Legóra rá is megyekTottinho írta:Edigi épp ma mutatott párat mik lesznek náluk.
Én még tavalyról várom tőlük a jó árusított 3 db GoPro kameráimat

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 14., kedd 18:37
Legóra rá is megyekTottinho írta:Edigi épp ma mutatott párat mik lesznek náluk.
Én még tavalyról várom tőlük a jó árusított 3 db GoPro kameráimat
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. november 14., kedd 18:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 14., kedd 18:12
Media...lószar, vagy tescóban fogok verekedni vagy online hekkelem a rendszert.KAG írta:Igen, idén könnyebb terepet választottál, mint tavaly a TV-vel![]()
Media Markt lesz a befutó vagy hová mész?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 14., kedd 18:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 14., kedd 17:58
Hat liter kávéval és baseball ütővelKAG írta:Black Friday lassan megérkezik.
Ki hogy készül rá?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 14., kedd 17:55
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. november 13., hétfő 20:19
Jaja nekem is így.Remy írta:Nekem is így van. Télire acélfelni, nyárira rendes alu.
HozzászólásSzerző: defender3 » 2017. november 13., hétfő 20:14
HozzászólásSzerző: nagchampa » 2017. november 13., hétfő 19:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 13., hétfő 15:58
Nekem is így van. Télire acélfelni, nyárira rendes alu.istimester írta: A téli sós környezetbe szinte bármilyen kukázott acélfelni jó.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. november 13., hétfő 15:27
#meetooRealista24 írta:Bár az adac tesztekkel kapcsolatban is vannak fenntartásaim, de még mindig relevánsabbnak gondolom.
A téli sós környezetbe szinte bármilyen kukázott acélfelni jó.Realista24 írta:Az már megint más kérdés, hogy az emberek hány százalékának van két garnitúra felnije...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. november 13., hétfő 12:02
na, itt a tuti. hehe most nem részegen fórumozik.H.E.H.E. írta:két szett gumi, két szett felnivel, aztán lehet cserélni otthon is.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. november 13., hétfő 11:21
HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. november 13., hétfő 10:09
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 13., hétfő 10:07
kurva vagy!Mickey írta:hehe sztm mankókerékkel toljaRealista24 írta:Ha mar Hankook reklám. Mindenki vált téligumira? Vagy valaki negyevszakossal tolja? Steve gondolom szögesse, Hehe meg nyarival.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. november 13., hétfő 10:06
Adott egy gumi, c-jelzéssel, amivel 100 kilométeren 6,7 litert fogyaszt az autóm. Van egy másik gumi, amin már B plecsni van. Azzal már 6,66-ot fog enni 100-on? Hagyjuk már.. Ebben nem hiszek. Ahogy abban sem, hogy az A+++ és az A++ hűtők között lenne olyan különbség, hogy megéri a 3+-ost venni.Kerlon írta:Miért nem hiszel a fogyasztási szintenk? Nem hiszel a súrlódásban?kelemen.istvan írta:Leginkább a német autóklubnak, az ADACnak hiszek. A szamarámra még volt, hogy spórolásképp csak az első tengelyre vettem téli gumit, annak jó az alsó kategóriás is. Komolyabb autóra, komolyabb gumit rakok, télire és nyárira is. Viszont a fogyasztási szintnek nem hiszek.
Ahogy az elektronikai készülékeknél sem. Találnak egy latin betűz az abcből és azt teszik rá.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 13., hétfő 9:57
hat aki igy teszi fel az inkabb vigye szervizbe.Kerlon írta:Egy jó példa, hogy miért ne otthon cseréld.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. november 13., hétfő 9:55
hehe sztm mankókerékkel toljaRealista24 írta:Ha mar Hankook reklám. Mindenki vált téligumira? Vagy valaki negyevszakossal tolja? Steve gondolom szögesse, Hehe meg nyarival.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 13., hétfő 9:41
Én is adac-ot szoktam nézni, mert a gumis portáloknak nem hiszek, ott a szar is aranyból van általában. Bár az adac tesztekkel kapcsolatban is vannak fenntartásaim, de még mindig relevánsabbnak gondolom.kelemen.istvan írta:Leginkább a német autóklubnak, az ADACnak hiszek. A szamarámra még volt, hogy spórolásképp csak az első tengelyre vettem téli gumit, annak jó az alsó kategóriás is. Komolyabb autóra, komolyabb gumit rakok, télire és nyárira is. Viszont a fogyasztási szintnek nem hiszek.
Ahogy az elektronikai készülékeknél sem. Találnak egy latin betűz az abcből és azt teszik rá.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 13., hétfő 9:21
Miért nem hiszel a fogyasztási szintenk? Nem hiszel a súrlódásban?kelemen.istvan írta:Leginkább a német autóklubnak, az ADACnak hiszek. A szamarámra még volt, hogy spórolásképp csak az első tengelyre vettem téli gumit, annak jó az alsó kategóriás is. Komolyabb autóra, komolyabb gumit rakok, télire és nyárira is. Viszont a fogyasztási szintnek nem hiszek.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem