Egyébként köszi a választ.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. november 4., szombat 20:16
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 4., szombat 19:19
Konzolban egyertelmuen PS4. Exkluziv jatekokban agyonveri jelenleg a Sony a Microsoftot. Nekem a PS4 elso kiadasa van, azzal is vagy a Slimmel is jol jarsz. Foleg, ha nem 4k-s tv-n hasznalnad, akkor lehet felesleges is a Pro. A projektorokhoz nem ertekPipita írta:Johnny a mocsokban rohad rég.pheco írta:Isten aldja Johnnyt![]()
![]()
Szeretnék venni egy kivetítőt, meg egy konzolt. A projektornak minimunm 720p tényleges felbontásúnak kéne lennie, lehetőleg garanciásan. A konzolban meg nem tudok dönteni hogy ps4 vagy xbox one. Várom a javaslatokat, főleg hjogy hol érdemems szétnézni, illetve hogy érdemes-e várnom black fridayig, vagy úgyis elkapkodnak előlem mindent?
Előre is köszönöm ha válaszra méltat valaki
HozzászólásSzerző: Pipita » 2017. november 4., szombat 18:53
Johnny a mocsokban rohad rég.pheco írta:Isten aldja Johnnyt
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. október 31., kedd 13:09
Valahogy így gondoltam én is, de túl egyszerűnek tűnt.Csabi írta:J
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. október 31., kedd 12:53
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. október 31., kedd 12:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. október 30., hétfő 19:11
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. október 30., hétfő 18:01
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. október 30., hétfő 16:38
Hát nézd, ha a nagyinak kell, akkor a régi helyett kb bármi tökéletes lesz, így ez is. Hangzástól ne várj csodát, sajnos ezek a tv-k túl véknyak ahhoz, hogy igazán jól szóljanak, általában elég dobozos a hangzás, mindenesetre arra jó lesz hogy eltévézgessen, de házibulit nem ezzel fog tartanigéza írta:Halihó,
Látom, hogy volt téma a TV vásárlás, én is ebben szeretnék tanácsot kérni. Nagyim régi behemótja elromlott, így gondoltam meglepem születésnapjára eggyel. Nyilvánvalóan csak tévézésre használná, szóval olyan max 75-80 ezer forintot költenék rá. Amit mindenképp szeretnék viszont, hogy viszonylag jó képminősége és hangzása legyen, illetve hogy fel lehessen rakni a falra, plusz garancia.
http://www.bluechip.hu/termek/lg-32lh530v
Ezt a típust néztem, szerintetek ez jó?
HozzászólásSzerző: géza » 2017. október 30., hétfő 16:03
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. október 29., vasárnap 16:08
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. október 29., vasárnap 15:23
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. október 28., szombat 20:18
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 28., szombat 18:28
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 28., szombat 18:17
Király, köszönöm.k!ll3rcsöcs írta:Igen, a legnagyobb gond a a pixelhiba, amit általában néhány pixel hibája esetén nem javítanak garanciálisan (legalábbis a legtöbb gyártó). Ezt is 1 fekete meg egy teljesen fehér kép tesztjével ki tudod szűrni, ezen kívül én végigpróbálnék minden funkciót, be- és kimenetet, távirányító gombokat, hogy teljes képed legyen a tv-ről, és ne neked kelljen egy esetleges garis javítással bajlódni.KAG írta:Igazabol bőven várhat odáig.
De egy jo,használt vételtől sem zárkóznék el.
Ott a pixel hiban kívül mas gatya nemigen lehet, nem?
szerinted?Realista24 írta:![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. október 28., szombat 15:29
Mi 2 évvel ezelőtt vettünk a Zanussink mellé egy Gorenjét, alul fagyasztósat, igen nagy, a hűtőrészében külön polc van csak a piáknak, ami nekem nagyon tetszikk!ll3rcsöcs írta:Igen, a legnagyobb gond a a pixelhiba, amit általában néhány pixel hibája esetén nem javítanak garanciálisan (legalábbis a legtöbb gyártó). Ezt is 1 fekete meg egy teljesen fehér kép tesztjével ki tudod szűrni, ezen kívül én végigpróbálnék minden funkciót, be- és kimenetet, távirányító gombokat, hogy teljes képed legyen a tv-ről, és ne neked kelljen egy esetleges garis javítással bajlódni.KAG írta:Igazabol bőven várhat odáig.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2017. október 28., szombat 12:41
Igen, a legnagyobb gond a a pixelhiba, amit általában néhány pixel hibája esetén nem javítanak garanciálisan (legalábbis a legtöbb gyártó). Ezt is 1 fekete meg egy teljesen fehér kép tesztjével ki tudod szűrni, ezen kívül én végigpróbálnék minden funkciót, be- és kimenetet, távirányító gombokat, hogy teljes képed legyen a tv-ről, és ne neked kelljen egy esetleges garis javítással bajlódni.KAG írta:Igazabol bőven várhat odáig.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. október 28., szombat 11:32
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 27., péntek 10:17
k!ll3rcsöcs írta:Szétnéztem gyorsan újak terén, 100cm felett kerestem, mert a 80 az tudom hogy hipp-hopp kicsi lesz. Samsung UE40J5100 vagy LG 43LH5100. LED-ből szívem szerint Sonyt ajánlanék, de az 130-tól kezdődik ebben a méretben. Esetleg ha nézegetsz használtat, linkeld be ha találsz valami érdekeset. Egyébként mennyire sürgős? Black Friday esetleg?KAG írta:Köszönöm a tippeket!
Esetleg egy-két konkrét típus, hogy merre induljak el a keresésben?
Egyébként jogos, next-gen konzol... sőt kijött a PS4 pro már, ez pedig csak a sima.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem