Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az évad nagyon a csúcson van, azt se tudtam mire figyeljek mikor néztem.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. november 17., péntek 19:47
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. november 17., péntek 13:02
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. november 14., kedd 9:56
Realista24 írta:Kasza...Realista24 írta:El Chapo pilot viszont gyenge volt, ahhoz képest hogy netflix illetve a téma miatt is. Meg ket részt adok neki, hogy meggyozzon.olyan a sorozat számomra (három rész után), mintha lett volna 100 forintja a Netflixnek a Narcosra, de csak 90et költöttek el rá, és gondolták, hogy csinálnak a maradék tízből is valamit. Amatőr színészek, borzalmas akciójelenetek, ide-oda ugráló sztori, és értelmetlen párbeszédek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 14., kedd 7:09
Kasza...Realista24 írta:El Chapo pilot viszont gyenge volt, ahhoz képest hogy netflix illetve a téma miatt is. Meg ket részt adok neki, hogy meggyozzon.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. november 13., hétfő 22:23
Komolyan kepesek voltak 250 millioert megvenni a jogokat?P. Krisz írta:Az Amazonnál landolt a Gyűrűk Ura sorozat.
Több évados lesz és előzmény.
Szép erőfitogtatás az Amazon részéről.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. november 13., hétfő 21:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 13., hétfő 6:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 12., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 12., vasárnap 20:28
H.E.H.E. írta:most nem erről van szóEzt a get out kártyát már párszor megelőlegeztük neked![]()
ez most egy új lehetőség neked/nektek, hogy jóvátegyétek azt a sok igazságtalanságot, amit elkövettetek kitiltásaimkor.
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. november 12., vasárnap 20:20
Les Revenantshaszi írta:Valami mindfuck sorozat érdekelne. Stranger things, Mr.Robot, Lost, Leftovers, Dexter, Death note ezeket már láttam, de ezekhez hasonlóan misztifikált sorozatot tudna ajánlani valaki?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 12., vasárnap 19:37
most nem erről van szóEzt a get out kártyát már párszor megelőlegeztük neked
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 12., vasárnap 19:04
Ezt a get out kártyát már párszor megelőlegeztük neked
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 12., vasárnap 18:51
csak neked mester. de ez akkor egy get out the jail free card itt a fórumon 2020-igRealista24 írta:Csak hd-ben van fent...hogy a villám vágná meg. Igen, igénytelen vagyok.nagchampa írta:amúgy kenjétek az el chapo-t is, ha tetszett a narcos és valakinek eddig kimaradt volna. ugyanúgy netflix, közel azonos felépítés, bár sokkal több spanyol van benne, narrátor nem nyomja angolul mint a másik sorozatnál
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 12., vasárnap 18:42
Csak hd-ben van fent...hogy a villám vágná meg. Igen, igénytelen vagyok.nagchampa írta:amúgy kenjétek az el chapo-t is, ha tetszett a narcos és valakinek eddig kimaradt volna. ugyanúgy netflix, közel azonos felépítés, bár sokkal több spanyol van benne, narrátor nem nyomja angolul mint a másik sorozatnál
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. november 12., vasárnap 15:32
nagchampa írta:na meg a lényeget el is felejtettem amiért beléptem, mikor írtam az előző hsz-t. Mindhunter. kegyetlen jó. ha valakinek tetszett anno a true detective 1. évada, ez még jobb lesz szvsz. sorozatgyilkosokat dolgoz fel, van egy detektív aki kósza ötletként hozza fel, amire a mai nyomozás egésze épül, többet nem akarok írni. nem siet a témafelépítés, de nem is lassú. én egyik éjjel tekertem le az egész évadot, ez is netflixes
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 12., vasárnap 14:04
Bb egy fos. Bocsnzooli93 írta:Ez az ozark akkor ilyen breaking bad lehet a leiras alapjan. Egy alapvetoen artatlan csalad, kerul bele a slamasztikaba,amibol aztan gondolom nem igen lehet majd kimaszni, csak lejjebb zuhanni. Erdekel majd engem is. Breaking bad is nagyon bejott, bar ott a feleseg meg a kolyok nagyon irritalo tudott lenni
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 12., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: nagchampa » 2017. november 12., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. november 12., vasárnap 13:28
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. november 12., vasárnap 13:13
Rick and Morty 3. évadhaszi írta:Valami mindfuck sorozat érdekelne. Stranger things, Mr.Robot, Lost, Leftovers, Dexter, Death note ezeket már láttam, de ezekhez hasonlóan misztifikált sorozatot tudna ajánlani valaki?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem