Én azt olvastam, hogy Özil leigazolását azért nem jelentette még be az Arsenal, mert keresik az Ö betűt a billentyűzeten.

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 2., hétfő 22:53
Én azt olvastam, hogy Özil leigazolását azért nem jelentette még be az Arsenal, mert keresik az Ö betűt a billentyűzeten.
HozzászólásSzerző: Newman » 2013. szeptember 2., hétfő 22:50
Kivételesen nem az nso-t kell szidni. Egyszerűen csak a lapok ellenőrzés nélkül minden pletykát átvesznek egymástól. Az nso semmit nem maga talál ki, csak lefordítja más oldalak átigazolási híreit.realfan91 írta:Ez meg mi?Köszi NSO a hihető hírért. (Mindkét hír az NSO-ról).
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. szeptember 2., hétfő 22:44
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 2., hétfő 22:40
Nálam az a legfontosabb, hogy CR hosszabbítson...nagyon várom a hivatalos bejelentést!!!Kerlon írta:Ernesto Bronzetti: "A Real Madrid 91,2 millió eurót fizetett Bale-ért. Cristiano Ronaldo szerződéshosszabbítását napokon belül bejelenti a klub." Reméltem is, hogy lemegy az átigazolási nyűg és jön C hír. Bronzettinek meg talán hihetünk.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 2., hétfő 22:36
ugye erről van szó:Bale: „I would have joined Madrid for a penny.” Őszinteség, futball a neved! – üzeni erre transzferológusunk, Bacskai János.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 22:25
HozzászólásSzerző: realfan91 » 2013. szeptember 2., hétfő 22:20
21.38: A Tottenham angol sajtóhírek szerint 15 millió eurót plusz Emmanuel Adebayor játékjogát kínálták fel a Chelsea-nek Fernando Torresért cserébe, de a „kékek” visszautasították a megkeresést. Szintén marad Demba Ba, a londoni kékek visszadobták az Arsenal ajánlatát. Romelu Lukaku viszont az Evertonba tart, a változatosság kedvéért kölcsönbe.
Ez meg mi?21.21: Micsoda fordulat! A cope.es szerint azért vonult vissza nagy hirtelen az MU-delegáció, mert rájöttek, hogy 40 millióért megvehetik Sami Khedirát a Real Madridtól. A Real válasza egy egyértelmű „no” volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 22:19
Hiteles az oldal és még mindig az egyik legkomolyabb mérvadó ilyen téren. A Real TV is ezt a számot közölte és gondolom onnét vették át.mustacsshe írta:Innen is latszik hogy mennyire hiteles ez az oldal...Itt meg 91-et írnak!
http://www.transfermarkt.de/en/gareth-b ... 39381.html
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2013. szeptember 2., hétfő 22:10
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 2., hétfő 22:09
40 millió zimbabwei dollár lesz az.Realista24 írta:Cadena Cope írja egyébként. Bár pénznemet nem látok, csak annyit, hogy 40 misi.mégha csak kamu is, az se lehet ép elméjű aki ilyet kitalál
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 2., hétfő 22:06
horesz93 írta:engem is idegesített az etr![]()
Amúgy szerintem most 24 fős a keret
igen, a 23at utána már nekem is sikerült kimatekoznom.rikiramos írta:Ha mesut lelép 23 fös lesz a keret
HozzászólásSzerző: mustacsshe » 2013. szeptember 2., hétfő 22:06
Innen is latszik hogy mennyire hiteles ez az oldal...Itt meg 91-et írnak!
http://www.transfermarkt.de/en/gareth-b ... 39381.html
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 2., hétfő 22:05
a sky most beszél először a hercegről, MU ajánlat 40 m.font
Na akkor most kell sztornózni az Özil bulit, szépen beinteni Wengernek és Samit úgy seggbe rúgni, hogy egészen Manchesterig szálljon a Hercegünk!Cadena Cope írja egyébként. Bár pénznemet nem látok, csak annyit, hogy 40 misi.
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. szeptember 2., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 2., hétfő 21:58
Cadena Cope írja egyébként. Bár pénznemet nem látok, csak annyit, hogy 40 misi.mégha csak kamu is, az se lehet ép elméjű aki ilyet kitalál
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 2., hétfő 21:57
ez a herceg biztos az a herceg?petiamadridista írta:ezt viszont nem hiszem el. tutira kamu.a sky most beszél először a hercegről, MU ajánlat 40 m.font![]()
hol ér az annyit..
a Manchesteriek sem csonthülyék, hogy ennyit ajánljanak érte...
Még Özilért ok az 50 milka, mert támadó, meg marketingérték, meg azért bőven jobb mint Khedira, de a tuniszi herceg hol a jó büdös francban van 40 millió font? Max forintban
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 2., hétfő 21:57
Én sem hiszem el... Azért oké, hogy elszállt Perez agya, de ennyiért csak odaadná Khedirát...petiamadridista írta:ezt viszont nem hiszem el. tutira kamu.a sky most beszél először a hercegről, MU ajánlat 40 m.font![]()
hol ér az annyit..
a Manchesteriek sem csonthülyék, hogy ennyit ajánljanak érte...
Még Özilért ok az 50 milka, mert támadó, meg marketingérték, meg azért bőven jobb mint Khedira, de a tuniszi herceg hol a jó büdös francban van 40 millió font? Max forintban
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. szeptember 2., hétfő 21:56
Itt meg 91-et írnak!Nem, a transfermarkt szerint 100 mil euroba kerult...
http://www.transfermarkt.de/en/transfer ... nsfers.htm
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 2., hétfő 21:51
ezt viszont nem hiszem el. tutira kamu.a sky most beszél először a hercegről, MU ajánlat 40 m.font
HozzászólásSzerző: rikiramos » 2013. szeptember 2., hétfő 21:49
Ha mesut lelép 23 fös lesz a kerethoresz93 írta:engem is idegesített az etrToti írta:most akkor hány fős a keret?
én már nem tudom követni, közbe rohadt etr-es tantárgyfelvétel már kiégetett, úgyh végképp kész vagyok.![]()
Amúgy szerintem most 24 fős a keret
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem