A valóság:H.E.H.E. írta:neymar - céronaldo - bappe.
2018. szeptember 1.
osszátok.
Hazard- Céronaldo- Kane.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 11., szombat 16:45
A valóság:H.E.H.E. írta:neymar - céronaldo - bappe.
2018. szeptember 1.
osszátok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 11., szombat 16:40
En is osszam?H.E.H.E. írta:neymar - céronaldo - bappe.
2018. szeptember 1.
osszátok.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. november 11., szombat 16:32
H.E.H.E. írta:neymar - céronaldo - bappe.
2018. szeptember 1.
osszátok.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. november 11., szombat 16:30
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 11., szombat 16:28
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. november 11., szombat 16:19
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. november 11., szombat 16:15
Ez csak fikció..Realista24 írta:
Reális hogy ennyiért eladják miután költöttek ra vagy 350et.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 11., szombat 15:42
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 11., szombat 15:19
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. november 11., szombat 13:32
Fu azert nagyon komoly skill kell ehhez a dekazva szlalomozashoz valtott labbal.Realista24 írta:Jajj, ha már Kovacic. Tessék meglesni az edzésről készült videót, amiben szerepel.Kerlon írta:Baszogatjátok itt folyamatosan a védelmet, aztán kb ugyanaz, mint tavaly. Pepe is már csak kiegészítő ember volt és most se rajta múlnak a dologok. Hibázott ő eleget. Tavaly mindig sikerült eggyel többet lőnünk, ami idén nincs meg. Én szintén a csatársoban látom az egyik problémát, a másik, hogy szerintem Casemiro posztján továbbra is tudnánk fejlődni, de mégsem változik a dolog. Igaz Kovacic sérülése ennek keresztbe tett.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 11., szombat 13:23
Rohadtul várom vissza.Realista24 írta:Jajj, ha már Kovacic. Tessék meglesni az edzésről készült videót, amiben szerepel.Kerlon írta:Baszogatjátok itt folyamatosan a védelmet, aztán kb ugyanaz, mint tavaly. Pepe is már csak kiegészítő ember volt és most se rajta múlnak a dologok. Hibázott ő eleget. Tavaly mindig sikerült eggyel többet lőnünk, ami idén nincs meg. Én szintén a csatársoban látom az egyik problémát, a másik, hogy szerintem Casemiro posztján továbbra is tudnánk fejlődni, de mégsem változik a dolog. Igaz Kovacic sérülése ennek keresztbe tett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 11., szombat 13:16
Jajj, ha már Kovacic. Tessék meglesni az edzésről készült videót, amiben szerepel.Kerlon írta:Baszogatjátok itt folyamatosan a védelmet, aztán kb ugyanaz, mint tavaly. Pepe is már csak kiegészítő ember volt és most se rajta múlnak a dologok. Hibázott ő eleget. Tavaly mindig sikerült eggyel többet lőnünk, ami idén nincs meg. Én szintén a csatársoban látom az egyik problémát, a másik, hogy szerintem Casemiro posztján továbbra is tudnánk fejlődni, de mégsem változik a dolog. Igaz Kovacic sérülése ennek keresztbe tett.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 11., szombat 13:09
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 11., szombat 12:55
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. november 11., szombat 12:13
Arra azért senki nem gondolhatott, hogy ennyire gyengék lesznek. Mert tavaly sem villogtak, de ez az idei valami kegyetlen. Zidane is abban bízhatott, hogy azért egy CR-Benzem-Bale hármas papíron nem rossz. Erre van 2 góljuk a bajnokságban... Attól mert nem jött frissítés, még nem normális, hogy ennyire gyengék legyenek.Steve írta:Szerintem az átigazolási szezon azért nem volt sikeres, mert a csatár probléma nem lett megoldva sőt mégrosszabb lett. Ez önmagában rossz, mivel a világ legjobb csapatáról beszélünk.Akkor ott nem építed le totál nullára a csatársort.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 11., szombat 12:07
Szerintem az átigazolási szezon azért nem volt sikeres, mert a csatár probléma nem lett megoldva sőt mégrosszabb lett. Ez önmagában rossz, mivel a világ legjobb csapatáról beszélünk.Akkor ott nem építed le totál nullára a csatársort.wZoLee7 írta:Ha nyerunk a csapat es az edzo erdeme ha szarok vagyunk akkor az elnok elszurta a nyaraterdekesek vagytok
A keretunk nagyon jo, egyedul egy csatar hianyzik. Kigondolta volna h Carvajal ennyi idore kiesik. Theo biztato volt, ha Marcelo jo formaban lenne ketten boven elegek oda, foleg h Nachot megtartottak. A kp brutal. Balet tudjuk miert van meg itt, miert jott, be is vallhatott volna, a hiba ott van h sokaig huzzuk. Bapperol lemaradtunk, meg mindig azt mondom jo dontes szuletett, barmennyit fizettunk volna a fizeteseket nem szabat megboritani egy 18-19 eves sracert, ha a penz kell menki hajra...ehen itt sem halt volna.
Mas meg nincs akit megerne elhozni, Barcanak is nagyon bejott Dembele, nalunk Bale el nagyon jol ellettek volna a beteg szoban.
Kikell talalni egy jo rendszert a jatekosoknak, elfelejteni a bbc t es rendben leszunk
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. november 11., szombat 11:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 11., szombat 11:39
Ja,benne volt a cikkben amit Kerlon nem olvasott.M1Ö írta:Ez a nagy fizetés nem valami kamu volt? Mintha pont mostanában olvastam volna valamit róla.Kerlon írta:Odegaard 17 évesen megkapta 3-4 millió eurót.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. november 11., szombat 11:33
Ez a nagy fizetés nem valami kamu volt? Mintha pont mostanában olvastam volna valamit róla.Kerlon írta:Odegaard 17 évesen megkapta 3-4 millió eurót.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 11., szombat 11:19
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem