Nekem egyébként Nokian téligumim van, nagyon elégedett vagyok vele minden téren. A nyárim pedig continental. Végülis az ugyan mindegy hogy milyen csak futó felülete legyen oszt jó van.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. november 13., hétfő 11:21
HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. november 13., hétfő 10:09
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 13., hétfő 10:07
kurva vagy!Mickey írta:hehe sztm mankókerékkel toljaRealista24 írta:Ha mar Hankook reklám. Mindenki vált téligumira? Vagy valaki negyevszakossal tolja? Steve gondolom szögesse, Hehe meg nyarival.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. november 13., hétfő 10:06
Adott egy gumi, c-jelzéssel, amivel 100 kilométeren 6,7 litert fogyaszt az autóm. Van egy másik gumi, amin már B plecsni van. Azzal már 6,66-ot fog enni 100-on? Hagyjuk már.. Ebben nem hiszek. Ahogy abban sem, hogy az A+++ és az A++ hűtők között lenne olyan különbség, hogy megéri a 3+-ost venni.Kerlon írta:Miért nem hiszel a fogyasztási szintenk? Nem hiszel a súrlódásban?kelemen.istvan írta:Leginkább a német autóklubnak, az ADACnak hiszek. A szamarámra még volt, hogy spórolásképp csak az első tengelyre vettem téli gumit, annak jó az alsó kategóriás is. Komolyabb autóra, komolyabb gumit rakok, télire és nyárira is. Viszont a fogyasztási szintnek nem hiszek.
Ahogy az elektronikai készülékeknél sem. Találnak egy latin betűz az abcből és azt teszik rá.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 13., hétfő 9:57
hat aki igy teszi fel az inkabb vigye szervizbe.Kerlon írta:Egy jó példa, hogy miért ne otthon cseréld.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2017. november 13., hétfő 9:55
hehe sztm mankókerékkel toljaRealista24 írta:Ha mar Hankook reklám. Mindenki vált téligumira? Vagy valaki negyevszakossal tolja? Steve gondolom szögesse, Hehe meg nyarival.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 13., hétfő 9:41
Én is adac-ot szoktam nézni, mert a gumis portáloknak nem hiszek, ott a szar is aranyból van általában. Bár az adac tesztekkel kapcsolatban is vannak fenntartásaim, de még mindig relevánsabbnak gondolom.kelemen.istvan írta:Leginkább a német autóklubnak, az ADACnak hiszek. A szamarámra még volt, hogy spórolásképp csak az első tengelyre vettem téli gumit, annak jó az alsó kategóriás is. Komolyabb autóra, komolyabb gumit rakok, télire és nyárira is. Viszont a fogyasztási szintnek nem hiszek.
Ahogy az elektronikai készülékeknél sem. Találnak egy latin betűz az abcből és azt teszik rá.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 13., hétfő 9:21
Miért nem hiszel a fogyasztási szintenk? Nem hiszel a súrlódásban?kelemen.istvan írta:Leginkább a német autóklubnak, az ADACnak hiszek. A szamarámra még volt, hogy spórolásképp csak az első tengelyre vettem téli gumit, annak jó az alsó kategóriás is. Komolyabb autóra, komolyabb gumit rakok, télire és nyárira is. Viszont a fogyasztási szintnek nem hiszek.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. november 13., hétfő 9:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 13., hétfő 9:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 13., hétfő 8:42
Pedig nem egy tesztet olvastam, ahol a gyengébb márkák jobban teljesítettek.kelemen.istvan írta:Szívem szerint a konzervatív öregekhez csatlakoznék, miszerint "minek téli gumi, előtte is elvoltunk, csak tanuljatok meg vezetni rendesen", de mivel már nem egyedül használom az autót, szükséges a téli gumi. A Hankook jó, és a Continental is. A teszteket mindig elolvasom, hiszek nekik. Mit tudnék csinálni? Tesztvezetés nem lehetséges. Még annyi, hogy pár ismerős véleményét kikérem, de sokan alacsonyabb kategóriás gumit használnak, és dicsérik, na azoknak nem hiszek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 13., hétfő 8:42
kelemen.istvan írta:Szívem szerint a konzervatív öregekhez csatlakoznék, miszerint "minek téli gumi, előtte is elvoltunk, csak tanuljatok meg vezetni rendesen", de mivel már nem egyedül használom az autót, szükséges a téli gumi. A Hankook jó, és a Continental is. A teszteket mindig elolvasom, hiszek nekik. Mit tudnék csinálni? Tesztvezetés nem lehetséges. Még annyi, hogy pár ismerős véleményét kikérem, de sokan alacsonyabb kategóriás gumit használnak, és dicsérik, na azoknak nem hiszek.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. november 13., hétfő 8:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 13., hétfő 8:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 13., hétfő 8:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 13., hétfő 8:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 13., hétfő 8:05
Aki meg ezt írja, az nincs tisztában a dolgokkal. No offense.BBeno írta:azert nem kell elvinni szervizbe hogy 4x4 csavart valaki meghuzzon. aki ezt mondja az nem tud kereket cserelni. a szervizes meg mindig magat fogja ajanlani.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 13., hétfő 8:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 13., hétfő 7:50
Megtudod húzni balra is meg jobbra is.BBeno írta:annak a felet lazitod nem?
vagy nem tudom mit hajtasz nekem eleg a 4x4![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 13., hétfő 7:46
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem