P8 volt a kerdes, azert kosz a semmit.

Tudnek szervalni bontatlant 10ert a cegtol, de hajlok affele hogy meg ennyit sem er meg, csak hogy legyen meg egy kacat otthon.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 9., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. november 9., csütörtök 9:56
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. november 8., szerda 20:28
Jó.H.E.H.E. írta:használ vki Huawei P8-at?
mennyire használható/gyors még ma is?
köszike
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. november 8., szerda 19:11
Nekem pedig Huawei P10 lite telefonom van és eddig isteni, imádom.H.E.H.E. írta:használ vki Huawei P8-at?
köszike
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 8., szerda 18:29
Hüvely P széria elég megbízható, nem lősz vele mellé.H.E.H.E. írta:használ vki Huawei P8-at?
köszike
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 8., szerda 17:29
250 számot tud menteni a SIM is.L.Miki írta:géza írta:
Olyan nincs már, hogy sim kártyára mentés?ez volt a tuti biztos megoldás.
Köszönöm a segítséget!
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. november 8., szerda 17:10
p9 lite-om van, azt tudom ajánlani, eddig semmi gond nem volt vele.H.E.H.E. írta:használ vki Huawei P8-at?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 8., szerda 17:03
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. november 8., szerda 14:42
Szuper ötlet, itt legalább a Gmail meg az iCloud nem tűnteti el a telefonszámokat.d.gergo írta:Ha kinyomtatsz egy ilyet otthon, ebben is tök jól lehet vezetniL.Miki írta:Olyan nincs már, hogy sim kártyára mentés? ez volt a tuti biztos megoldás.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. november 8., szerda 10:54
Ha kinyomtatsz egy ilyet otthon, ebben is tök jól lehet vezetniL.Miki írta:Olyan nincs már, hogy sim kártyára mentés? ez volt a tuti biztos megoldás.
HozzászólásSzerző: géza » 2017. november 8., szerda 10:46
L.Miki írta:Olyan nincs már, hogy sim kártyára mentés? ez volt a tuti biztos megoldás.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. november 8., szerda 5:11
Olyan nincs már, hogy sim kártyára mentés?géza írta:Google címtár használata, és azt beimportálni iCloudba.L.Miki írta:Ez az iOS egyre hülyébb vagy csak az én telefonom nem tudom. Nem tudom hogy nektek ez hogyan jelenik meg de folyamatosan eltűnnek a a telefonszámjaim. És igen fontos telefonszámokról van szó. Ma vettem észre hogy 300 Contact helyett ma csak 78 maradt. És ez Engem Dühít. Mit lehet ezzel kezdeni?
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 7., kedd 21:24
azt komolynak szántam!ericco írta: A kínai nyelv pedig nagyon nem hülyeség. Ha valaki veszi a fáradságot, szerintem rövid időn belül nagyot szakíthat.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 7., kedd 21:22
Annak manapság alapnak kéne lennie szerintemH.E.H.E. írta:az angolt.
KösziSteve írta:Írok pü-t.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 7., kedd 21:21
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 7., kedd 21:20
vagy az orosz/kínai/arabH.E.H.E. írta:az angolt.
H.E.H.E. írta:KUTYÁBA!
azt.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 7., kedd 21:19
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 7., kedd 21:19
Írok pü-t. Nem fárasztanám itt tovább a jónépet a privát faszságaimmal.ericco írta:Komolyra fordítva a szót, te melyik nyelvet választanád, amit viszonylag könnyű megtanulni és sokat lehet vele szakítani?Steve írta:én a programozás felé vettem az irányt és itt nem is dolgoztam soha mással.
Szóval ebben sajnos nem tudok segíteni. Programozó álláshoz tudok fejvadász cégeket ajánlani.Köszi
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 7., kedd 21:17
az angolt.ericco írta:Komolyra fordítva a szót, te melyik nyelvet választanád, amit viszonylag könnyű megtanulni és sokat lehet vele szakítani?Steve írta:én a programozás felé vettem az irányt és itt nem is dolgoztam soha mással.
Szóval ebben sajnos nem tudok segíteni. Programozó álláshoz tudok fejvadász cégeket ajánlani.Köszi
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 7., kedd 21:12
Komolyra fordítva a szót, te melyik nyelvet választanád, amit viszonylag könnyű megtanulni és sokat lehet vele szakítani?Steve írta:én a programozás felé vettem az irányt és itt nem is dolgoztam soha mással.
Szóval ebben sajnos nem tudok segíteni. Programozó álláshoz tudok fejvadász cégeket ajánlani.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem