ez a spanyolok esetében már elindult
(ami persze én nagyon támogatok

a külföldiek esetében ez még csak Brazíliába látszik
(nem tudom beválik-e közülük valaki)
az európai hálózatra kéne jobban figyelni a scoutoknak...
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. november 13., hétfő 22:00
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 13., hétfő 14:51
Számomra a profi mentalitáshoz hozzátartozik, hogy ilyenkor a teljesítményünkkel érvelünk, nem pedig mások fizetésével. Ha nem lennének ezek a footballleaks és hasonló oldalak, szerintem a focisták nem is tudnának semmit egymás fizetéséről. Talán, ha ugyanaz az ügynökük, de akkor is kétlem.Kerlon írta:Mondjuk sokan verhetnék az asztalt, hogy Bale a semmire veszi fel az éves fizuját 2 éve.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 13., hétfő 14:45
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 13., hétfő 14:29
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 13., hétfő 14:24
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Az fogja ezt megmutatni, hogy az UEFA mennyire lesz tökös a PSG mostani költekezésével kapcsoaltban, mert mindenki tudja, hogy ezt a "franciák" saját erejükből nem tudják kigazdálkodni. Mégha szétírjuk az összegeket több évre is.RealMadridFanatic írta:Itt kellene a korrupt semmirevaló UEFA/FIFA, akárki, hogy elejét vegye az agyatlan pénzszórásnak, de amíg mindenkinek esik zsebpénz (meg a foci felett álló érdekeknek megfelelő a külföldi tőke), addig semmi nem fog változni.
Mi garantálja, hogy ez így is marad? Krooson, Marcelon és Iscon kívül már mindegyik 30 feletti. Varanet, Asensiot és Carvajalt még nem venném ide. Bale flopp lett. James is.BlancoMark írta:A legtobb sztarjatekos? A legtobb sztarjatekos nalunk jatszik joval kevesebb fizetesert mint amit mashol kaphatnanak.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. november 13., hétfő 13:38
A legtobb sztarjatekos? A legtobb sztarjatekos nalunk jatszik joval kevesebb fizetesert mint amit mashol kaphatnanak. Ok ezt valasztottak, a sikereket, a respektet, megbecsultseget. Aki meg joval tobb penzzel meggyozheto az ugyis azt valasztja. Nyertunk mi mar par BL-t a penzehes Neymar, Mbappe nelkul is. Tavasszal is latszott hogy ez a csapat moralisan milyen brutal eros, mindenki tudja hol a helye, ezt nem a szel hordta ossze. Kepzelem ehhez kepest milyen lehet az oltozo a PSG-nel vagy a Citynel. Ezek a dolgok dontik el a nuanszokat egy kielezett BL parharcban, mennyire tudnak egymasert is csapatkent menni a jatekosok. Egy szo mint szaz, egyetlen jatekosert sem szabadna ezt szerintem felboritani. Majd jon olyan akinek ez az alma, hogy 30%-al kevesebb fizuert is, de a Realban jatszon. (Hozzateszem, hogy lefogadom hiaba keresel a Realba kevesebett, annyival tobbet forogsz a mediaban meg annyival nagyobb a PR hogy a fizuk nagyjabol kiegyenlitodnek vegul.)ericco írta:Persze, elindulhat a Real egy olyan úton, hogy nem szállnak bele ebbe a licitháborúba, de akkor változtatni kell a klub filozófiáján is, mivel ez a nyár is bebizonyította, hogy a legtöbb sztárjátékos igenis meggyőzhető egy jó nagy fizetéssel.BlancoMark írta:Ericco, lehet mas klubok leszarjak a fizetesi strukturat, de nem is tartanak ott ahol jelenleg a Real az utobbi idoket leszamitva.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. november 13., hétfő 13:36
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 13., hétfő 13:27
Persze, elindulhat a Real egy olyan úton, hogy nem szállnak bele ebbe a licitháborúba, de akkor változtatni kell a klub filozófiáján is, mivel ez a nyár is bebizonyította, hogy a legtöbb sztárjátékos igenis meggyőzhető egy jó nagy fizetéssel.BlancoMark írta:Ericco, lehet mas klubok leszarjak a fizetesi strukturat, de nem is tartanak ott ahol jelenleg a Real az utobbi idoket leszamitva.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. november 13., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 13., hétfő 13:13
Dehogynem. Nálunk Raúl kereste a legtöbbet (nettó 6-7 millió €), közben Angliában Rooneyék már 10 fölött kerestek. Akkortájt is mindenki a PL-be igazolt a pénz miatt. Nem csak a hozzánemértésük volt az oka, hogy Mijatovicék másodvonalas hollandokat igazoltak.RealMadridFanatic írta:Amikor meg anno Perez elkezdte, még nem volt ilyen "veszély" a rivális klubok részéről
Ezzel a forgatókönyvvel nem is számolnék. Szeirntem kizárt.Kerlon írta:Mondjuk, ha kitiltják őket az FFP miatt a BL-ből, akkor a hülye se akarna a francia ligában bohóckodni.
Nem arról van szó, hogy meg érte-e, hanem hogy más klubok leszarják a fizetési struktúrájukat, ha valakit nagyon meg akarnak szerezni. Párszor úgy beszéltek itt a fizetési struktúráról, mintha szentírás lenne, miközben teljesen gyakori dolog, hogy egyesek alul, mások pedig túl vannak fizetve. Legyen az Bale vagy a kőbuta főnökötök a munkalyeteken, akik protekcióval került oda.Demes írta:Dembelének majd csak a jövőben derül ki hogy megérte-e.
Az tökmindegy. Egy nyár alatt hoztak két olyan játékost, akik az odáig legtöbbet kereső játékos fizetésének dupláját kapták.És az hogyan is sült el?
ha nem a legnagyobb, az Bale miatt leszMinden idők egyik legnagyobb flopja volt az az igazolás.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. november 13., hétfő 12:59
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. november 13., hétfő 12:52
És az hogyan is sült el? Kaká nagy kedvencem volt, de mit nyertünk abban az idöszakban, mégha védhetö is, mert aranlyabdásként érkezett?ericco írta:Dembelé, anno Neymar, MU-nál Lukaku és Pogba kapásból az egyik legjobban kereső focisták lettek.RealMadridFanatic írta:Le tudja? Komolyan kérdezem.
De egy játékos fizetését sosem a többiek fieztése határozza meg, hanem a piac, és hogy mennyire kapós azon. Nekem sántít ez a felborul a fizetési struktúra szöveg, mivel pont Perez kezdte anno azzal 2009-ben, hogy feje tetejére állította azt. Ha jól emlékszem, Benzema kapásból annyit kapott (6 millió nettó), mint a CSK, klublegenda, addig legtöbbet ekreső Raúl. Kaká és CR még többet.Szerintem vicc lenne egy akármekkora tehetség Mbappénak kétszer annyit adni, mint Ramosnak, Kroosnak, Modricnak, Marcelonak, Isconak... kb a fél csapatot felsorolhatnám. Az egyik egy brutális potenciálú taknyosorrú, a többiek világbajnok, többszörös Bl-győztes befutott spílerek.
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. november 13., hétfő 12:42
Neymar el is szállt magától pár éven belül.Dembelé, anno Neymar, MU-nál Lukaku és Pogba kapásból az egyik legjobban kereső focisták lettek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 13., hétfő 11:56
Mondjuk, ha kitiltják őket az FFP miatt a BL-ből, akkor a hülye se akarna a francia ligában bohóckodni.ericco írta:Szaud-Arábia készül megszállni Katart, vagy valamiről lemaradtam?H.E.H.E. írta:együtt a 400-at a neymar-bappe pakkért.
Hülye lenne eladni a PSG akármelyiket is.
Egyébként ha a MU és a Barca is le tudja nyomni a régebb óta ott játszó játékosok torkán az újonan érkezők fizuját, nem értem, hogy ez nálunk miért ne ment volna...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. november 13., hétfő 11:54
Igen. Ez hosszabb távon derül ki, hogy mennyire kezelhető, vagy mikor áll elő korábbról ott lévő meghatározó játékos, hogy többet kér Ő is.Dembelé, anno Neymar, MU-nál Lukaku és Pogba kapásból az egyik legjobban kereső focisták lettek.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 13., hétfő 11:35
Dembelé, anno Neymar, MU-nál Lukaku és Pogba kapásból az egyik legjobban kereső focisták lettek.RealMadridFanatic írta:Le tudja? Komolyan kérdezem.
De egy játékos fizetését sosem a többiek fieztése határozza meg, hanem a piac, és hogy mennyire kapós azon. Nekem sántít ez a felborul a fizetési struktúra szöveg, mivel pont Perez kezdte anno azzal 2009-ben, hogy feje tetejére állította azt. Ha jól emlékszem, Benzema kapásból annyit kapott (6 millió nettó), mint a CSK, klublegenda, addig legtöbbet ekreső Raúl. Kaká és CR még többet.Szerintem vicc lenne egy akármekkora tehetség Mbappénak kétszer annyit adni, mint Ramosnak, Kroosnak, Modricnak, Marcelonak, Isconak... kb a fél csapatot felsorolhatnám. Az egyik egy brutális potenciálú taknyosorrú, a többiek világbajnok, többszörös Bl-győztes befutott spílerek.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. november 13., hétfő 11:32
Le tudja? Komolyan kérdezem.Egyébként ha a MU és a Barca is le tudja nyomni
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 13., hétfő 11:26
Szaud-Arábia készül megszállni Katart, vagy valamiről lemaradtam?H.E.H.E. írta:együtt a 400-at a neymar-bappe pakkért.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 12., vasárnap 10:08
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. november 12., vasárnap 9:57
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem