Mintha ez termeszetes lenne.
Unalmas mar ez a kettos merce...
Nyilvan ceronaldo ma mar nem log egesz nap az instan de azert nem volt ez mindig igy...
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 7., kedd 5:46
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 6., hétfő 23:19
Már eleve a csere gondolatát sem értem. Egyik oldalon a munka megszállottja, a maximalista aki kitartó munkával mindent elért karrierje során. A másik oldalon meg XXX 3 szereplője.H.E.H.E. írta:Eleg vicces ilyeneket olvasni.
Ha kicserelned ceronaldot meg neymart az elmult par ev alapjan, akkor ceronaldot kopkodned igy, ugye?
Nem ér hazudni...
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 6., hétfő 22:28
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 6., hétfő 21:34
Hát ha te nézni akarod Neymart fehér mezben, lelke rajtad. Amíg nem profihoz méltóan viselkedik a pályán és azon kívül, felőlem lőhet 2142354 gólt is meg a pöcsén pörgetheti a labdát.Remy írta:Igaz drukker.rashidm írta:Addig néztem Real meccset ha Neymar idejön.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. november 6., hétfő 21:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 6., hétfő 19:20
Igaz drukker.rashidm írta:Addig néztem Real meccset ha Neymar idejön.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 6., hétfő 19:14
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 6., hétfő 19:09
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 6., hétfő 18:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 6., hétfő 17:13
A sejk azt mondta korábban, hogy lett kivásárlási ár megszabva neki. Aztán, hogy ez igaz vagy sem, passz. Leírva nem volt sehol konkrétan, hogy ennyi és ennyi az ára.Kerlon írta:Franciáknál van kivásárlási ár? Mert anélkül kétlem, hogy el lehetne onnét hozni. Nagyjából arab hercegnek tették meg.Realista24 írta:Mundo szerint Pérez intézkedik Neymar ügyben, és nyáron megpróbálja berántani.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. november 6., hétfő 17:12
hála az égnek. ide ne jöjjön mert egész madridot be kéne hinteni sóvalKerlon írta:Franciáknál van kivásárlási ár? Mert anélkül kétlem, hogy el lehetne onnét hozni. Nagyjából arab hercegnek tették meg.Realista24 írta:Mundo szerint Pérez intézkedik Neymar ügyben, és nyáron megpróbálja berántani.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 6., hétfő 17:08
Franciáknál van kivásárlási ár? Mert anélkül kétlem, hogy el lehetne onnét hozni. Nagyjából arab hercegnek tették meg.Realista24 írta:Mundo szerint Pérez intézkedik Neymar ügyben, és nyáron megpróbálja berántani.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 6., hétfő 16:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 6., hétfő 16:39
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 6., hétfő 14:36
Biztos csurran-cseppen egy-két milla a vezetőknek.BBeno írta:ilyet nem mondtam. sot par napja en mondtam hogy ez az egesz azert van mert nincs fizetesi sapka. legnagyobb hulyeseg hogy ezt engedi a fifa/uefa.Azt ne mondd, hogy ez teljesen jól van hogy 20-30-40 millás fizetéseket meg 150-200 millákat elszórnak 1-1 játékosra
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 6., hétfő 14:30
ilyet nem mondtam. sot par napja en mondtam hogy ez az egesz azert van mert nincs fizetesi sapka. legnagyobb hulyeseg hogy ezt engedi a fifa/uefa.Azt ne mondd, hogy ez teljesen jól van hogy 20-30-40 millás fizetéseket meg 150-200 millákat elszórnak 1-1 játékosra
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 6., hétfő 13:33
Szerintem arra gondol füst, bár nehéz követni általában, hogy mit akar, hogy egy Atleti nem fog kapni mondjuk 200 milliót, csak 60 milliót, és így a lehetőségeik korlátozottabbak.ericco írta:Ne hülyéskedj, azt a törvényt nem a klubok miatt hozták létre, hanem ezt a kiskaput használták ki a klubok. Amint lehetőség volt rá, meg is változtatták. Csak mondjuk Angliában ez hamarabb megtörtént.cart írta:2010 előtt a spanyolok is támogatták a focit a Beckham-törvénnyel. Gondolom az akkor nem volt probléma...
Te állítottad és állítod párhuzamba a két dolgot, nem én. Az Atleti is folyamodhat, és szerintem már folyamodott is hitelhez. Amúgy leírnád azokat a kedvező feltételeket, amiket kaptunk? Mert anno számomra nem tűnt kedvezőbbnek, mint egy átlagos hitel.füst írta:Nem mondtam ilyet, nem tudom honnan vetted.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 6., hétfő 13:31
Nálunk mikor volt ilyen hogy "csak úgy" kaptunk 200 millát? Ez nem az, hogy belenyaltak a mézesbödönbe. Vagyis belenyalhatnak, csak egyenlő feltételek mellett. Azt ne mondd, hogy ez teljesen jól van hogy 20-30-40 millás fizetéseket meg 150-200 millákat elszórnak 1-1 játékosra.füst írta:Mit kéne ezen elárulni? Úgy jutnak plusz pénzhez ahogyan másoknak nins rá lehetősége. Volt már ilyen a történelemben, a mi esetünkben is. Felőlem lehet méltatlankodni hogy belenyaltak a mézesbödönbe, de mi és rajtunk kvul meg egynéhány klub már könyékig benne voltak. Most ők találtak egy kiskaput. Majd ha szabályozzák a dolgot, akkor kénytelen lesz változtatni a PSG. Addig minek? Mert másoknak nem tetszik?Áruld már el nekem, az hol "lehetőség", hogy úgy kerülik meg a fair play-t hogy "szponzori" pénz címén 200 millát utalnak a számlájukra?
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 6., hétfő 13:20
Ne hülyéskedj, azt a törvényt nem a klubok miatt hozták létre, hanem ezt a kiskaput használták ki a klubok. Amint lehetőség volt rá, meg is változtatták. Csak mondjuk Angliában ez hamarabb megtörtént.cart írta:2010 előtt a spanyolok is támogatták a focit a Beckham-törvénnyel. Gondolom az akkor nem volt probléma...
Te állítottad és állítod párhuzamba a két dolgot, nem én. Az Atleti is folyamodhat, és szerintem már folyamodott is hitelhez. Amúgy leírnád azokat a kedvező feltételeket, amiket kaptunk? Mert anno számomra nem tűnt kedvezőbbnek, mint egy átlagos hitel.füst írta:Nem mondtam ilyet, nem tudom honnan vetted.
HozzászólásSzerző: füst » 2017. november 6., hétfő 13:07
Nem mondtam ilyet, nem tudom honnan vetted. Én azt mondtam hogy a hitelezésben már eleve vannak behozhatatlan különbségek. Mert nem fog egy Atletico olyan hitelt kapni mint mi. Meg melletük a klubbok 99%a.Te most komolyan azt mondod, hogy ez egy szinten van az államtól származó tőkeinjekcióval?
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem