nehéz leírni a neveket?döbrünnek adná lassan az aranylabdát

Premier League
Re: Premier League
rashford még mindig penge.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
közben angol sajtó már döbrünnek adná lassan az aranylabdát 
eddig azt hittem, hogy harold kane a legnagyobb esélyes és legenda.

eddig azt hittem, hogy harold kane a legnagyobb esélyes és legenda.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Morata
Gyökérbalfasz!
Az utolsó fél órát néztem, volt 3 nagy helyzete a Chealsea-nek, amiből kb. semmit nem hoztak ki, aztán Fellaini majdnem kiegyenlített..
Morata kb. csak a talajra volt veszélyes, állandóan a földön volt...ez az ember egyszerűen ügyetlen, én örülök hogy nem maradt nálunk, annyi a hiba hogy nem helyettesítettük senkivel.
City kezd komolyan meglépni, most akkor gondolom az következik, hogy elkényelmesednek, és pontokat vesztenek majd valami West Ham vagy Bornemouth ellen.

Gyökérbalfasz!
Az utolsó fél órát néztem, volt 3 nagy helyzete a Chealsea-nek, amiből kb. semmit nem hoztak ki, aztán Fellaini majdnem kiegyenlített..
Morata kb. csak a talajra volt veszélyes, állandóan a földön volt...ez az ember egyszerűen ügyetlen, én örülök hogy nem maradt nálunk, annyi a hiba hogy nem helyettesítettük senkivel.
City kezd komolyan meglépni, most akkor gondolom az következik, hogy elkényelmesednek, és pontokat vesztenek majd valami West Ham vagy Bornemouth ellen.
Szegény Morata, földön még mindig zavarja a labda és ez a szint ma...

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hm. nem is tudom ki csinálta ezt pár évvel ezelőttnzooli93 írta:Ennek a chelseanek iden mindenki tudott golt rugni, termeszetesen a nagy joseee megse probalta amig nem kerultek hatranyba. En nem tudom a mu szurkolok az ennyire deffenziv felfogast hogy tudjak vedeni. Nagyobb csapat ellen beallnak vedekezni , mibt valami kiscsapat. Nagyon elborult mourinho ilyen szempontbol.

- nzooli93
Ennek a chelseanek iden mindenki tudott golt rugni, termeszetesen a nagy joseee megse probalta amig nem kerultek hatranyba. En nem tudom a mu szurkolok az ennyire deffenziv felfogast hogy tudjak vedeni. Nagyobb csapat ellen beallnak vedekezni , mibt valami kiscsapat. Nagyon elborult mourinho ilyen szempontbol.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
az igen kiváló lukákó helyett akár én is játszhatnék...
morata gg ziccer.
ezek ma a csatárok
morata gg ziccer.
ezek ma a csatárok

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
Egyetértek, simán meg lehetett volna adni a gólt.ericco írta: Bocsi, Chelsea. Jones viszont szerintem magától esett el.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
kár érte. ha nem nálunk lenne Marcelo akkor Alonsot szeretném helyette.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Te is tudod miért. Mert ő barca játékos. Ennyi elégRaúlCF írta:hogy lehet Alba a válogatott kezdő balbekkje Alonso helyett nagy rejtély. szépen kinőtte magát a Chelseaben

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
hogy lehet Alba a válogatott kezdő balbekkje Alonso helyett nagy rejtély. szépen kinőtte magát a Chelseaben
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Bocsi, Chelsea. Jones viszont szerintem magától esett el.BBeno írta:nézed a meccset amúgy?
morata hozzá sem ért a labdához. jones lőtt öngólt de lökte morata
Merci Zizou!
nézed a meccset amúgy?
szerintem jogos volt a tizi. a védő lendületből jött oldalról nem lehetett ebből más csak fault.
labda közelében sem volt.
labda közelében sem volt.
Érthetetlen, hogy ha a németek és olaszok bevezették, akkor a többi topliga erre miért nem volt képes. Sima les volt, nem nagy, de egyértelmű. A második góljuk nem videobíró-téma, de szerintem olyan ütközésért nem szabad büntetőt fújni, Angliában nem is szokás. A bajnoki címet meg ma át lehet adni, nem lesz itt semmilyen fordulat. José a busszal befut a második helyre, aztán a többiek majd harcolhatnak a dobogóért meg a két BL-helyért.
egy videobírós meccsen ez a normál de itt sajnos sípszóig kell menni. és még igazuk is volt ráadásul. ettől függetlenül jobb a city. ma is.
3.-ik City gólt mindenképp nézzétek meg, egész arsenal védelem megáll mert azt hiszik befújják a lest, de a bíró nem jelez és simán gól
Na itt a videó róla

Na itt a videó róla

- RaúlCF
nem is lenne rossz csak a City támadó sora kéne a Real alapjára.

- RaúlCF
élvezet nézni milyen dinamikusak és mennyit futnak. na meg ahogy folyton berobbannak a kapu elé. iszonyú kontrasztos a Realhoz képest. Sané,De Bruyne, Aguero bármelyik beférne ide