Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"Köztudott az is, hogy Lewa nagyon szívesen játszana Madridban, sosem volt ellenére egy ilyen átigazolás, így a játékost nem igazán kellene győzködni arról, hogy 2018 nyarán költözzön Spanyolországba."
Kinti cikkben olvastam. Ha tényleg olyan szívesen játszana itt, akkor 2014-ben, amikor szabadon igazolhatóvá vált, miért nem ide jött? Azt csinált, amit akart, mégis a Bayernt választotta.
Kinti cikkben olvastam. Ha tényleg olyan szívesen játszana itt, akkor 2014-ben, amikor szabadon igazolhatóvá vált, miért nem ide jött? Azt csinált, amit akart, mégis a Bayernt választotta.
- BlancoMark
Itt mar csak az a kerdes hehe miert hasznal orosz googlet.
Putyin kemei nem csak az amerikai elnokvalasztast akartak megvaltoztatni, hanem a madridom allovizet is felkavarni.

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
https://www.google.ru/search?q=keeley+h ... 20&bih=949ziro4vr írta:Szerencsére az angolok minden világversenyen beégnek, szerintem nem kell ettől tartani.![]()
Mondjuk Rashford jöhetne onnan, ő talán olyan földön is megélne, ahol nem mindig szürke az idő és ronda nők vannak jobbra-balra.

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
James lesz a vb sztárja, visszajön Madridba, ám itt továbbra is gyenge lesz.ziro4vr írta:Én tartok tőle, hogy valami közepesen jó játékost, aki jövőre a vb-n 4-5 meccsen jó lesz és akit felsztárolnak majd, megveszünk valami indokolatlan magas összegért, hogy megmutassuk még mindig faszák vagyunk. Meg mert muszáj embert venni előre.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerencsére az angolok minden világversenyen beégnek, szerintem nem kell ettől tartani.
Mondjuk Rashford jöhetne onnan, ő talán olyan földön is megélne, ahol nem mindig szürke az idő és ronda nők vannak jobbra-balra.

Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Félek, hogy Kane lesz ebből és ívelgetünk majd rá meg Ronaldora.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én tartok tőle, hogy valami közepesen jó játékost, aki jövőre a vb-n 4-5 meccsen jó lesz és akit felsztárolnak majd, megveszünk valami indokolatlan magas összegért, hogy megmutassuk még mindig faszák vagyunk. Meg mert muszáj embert venni előre.
Nem illik.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Ne ez a legnagyobb probléma. Mbappé-n kívül nem volt olyan játékos, aki elérhető és/vagy megéri gatyára vetkőzős összeget fizetni érte. Mindenki tudja, hogy kellene valaki, valaki, aki most már pont nem létezik.RealMadridFanatic írta:
Mbappé - A fenitek miatt szintén sansztalan.
...még egy meghatározó játékos elférne előre, de ötletem sincs ki lehetne, akire reális esély lehet.
Mi lesz a (vész)megoldás? Jön valami önkéntes tűzoltó, aki nem elég jó/nem illik ide, de legalább kiba. drága.
Ezért kellett volna teljes erőbedobással Mbappé-t megszerezni. Szerintem -a fenti körülményeket figyelembe véve- hiba, de legalábbis igen sajnálatos, hogy nem nálunk focizgat.
Minden évben van egy felkapott tini, aki épp világlegjobbja lesz, de a legtöbb lufi, ami hamar ki is derül.
Viszont olyan kontúros tehetséget mint Mbappé, kivételesen ritkán látni.
Nem baj, majd Vinicius...
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ha csak a balszerencsére gondolsz akkor egyetértünk, de egyébként erröl most nem a Sanitas tehet, ez nem olyan tipusu "sérülés"KAG írta:Mi a picsa folyik idén?!A MARCA legfrissebb információi szerint nem várt komplikációk léptek fel Dani Carvajal rehabilitációja során, így nagyon valószínű, hogy Keylor Navas mellett a saját nevelésű jobbhátvédnek is ki kell majd hagynia a városi derbit. Ezzel ellenben, az AS arról számol be, hogy Carvajal készen áll...
Ez már elképesztő, komolyan...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- RealMadridFanatic
Remélem lassan mindenkinek leesik a vezetőségben, hogy Bale-re ilyen-olyan okoknál fogva nem lehet építeni, nem is szabad, még akkor sem, ha véletlen nem sérült.Neymar, Fekir, Lewa és a többiek – a lehetséges nyári célpontok
Továbbra is el lehet válni egymástól úgy, hogy voltak szép pillanatok, néha Bale is tudott hozzátenni, sok kupát nyert, de nem illik teljesen a spanyol fociba.
Hazard - Szerintem nem rossz opció, sokkal jobban illene a spanyol fociba, mint Bale. Ha Ő nem forszírozza a távozását erőteljesen, akkor sok esélyt nem látnék rá - még az előbb vázolt esetben is drága lenne.
Kane - viccnek is rossz. Főleg a 200 milliós nonszensz árral.
Dele Alli - benne van fantázia, de a Spursből csak akkor hoznék valakit, ha tényleg ordas nagy játékos, vagy potenciálisan az, mint Mbappé. Alli azért nálam egy szinttel ez alatt marad.
Neymar - nem leszek népszerű, de Őt bármikor szívesen nézném Madridban, az előzmények ellenére is. Nagyon jó játékos, bárki bármit mond, és élvezhetőbbé teszi a meccseket. A realitása szerintem 0, nem fogja elengedni a PSG, bármit is csinál.
Mbappé - a legjobb opció lenne továbbra is, de ehhez az FFP-nek működnie is kellene, nem csak mellet döngetni, hogy milyen ügyesen kontrollálják az esélyegyenlőséget. A fenitek miatt szintén sansztalan.
Lewandowski - már nem kell.
Fekir - Őt nem ismerem, nem is mondok semmit. A sajtóban futottam bele a nevébe néhányszor csak, általánosan jó a vélemény róla, ennyit tudok.
Mivel vagy nem látom realitását a felsoroltaknak, vagy horribilis az áruk, ráadásul szerintem Cé még jövőre is fix kezdő, így eleve el kellene felejteni a BBC-féle felállást is, amivel házon belül oldanánk meg a problémák egy részét.
Navas - Carvajal,Varane,Ramos,Marcelo - Modric,Kovacic,Kroos,Isco - Asensio,Ronaldo
A középpálya rendben van, a cserék is Casemiroval, Ceballos-szal, Llorrentével. Előre szerintem mindenképpen marad Benzema és LV is, amennyiben a padot tűrik, ez nem is biztos, hogy baj (bár a francia nem tudom mennyit tud lendíteni egy meccsen csereként), Mayoral nem tényező.
Ezek, az évek óta tartó sérüléshullámok és Cé kora ismeretében még egy meghatározó játékos elférne előre, de ötletem sincs ki lehetne, akire reális esély lehet.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mi a picsa folyik idén?!A MARCA legfrissebb információi szerint nem várt komplikációk léptek fel Dani Carvajal rehabilitációja során, így nagyon valószínű, hogy Keylor Navas mellett a saját nevelésű jobbhátvédnek is ki kell majd hagynia a városi derbit. Ezzel ellenben, az AS arról számol be, hogy Carvajal készen áll...
Ez már elképesztő, komolyan...
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
eleve azt rótta fel mindenki hogy minek jön ide.donor írta:Sokaknak azért elég szelektív a memóriája. Jöttök itt ezzel a fizetési struktúrával, meg a semmit nem mutatott tini jelzőkkel, mikor ezen már rég túl van a klub. Jött ide egy sörényes vadló... akarom mondani csillámfaszláma, aki semmit nem bizonyítva sztár igazolásként, rekordgyanús összegért és azóta is kimagasló fizetésért. Felrótta ezt valaki azóta? Még tán emeltük is neki a nagy semmire úgy, hogy nem is játszik. Kíváncsi lennék, ha a csimpilóta fizuját 1 az 1-be odaadtuk volna a kölyöknek és most járna 6-8 gólnál a bajnokságban, akkor ki picsogna a fizuján, míg "Sámsonnal" látjuk, hogy mire megyünk...
Ha nem lesz fizetési sapka a fociban, akkor igen is haladnunk kell sajnos a korral, vagy lemaradunk és az nem jó.
celtices dembelet szerintem meglehetne próbálni. kb 40ért hozható is lenne. igaz elég súlyos sérülése volt de úgynézki magához tért. ma egy triplával köszönt be az u21 selejtezőben.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Azért az nem olyan egyszerű. Nem véletlenül nem kerül elő olyan nagyon gyakran egy Varane a francia sokadosztályból.Jim írta:értsd jól:
mielőtt nem került reflektorfénybe az lett volna
lásd Varane![]()
az ő példáját kéne követnünk minden országban
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
értsd jól:
lásd Varane
lásd Varane

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
jaja volt az a francia fiatal csikó gyerek is. vmi monacóban játszott 17 évesen, az is jó olcsó lett volna.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a legolcsóbb megoldás a fiatal nagy tehetségek minél korábbi idehozatala
ez a spanyolok esetében már elindult
(ami persze én nagyon támogatok
)
a külföldiek esetében ez még csak Brazíliába látszik
(nem tudom beválik-e közülük valaki)
az európai hálózatra kéne jobban figyelni a scoutoknak...
ez a spanyolok esetében már elindult
(ami persze én nagyon támogatok

a külföldiek esetében ez még csak Brazíliába látszik
(nem tudom beválik-e közülük valaki)
az európai hálózatra kéne jobban figyelni a scoutoknak...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Számomra a profi mentalitáshoz hozzátartozik, hogy ilyenkor a teljesítményünkkel érvelünk, nem pedig mások fizetésével. Ha nem lennének ezek a footballleaks és hasonló oldalak, szerintem a focisták nem is tudnának semmit egymás fizetéséről. Talán, ha ugyanaz az ügynökük, de akkor is kétlem.Kerlon írta:Mondjuk sokan verhetnék az asztalt, hogy Bale a semmire veszi fel az éves fizuját 2 éve.
Merci Zizou!
Mondjuk sokan verhetnék az asztalt, hogy Bale a semmire veszi fel az éves fizuját 2 éve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Sokaknak azért elég szelektív a memóriája. Jöttök itt ezzel a fizetési struktúrával, meg a semmit nem mutatott tini jelzőkkel, mikor ezen már rég túl van a klub. Jött ide egy sörényes vadló... akarom mondani csillámfaszláma, aki semmit nem bizonyítva sztár igazolásként, rekordgyanús összegért és azóta is kimagasló fizetésért. Felrótta ezt valaki azóta? Még tán emeltük is neki a nagy semmire úgy, hogy nem is játszik. Kíváncsi lennék, ha a csimpilóta fizuját 1 az 1-be odaadtuk volna a kölyöknek és most járna 6-8 gólnál a bajnokságban, akkor ki picsogna a fizuján, míg "Sámsonnal" látjuk, hogy mire megyünk...
Ha nem lesz fizetési sapka a fociban, akkor igen is haladnunk kell sajnos a korral, vagy lemaradunk és az nem jó.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!