HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. november 10., péntek 0:04
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2017. november 9., csütörtök 23:38
Haladás stadion avatója megvan? Ez az igazi családbarátKerlon írta:Nem véletlenül van a legtöbb klub élén valami haver, a klub szponzorok mögött haver és stb.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 9., csütörtök 23:21
Én sportszerető vagyok, te meg vicces.G. V.tinho írta:BlancoMark írta:Meg tobb TAO-t es stadiont az orszagnak!!! Ugyes vagy Viktor!
Mennyi mindent lehetett volna csinalni ebbol a penzbol amit erre a mocsokra koltottek.
Ja es hozzatennem: becsuljuk meg a mai eredmenyeket es jatekosainkat, mert az utanpotlasunk egyenlo a nullaval, szerintem ezt a szintet sem fogjuk birni tartani.
Mert nyilván Orbán tehet arról, hogy az előző politikai éra ezt a csökevényt termelte ki.
Szerintem inkább örülni kéne, hogy olyan politika van, amely minden más mellett a sport ügyét is fontosnak tartja.
Te meg elvileg sportszeretőként öklendezel meg okádsz.
Tudod mi, menj a pitsába
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. november 9., csütörtök 22:14
tök jó lenne, ha úgy lenne ahogy írod. hogy minden más MELLETT. azt el lehetne fogadni.G. V.tinho írta:
Mert nyilván Orbán tehet arról, hogy az előző politikai éra ezt a csökevényt termelte ki.
Szerintem inkább örülni kéne, hogy olyan politika van, amely minden más mellett a sport ügyét is fontosnak tartja.
Tudod mi, menj a pitsába
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 9., csütörtök 22:10
Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan írtad-e. Azt ugye tudod, hogy a nagy sportszeretet miatt tök feleslegesen épülnek a stadionok, megtömve a haverok zsebét? Vagy, hogy 3x annyiba kerül már a puskás, mint eredetileg volt? tök véletlenül akkor nőtt meg az ár, amikor kiderült h nem lesz olimpia.G. V.tinho írta:BlancoMark írta:Meg tobb TAO-t es stadiont az orszagnak!!! Ugyes vagy Viktor!
Mennyi mindent lehetett volna csinalni ebbol a penzbol amit erre a mocsokra koltottek.
Ja es hozzatennem: becsuljuk meg a mai eredmenyeket es jatekosainkat, mert az utanpotlasunk egyenlo a nullaval, szerintem ezt a szintet sem fogjuk birni tartani.
Tudod mi, menj a pitsába
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. november 9., csütörtök 22:07
...és a legszomorúbb az egészben, hogy az egyetlen magyar focista jelenleg aki képes valamiféle cselt bemutatni és nem csak szalad meg passzol. Legalábbis a szándék az megvan benne rá. Dzsuzdzsáknak legutóbb sikeres csele az Ajax ellen volt még PSV mezben.TheBull6 írta:Nekem már ott komolytalan ez az egész, hogy egy Ugrainak valaki megengedi, hogy Puskás legendás mezét felhúzza. Eszem-f*szom megáll bakker.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. november 9., csütörtök 22:07
Ez nagyon off, es a stilusod miatt valaszra se kene meltatnom teged, de azert kiemelnem ezt a reszt:G. V.tinho írta:BlancoMark írta:Meg tobb TAO-t es stadiont az orszagnak!!! Ugyes vagy Viktor!
Tudod mi, menj a pitsába
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. november 9., csütörtök 22:06
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. november 9., csütörtök 22:05
BlancoMark írta:Meg tobb TAO-t es stadiont az orszagnak!!! Ugyes vagy Viktor!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. november 9., csütörtök 22:00
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. november 9., csütörtök 21:58
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. november 9., csütörtök 21:57
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. november 9., csütörtök 21:57
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. november 9., csütörtök 21:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 9., csütörtök 21:48
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. november 9., csütörtök 21:47
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. november 9., csütörtök 21:31
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. november 6., hétfő 22:09
jelen forma alapján helyes az állítás.Realista24 írta:Lehetne itt Ronaldo is, semmi nem változna.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 6., hétfő 20:54
Az egy dolog. De vele nem lesz jobb a válogatott, max rövidtávon.BBeno írta:nem tudom hol irtam ilyet. osztalykulonbseg van koztuk. csupan ennyi a lenyeg.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 6., hétfő 20:37
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem