Pótoltam.
És hát ez nagyon kemény, nagyon mély, nagyon el lett találva. Valahogy így kell ezt!
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. november 17., péntek 14:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 17., péntek 14:09
ja az a másik abszolút felesleges bonyolítás az egész filmbenRemy írta:Engem még mindig az basz fel a legjobbak, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lois fogja a lándzsát és bevágja a vízbe, hogy aztán utánamenjen és majdnem megdögöljön.Kerlon írta:mondjuk a Mártis rész még nagy kár, mert amúgy rohadt jó lenne![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 17., péntek 14:07
Engem még mindig az basz fel a legjobbak, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lois fogja a lándzsát és bevágja a vízbe, hogy aztán utánamenjen és majdnem megdögöljön.Kerlon írta:mondjuk a Mártis rész még nagy kár, mert amúgy rohadt jó lenne
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 17., péntek 14:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 17., péntek 13:59
d.gergo írta:Senkit nem érdekel.Remy írta:Mi van itt? Senki nem nézett JL-t?
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. november 17., péntek 13:56
Ryan Reynolds, nem lehet vele nagyon mellélőniRealista24 írta:The Hitmans Bodyguard
Régen láttam ennyire szórakoztató Zs kategóriás filmet.
Senkit nem érdekel.Remy írta:Mi van itt? Senki nem nézett JL-t?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 17., péntek 13:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 17., péntek 13:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 15., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 11., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. november 10., péntek 10:11
KOTOR.Remy írta:Azért nem sok szerintem, mert pont ezt varta a legtobb rajongo. Uj vonal behozatala, uj sztori, nem pedig a Skywalkerek.
En kivancsian varom mit hoznak ki belole, es milyen karakterekre fognak epiteni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 10., péntek 9:17
Jajaja, ezért kérdeztem "szagértőt"Csabi írta:Nem is meg igen is. Eddig nagy ritkán voltak SW filmek, de amúgy az univerzum minden más médiában kurvára élt (könyv, képregény, pc játékok). Disney átvette, látják, hogy ez egy biznisz, amiből évente milliárdokat lehet kivenni. Nyomják a filmeket, az egész franchise nagyon él. Én gyeekkorom óta vagyok SW fan, de pl. ismerek 50 felé haladó férfiakat, akik szintén premier napján mennek el a 8. részre. Ez a franchise az egyik legnagyobb a világon, generációkat és platformokat övez át, így nyomják amennyire csak lehet.
Szóval a kérédésedre válaszolva. Igen, sok lett volna. De mivel ott van a hírben, hogy nem az eredeti filmeket fogja követni ez az új trilógia (ami egyébként az univerzum 2%-a), hanem más korban, más szereplőkkel, így nem sok, mert ebben az univerzumban sok dolgot lehet még mutatni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 10., péntek 9:14
Pontosan. És nem feltétlen kell szar filmeket csinálniuk. Lehet jó kezekbe kerülnek, és minimum élvezetes történetek elsznek.Csabi írta:Szóval a kérédésedre válaszolva. Igen, sok lett volna. De mivel ott van a hírben, hogy nem az eredeti filmeket fogja követni ez az új trilógia (ami egyébként az univerzum 2%-a), hanem más korban, más szereplőkkel, így nem sok, mert ebben az univerzumban sok dolgot lehet még mutatni.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. november 10., péntek 9:01
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. november 10., péntek 8:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 10., péntek 8:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 10., péntek 8:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 10., péntek 7:16
Várható volt. Felesleges volt az eddigi sírás, miután a Disney nem 3-5 éves projektbe kezdett bele anno.BRÉKING! A Disney bejelentette, hogy Rian Johnson, Az utolsó jedik rendezője valamikor 2019 (tehát a jelenlegi trilógia) után készít egy új STAR WARS-trilógiát - amelyből legalább az első részt ő fogja írni és rendezni is. Ami még ennél is jobb: azt ígérik, hogy ez a három film nem a Skywalker-család történetét viszi tovább/egészíti ki, hanem az SW-univerzum egy eddig ismeretlen szegletében játszódik majd, új karakterekkel. VÉGRE!!!!
(Nem) mellesleg a Disney bejelentett még egy élőszereplős STAR WARS tévésorozatot is (de erről még semmi konkrét infó nincs).
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 9., csütörtök 21:13
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 9., csütörtök 20:34
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem