljara konstans jo format hozott, szoval olyan 2012-re saccolommocsok írta:Kicsit lemaradtam, o mikor lett ilyen érett es értelmes?

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 16., csütörtök 23:58
Amikor Benz utoljara konstans jo format hozott, szoval olyan 2012-re saccolommocsok írta:Kicsit lemaradtam, o mikor lett ilyen érett es értelmes?
HozzászólásSzerző: lestat » 2017. november 16., csütörtök 23:57
mocsok írta:Kicsit lemaradtam, o mikor lett ilyen érett es értelmes?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. november 16., csütörtök 23:21
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 16., csütörtök 22:22
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. november 16., csütörtök 21:58
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. november 16., csütörtök 20:50
Igen, igen. Csak én úgy számolok, hogy pár év és ő is robbanni fog, mint Isco!ziro4vr írta:Jobb lenne ha a teljesítménytől függene, nem a kortól. Nem annyira egyértelmű azért ez, hogy neki kezdőnek kéne lennie. Ahhoz több kéne mezőnyben, sokkal.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 16., csütörtök 19:58
Szerintem ő is játszhat szabadon a csatár mögött bármelyik szélen feltűnve. Isco induljon balról ő meg jobbról és ennyi.RaúlCF írta:Asensionak a legnagyobb baja Isco. Isco szabadon a csatárok mögött az igazi Asensio meg pont inkább Ronaldo régi helyén és jelen felállásban Isconak van helye viszont nincsenek szélsők.Kerlon írta:Marconak sok hasznát vehetjük, de mintha még nem lenne meg a pozíciója. Az biztos, hogy közel kell játszania a kapuhoz, mert remek a lovoje.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. november 16., csütörtök 19:55
Asensionak a legnagyobb baja Isco. Isco szabadon a csatárok mögött az igazi Asensio meg pont inkább Ronaldo régi helyén és jelen felállásban Isconak van helye viszont nincsenek szélsők.Kerlon írta:Marconak sok hasznát vehetjük, de mintha még nem lenne meg a pozíciója. Az biztos, hogy közel kell játszania a kapuhoz, mert remek a lovoje.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 16., csütörtök 19:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 16., csütörtök 19:09
Jobb lenne ha a teljesítménytől függene, nem a kortól. Nem annyira egyértelmű azért ez, hogy neki kezdőnek kéne lennie. Ahhoz több kéne mezőnyben, sokkal.M1Ö írta: Mondjuk jobban bele gondolva, lehet elmenne simán, mert Isconak kulcsembernek kell legyen jövőre, Asensionak meg ahogy idősödik, szépen emelni kell a meccseit is.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. november 16., csütörtök 15:45
Mondjuk jobban bele gondolva, lehet elmenne simán, mert Isconak kulcsembernek kell legyen jövőre, Asensionak meg ahogy idősödik, szépen emelni kell a meccseit is.RaúlCF írta:pénzügyileg nagy beruházás lenne ellenben ottvan a másik oldala hogy úgy lehet embereket keresni hogy 2 fix hely elment és az már bőven csábítóbban hangzik mintha Bale-Benzema mellé keresnének. Ronaldo még kb 1 év Benzema már -3, Bale is fixen el és lehet hozni a fiatal titánokat a helyükre.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 14., kedd 20:46
Jönnek új “áldozatok”. Korábban is voltak, Gravesen, traktorok, Higuain, Khedira, Faubertziro4vr írta:Bedőlne a fórum ha nem lenne se Bale se Benzema.
Na meg R24 alkoholista lenne, abból már van itt elég..mint hehe vagy én.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 14., kedd 20:40
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. november 14., kedd 19:35
pénzügyileg nagy beruházás lenne ellenben ottvan a másik oldala hogy úgy lehet embereket keresni hogy 2 fix hely elment és az már bőven csábítóbban hangzik mintha Bale-Benzema mellé keresnének. Ronaldo még kb 1 év Benzema már -3, Bale is fixen el és lehet hozni a fiatal titánokat a helyükre.M1Ö írta: Sok lenne egyszerre, főleg, hogy Mayoral-lal sem lehet számolni. Akkor 2 embert kéne hozni, de még azt az egy tökéletest is nehéz megtalálni. Pluszba még szinte meg sem száradt a tinta az új szerződésén, kétlem, hogy rá fél évre eladnák.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. november 14., kedd 18:28
Sok lenne egyszerre, főleg, hogy Mayoral-lal sem lehet számolni. Akkor 2 embert kéne hozni, de még azt az egy tökéletest is nehéz megtalálni. Pluszba még szinte meg sem száradt a tinta az új szerződésén, kétlem, hogy rá fél évre eladnák.KAG írta:Benzemat én elküldeném.
Ronaldot tehermentesíteni kell már és Ő nem képes rá.
Illetve a fizetése sem olyan kevés, ha jól tudom. Szóval nem igazán érné meg itt tartani évi pár meccsre.
Pláne úgy, hogy vszleg akkor sem lenne jobb, mint most.
Megkap mindent a csapattól, de így sem megy neki.
Hát, ha azt fogja érezni, hogy kiálltak mögüle a többiek...
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 14., kedd 18:09
ziro4vr írta:Ronaldo ne menjen jövő nyáron sehova. Balet el kell zavarni, Benzemát perememberré tenni, a portugál kell, mint fix pont.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 14., kedd 14:05
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. november 14., kedd 13:38
Mondjuk most, hogy tudott az, hogy csatárt, támadót veszünk és vezérbikának lehet úgy gondolja, hogy elmegy levezetni valahová, de fix kezdőnek. Bár én örülnék neki, ha megelégedne a másodszereppel nálunk és innét vonulna vissza.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 14., kedd 13:31
Mondjuk most, hogy tudott az, hogy csatárt, támadót veszünk és vezérbikának lehet úgy gondolja, hogy elmegy levezetni valahová, de fix kezdőnek. Bár én örülnék neki, ha megelégedne a másodszereppel nálunk és innét vonulna vissza.BBeno írta:hát, ha ő azt mondja akkor biztos úgy lesz.
idén nyáron is nagy sláger volt. hehe is 85%-ra vette hogy elmegy Ronaldo.![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 14., kedd 13:24
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem