G. V.tinho írta:BlancoMark írta:Meg tobb TAO-t es stadiont az orszagnak!!! Ugyes vagy Viktor!
Mennyi mindent lehetett volna csinalni ebbol a penzbol amit erre a mocsokra koltottek.
Ja es hozzatennem: becsuljuk meg a mai eredmenyeket es jatekosainkat, mert az utanpotlasunk egyenlo a nullaval, szerintem ezt a szintet sem fogjuk birni tartani.
Mert nyilván Orbán tehet arról, hogy az előző politikai éra ezt a csökevényt termelte ki.
Szerintem inkább örülni kéne, hogy olyan politika van, amely minden más mellett a sport ügyét is fontosnak tartja.
Te meg elvileg sportszeretőként öklendezel meg okádsz.
Tudod mi, menj a pitsába
Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan írtad-e. Azt ugye tudod, hogy a nagy sportszeretet miatt tök feleslegesen épülnek a stadionok, megtömve a haverok zsebét? Vagy, hogy 3x annyiba kerül már a puskás, mint eredetileg volt? tök véletlenül akkor nőtt meg az ár, amikor kiderült h nem lesz olimpia.
Erről nem az előző politikai éra tehet erről, hanem a dilettáns edzők és a mentálisan gyenge játékosok. De sikerült ebbe is belekeverned a politikát.
Bocs, de a sport helyett inkább emelnék meg az orvosok fizetését, újítsák fel a kórházakat. Ennyi pénzből sztem a megyeszékhelyen lévő kórházakat fel lehetett volna újítani.