valójában 8x4, vagy 10x4BBeno írta:azert nem kell elvinni szervizbe hogy 4x4 csavart valaki meghuzzon. aki ezt mondja az nem tud kereket cserelni. a szervizes meg mindig magat fogja ajanlani.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 13., hétfő 7:46
valójában 8x4, vagy 10x4BBeno írta:azert nem kell elvinni szervizbe hogy 4x4 csavart valaki meghuzzon. aki ezt mondja az nem tud kereket cserelni. a szervizes meg mindig magat fogja ajanlani.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 13., hétfő 7:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 13., hétfő 7:34
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. november 13., hétfő 7:33
Realista24 írta:Ha mar Hankook reklám. Mindenki vált téligumira? Vagy valaki negyevszakossal tolja? Steve gondolom szögesse, Hehe meg nyarival.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 13., hétfő 7:06
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. november 10., péntek 16:06
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. november 10., péntek 15:30
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 10., péntek 15:23
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. november 10., péntek 15:21
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. november 9., csütörtök 11:18
Én az első pár bekezdésig tényleg elhittem (mivel azt láttam előtte, hogy még van 2 oldal olvasatlan hozzászólás az OFF-ban, gondoltam pörgöttL.Miki írta:Hát ez óriási ahogyan játékba foglalva írja le, hogy egy másik fórumozóról mi a véleménye. Ez aztán a kreativitás. Óriási.![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. november 9., csütörtök 9:33
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 9., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. november 9., csütörtök 3:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 8., szerda 20:24
TE VAGY AZistimester írta:Nem unjátok?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 8., szerda 20:09
Ez még nálam nagyobb embereknek sem jött összeVanillaSky írta:Ha kicsikarod Viktornál a 81-es négy sávosra bővítését, esküszöm, hogy veszek egy panelt a Cserepes közben és átjelentkezem az összes családtagommal Szfvárra, csak szólj időben.De ha ekkora hatásom van egy oldalra, akkor lassan indulok polgármesternek, csak ki kéne használnom.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2017. november 8., szerda 20:07
Ha kicsikarod Viktornál a 81-es négy sávosra bővítését, esküszöm, hogy veszek egy panelt a Cserepes közben és átjelentkezem az összes családtagommal Szfvárra, csak szólj időben.De ha ekkora hatásom van egy oldalra, akkor lassan indulok polgármesternek, csak ki kéne használnom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 8., szerda 20:02
A kritikával nincsen gond. Sőt, ahogy írtam, sose volt perfekt a helyesírásom, de még mindig távol áll az olyanoktól, mint amik itt mennek néha a fórumon és egymáson röhögnek a userek.BlancoMark írta:Azert mennyire kell ehhez pofatlannak lenni, hogy valaki itt ingyen kap egy "szolgaltatast", hirek mindenhonnan osszegyujtve, leforditva, nektek annyi a dolgotok hogy leultok 15 percre a popotokra es vegigolvassatok oket. Aztan ezek utan meg reklamaltok az egy-ket eliras miatt. Senki nem ujsagiro itt (gondolom), senki nem kap ezert komoly penzeket, megis nyujtanak nektek egy minosegi oldalt a szabadidejukben. De persze ha nem tetszin lehet mindennap orakat bongeszni, meg fejleszteni az angolt, spanyolt folyekony szintre, aztan nem lesznek ilyen "problemaitok".
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 8., szerda 20:00
a kak feltalálójabercik írta:rendben. akkor én voltam.
főleg azért mert az a gyökér eltűnt mikor épp lebuktattál.
nah kerlonnal ugyan arra gondoltunk. akkor meg is van ki kerlon.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. november 8., szerda 19:54
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem