Szerintem senki nem tart a fejéhez puskát, hogy korának legmeghatározóbb játékosa legyen, ha nem megy neki, akkor nem megy. Hatalmas hypeot kapott mikor a Barcelonahoz igazolt, hát ha mégsem ő a legjobb, akkor mégsem ő a legjobb. Valaki Real Madridot vezényel, valaki Barcelonát, másoknak meg marad a PSG, a City meg a többi csapat. Nincs ezzel semmi baj.Jó hát Messi mellett nehez lett volna aranylabdát nyernie es húzóembert játszani... lehetetlen küldetés. Ronaldo azért már elég korán az MU legjobbja volt.
Neymar is a top 2-Ben lenne ha nem lenne CR meg Messi.
Ronaldo mikor volt először aranylabdás? 2008? Nem volt annyi versenytársa erre a díjra, mint most Neymarnak. Nem lehet ossze hasonlítani a ket játékos fiatalkorat, azt meg nem tudni hogy hova fog fejlődni Neymar. Mondom ezt úgy hogy nem csipem a fiút.
Mert Ronaldon és Messin kívül kik lennének még a nagy ellenfelek? Griezmann?Nem volt annyi versenytársa erre a díjra, mint most Neymarnak.

Felőlem mutassa meg, úgyis erre vár, én nem bánnám ha lenne vérfrissítés az élmezőnyben.
Hát jövőre már azért 26 éves lesz, nem sok brazil brillírozott az elmúlt években 30on felül, szóval szerintem még 3-4 jó éve van, nyilván ennyi idő alatt, akár még sz*rrá is nyerheti magát, de remélem ebben lesz beleszólásai a mai fiainknak is.Nem lehet ossze hasonlítani a ket játékos fiatalkorat, azt meg nem tudni hogy hova fog fejlődni Neymar.