HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. november 10., péntek 20:38
Amikor ezt a csodagyereket leigazoltuk, az angol,német és spanyol focit napi rendszerességgel követő volt sógorom azt kérdezte: miért igazoltátok le ? Állandóan sérült lesz nálatok. Bejött neki. De kérdem én. Ha már ilyen tipszmikszcsabi szintű embereknél is szemet szúr ez a dolog, még idejekorán, hogy lehet valaki akkora marha, hogy ilyen játékost, főleg ilyen pénzért idehozzon ? Annak idején Kakát neveztem az évszázad átverésének, de ez esetben is sikerült klubrekordot döntenünk.
Nem az a baj szeritem sem, hogy nem játszik, vannak jobbak, nem kompatibilis. De tényleg piszkosul égeti a klub erőforrásait. Elfoglal egy "sztár" helyet, amiből a legnagyobb csapatok is csak max. 2-3t engedhetnek meg maguknak. Ennyi pénzből tényleg lehetne a helyén szinte bárki. Még bosszantóbb, hogy a mindenki számára teljesen egyértelmű helyzet ellenére Perez nem korrigált, és nem szabadult meg tőle nyáron, sőt, hosszabbított vele. Várom részéről a mea culpát, de nem lesz ilyen, nem az ő stílusa. Nem tudom, a pártoló tagok meddig tűrik, hogy minden rehabost (pl. Varanet is ragozhatnánk) ránk lehet sózni, luxus áron.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)