Sorozatok, TV műsorok
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Sorozatok, TV műsorok
történetre fullátlag a cucc, nem kérdés, de itt a feeling meg a hangulat meg a környezet.
a többi átlag amúgy.
a többi átlag amúgy.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Karakterek, hangulat, zene átjön továbbra is, de nekem kicsit kevés a történés, nem halad gyakorlatilag semmit.
Nem illik.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
hallgassel, nem érzed, mert 13 éves vagy te cula.ziro4vr írta:Öt részt láttam eddig a stranger things második évadából, egyelőre nekem kisebb csalódás az egész.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Öt részt láttam eddig a stranger things második évadából, egyelőre nekem kisebb csalódás az egész.
Nem illik.
Jelen, szerintem jó lett. Egy erős 8as.Tádám írta:Ozark című sorozat megvolt már valakinek?
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ozark című sorozat megvolt már valakinek?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- P. Krisz
Stranger Things.Ennek mi lenne a teljes címe?

Nemrég én is befejeztem a 2. évadot. Az "újdonság" hatása elveszett, viszont piszok mód tetszett, nálam felért az első évad színvonalához. Egyes szereplők kisebb, míg mások nagyobb teret kaptak és a horror faktor is érezhetően több volt.
Dustin volt a legjobb, egyszerűen imádom amit leművelt.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Remy írta:ST 2
Van az Odaát után egy másik olyan sorozat számomra, aminek minden pillanata csontig hatol. IMÁDOM.
Ennek mi lenne a teljes címe?

ZIDANE
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Babylon Berlin S1
Talán a múlt héten már bedobtam a nevét ide, most értem a végére.
Lenyűgöző a sorozat, nem hiába a német tévétörténet legdrágább projektje. Körülbelül hasonló katarzist éltem át nézése közben, mint anno a True Detectivnél: megszűnik a világ, és csak a sorozatnak szenteled azt az x órát, és közben gondolkozol az élet értelmén.
Nagyon eltalálták a készítők a sorozatot, minden parádés, gyakorlatilag nincs gyenge pontja szerintem. Az eleje kicsit kuszának tűnhet, de higgyétek el, megéri
Sima tízes ez eddig, csont nélkül.
Talán a múlt héten már bedobtam a nevét ide, most értem a végére.
Lenyűgöző a sorozat, nem hiába a német tévétörténet legdrágább projektje. Körülbelül hasonló katarzist éltem át nézése közben, mint anno a True Detectivnél: megszűnik a világ, és csak a sorozatnak szenteled azt az x órát, és közben gondolkozol az élet értelmén.
Nagyon eltalálták a készítők a sorozatot, minden parádés, gyakorlatilag nincs gyenge pontja szerintem. Az eleje kicsit kuszának tűnhet, de higgyétek el, megéri

Sima tízes ez eddig, csont nélkül.
"And my heart will leave you never."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ST 2
Van az Odaát után egy másik olyan sorozat számomra, aminek minden pillanata csontig hatol. IMÁDOM.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Na a 8. évad a második felére kicsit feljavult, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Michael nélkül nem Office az Office. Akármennyire tenyérbemászó, tapintatlan büdös paraszt karaktere volt, a sorozat egyenlő a nevével ez kétségtelen. Ahogy olvasgattam amúgy ő lépett ki.. De az évad utolsó részében kellemes fejlemények születtek, így egészen kíváncsian várom az utolsó évadot.

- Mester77
Spacey-t kirúgta a netflix
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Mindhunter és a The Deuce megvolt esetleg valakinek? Megéri az órákat?

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Aki új sorozat után kutat, annak ajánlom a Babylon Berlin című német remekművet. Van benne minden, rendőri korrupció, az ideológiák harca, változó társadalom, éjszakai élet, a város társadalmi állapota, mindezt tálalva remek atmoszférával. A Handmaid's Tale és a This is us mellett az év újonca nálam. Trailer
"And my heart will leave you never."
Jaja most már végignyomom.Pipita írta:Szerintem a kilencedik évad zseniális, a sorozatzáró-évadzáró meg kb tökéletes, szóval nha már eddig eljutottál, akkor mostmár nézd végig. Amúgy én örültem annak, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Michael kiszállt. Engem kurvára idegesítettmeg Dwight is.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze rohadt idegesítő karakter, sztem sorozatipar egyik legidegesítőbb karaktere (Dwighttal egyetemben), de nélküle meghalt a show sztem. Meg hát Steve Carell zseni volt amúgy, kurva jól játszotta a karakterét végig.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem a kilencedik évad zseniális, a sorozatzáró-évadzáró meg kb tökéletes, szóval nha már eddig eljutottál, akkor mostmár nézd végig. Amúgy én örültem annak, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Michael kiszállt. Engem kurvára idegesített
meg Dwight is.

Hát, sokáig szerettem tényleg, de túl sok változás történt a sorozatban, amik sztem nem tettek jók neki, és mondom ez az évad egy szenvedés, erőltetett történetek erőltetett poénok, messze nem az igazi.
En 2x raztam vegig az osszes szezont kb 5even belul
ha imadtad az elejet annyit megér, hogy befejezd, lesznek még irto nagy poenok es melto az a 9. Evad szerintem.

Csak sztem borzasztóan kínos és erőltetett az Office 8. évada? Felénél járok...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!először azt hittem csak pár részig nem lesz Michael, de ezek szerint kajak kiírták a sorozatból? Persze nem akarom tudni a választ előre, úgyis lassan lenyomom.
De 6. évad után abba kellett volna hagyni szvsz. 7. évad is kissé erőltetett menet volt. Kár, pedig addig zseniális sorozatnak tartottam. De ez a 8. évad siralmas... ezek után kicsit sem várom az utolsót.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!először azt hittem csak pár részig nem lesz Michael, de ezek szerint kajak kiírták a sorozatból? Persze nem akarom tudni a választ előre, úgyis lassan lenyomom.

- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akinek bejött a Jessica Biel féle The Sinner című sorozat, ajánlom az Absentia (Elfeledve) című sorozatot, Stana Katiccsal.
Hasonló módon próbál az emlékei alapján részről, részre előre haladni gyilkossági ügyben. Többet nem írnék, nehogy spoiler legyen.
Hasonló módon próbál az emlékei alapján részről, részre előre haladni gyilkossági ügyben. Többet nem írnék, nehogy spoiler legyen.