HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. november 12., vasárnap 13:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 12., vasárnap 13:07
Pénzügyi befektetők élik mindennapjaikat, aztán beüt a szar, mert hat közben a mexikoi kartellnek mossak a pénzt. Apának van asszonya es ket gyereke, akik szinten belebonyolodnak a történetbe. Es kivételesen nem idegesítő a család, mint sok masik sorozatban. Egész jol pörgetik a sztorit, de nem túl kapkodósan, hogy követhetetlen legyen.sebydani írta:Sztoriról pár szót írsz spoilermentesen?Realista24 írta:Ozark s01 utolsó részénél járok, ha ez olyan lesz, amilyennek lennie kell, akkor kap tőlem egy kilencest. Ez a téma és megvalósítás, hatalmas jóság számomra.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. november 12., vasárnap 12:51
Sztoriról pár szót írsz spoilermentesen?Realista24 írta:Ozark s01 utolsó részénél járok, ha ez olyan lesz, amilyennek lennie kell, akkor kap tőlem egy kilencest. Ez a téma és megvalósítás, hatalmas jóság számomra.
HozzászólásSzerző: nagchampa » 2017. november 12., vasárnap 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 12., vasárnap 12:30
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. november 12., vasárnap 12:28
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 12., vasárnap 10:13
HozzászólásSzerző: Caraway » 2017. november 11., szombat 20:31
Nekem a harmadik évad még jobban is tetszett valamiért, mint az első kettő, én is csak ajánlani tudom.Realista24 írta:Emelkedés. Az van.Sierra írta:Narcos 3. évadot érdemes lenyomni? Van minőségbeli visszaesés?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 11., szombat 19:59
Egy a millióbólkodo írta:Ez mind jogos.Realista24 írta:Ez nem spoiler sztem, hiszen akkor mar a harmadik évad plakátját sem szabadott volna kiadni. Ott vigyorog rajta hogy meghalt Escobar.
Az is köztudott hogy a masodik vele van megcsinálva, igy ha nem azt írja valaki hogy ekkor es ekkor akkor sztem ez nem az.
De ugyse fogod elhinni, hogy se a plakátot nem láttam, se nem olvastam semmit a sorozatról mióta véget ért az első évad.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 11., szombat 19:58
Tök véletlen megint, hagyjad mársebydani írta:Érdemes bizony, kezdheted is a darálást a pillanaton.Sierra írta:Narcos 3. évadot érdemes lenyomni? Van minőségbeli visszaesés?Már megint ez a fránya dupla accviszont aki még nem tart ott az nem tudja melyik évadban fog meghalni.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. november 11., szombat 19:51
Ez mind jogos.Realista24 írta:Ez nem spoiler sztem, hiszen akkor mar a harmadik évad plakátját sem szabadott volna kiadni. Ott vigyorog rajta hogy meghalt Escobar.
Az is köztudott hogy a masodik vele van megcsinálva, igy ha nem azt írja valaki hogy ekkor es ekkor akkor sztem ez nem az.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 11., szombat 19:38
kodo írta:Személy szerint az első évadot láttam csak a többit még nem. Az köztudott, hogy meghal mivel te is mondtad valós személyről van szó, csak mondjuk nekem aki az első évad vége után nem követte a sorozatot nem volt egyértelmű, hogy pontosan mikor fog meghalni.
Már többször belefutottam itt is olyan félmondatokba, hogy "Pablo nélkül.." stb. Szóval nem most olvasom először, csak fura, hogy ezt korábban se gondolták spoilernek.
HozzászólásSzerző: bercik » 2017. november 11., szombat 19:31
Az hát.sebydani írta: Már megint ez a fránya dupla acc![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. november 11., szombat 19:29
zsír.sebydani írta:Érdemes bizony, kezdheted is a darálást a pillanaton.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. november 11., szombat 19:27
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. november 11., szombat 19:25
Érdemes bizony, kezdheted is a darálást a pillanaton.Sierra írta:Narcos 3. évadot érdemes lenyomni? Van minőségbeli visszaesés?
Már megint ez a fránya dupla accviszont aki még nem tart ott az nem tudja melyik évadban fog meghalni.
HozzászólásSzerző: bercik » 2017. november 11., szombat 19:23
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. november 11., szombat 19:21
Gondolkodtam rajta h spoiler alertbe tegyem, de végül is köztudott h meghalt, aki esetleg nem nézi/nézte a sorozatot is tudhatja, mégiscsak valósz személyről van szó.kodo írta:ez nem spoiler?Sierra írta:na. Pedig Escobar halála után kicsit szkeptikus lettem, nem is gondoltam h folytatják, de aztán eszembe jutott h nem Escobarrol szól alapvetően a sorozat.
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. november 11., szombat 19:17
ez nem spoiler?Sierra írta:na. Pedig Escobar halála után kicsit szkeptikus lettem, nem is gondoltam h folytatják, de aztán eszembe jutott h nem Escobarrol szól alapvetően a sorozat.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. november 11., szombat 18:50
na.Realista24 írta:Emelkedés. Az van.Sierra írta:Narcos 3. évadot érdemes lenyomni? Van minőségbeli visszaesés?
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem