HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 9., csütörtök 21:23
én simán elhiszem perezről, hogy egy neymar-bappe pakkal érkezik meg a vébé után a bernabeuba.
utóbbit nem kell magyaráznom, de neymarról egyre inkább jönnek a hírek, hogy nem elégedett, nem boldog, baja van az edzővel, baja van cavanival - utóbbival valljuk be jogosan, mert sokkal szarabb játékos, mint a brazil, de legalább cserébe ugyanakkora az egoja - és főleg a francia bajnokság nem nyerte el a tetszését, a tempó, a kihívás sokkal gyatrább és kisebb, mint a ligában (mondjuk ez nem meglepő, a primera a legerősebb a világon), de a félig telt stadionokkal is baja van, a legutóbbi bajnokit pl sérülésre hivatkozva hagyta ki, de állítólag szimplán nem akart elutazni egy elutazni egy noname meccsre.
a hozzáállása nem jó ezek alapján, és hát a tanácsadóitól, meg ő maga is utánajárhatott volna, hogy mire számíthat a franciáknál, de azt kell mondjam, hogy nem lesz hosszú életű ott, el akar majd jönni onnan.
innentől kezdve meg egyértelmű, hogy tökmindegy, hogy mennyiért vették és mi van a szerződésében.
bappéra hasonlóképp, amiért gondolom, hogy lehet hozni, értem én hogy játszani és fejlődni akart, meg hazament, de előbbutóbb ő is látja majd, hogy ha a legjobb akar lenni, akkor szintet kell lépnie, anglia, vagy spanyolország.
azt mondjátok kölcsönben van ott csak, innentől meg szintén tökmindegy, hogy mit mond az arab a pénzével együtt, ha ő is lépni akar, akkor lépni is fog.
vébé utánra neymar+bappe csomagot várok, kp-n tökéletesek vagyunk, védelem rendben van, eljött az idő a ballaszt (béla, benzema) kipöckölésére, a neymar-céronaldo-bappe messze a legjobb lenne a világon, perez gecinagyot szakítana vele.
kihúztam a faszom a biliből.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"