Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 3., péntek 11:05

numberone1 írta:
Eddig is nyugottvoltam nem szidtam Zidanet, de elnezve Bale seruleseit es LV jatszatasat, szukseg lett volna egy szelsotamadora.
Szerintem meg elég lenne annyi, hogy Asensio a helyére kerül, Casemirót elfelejtjük a meccsek nagy részében, Kovacic és Carvajal felépül. Theót nem középpályán játszatjuk, és nem nézzük el, ahogy Karim és Cé sétálgat, mert ott van Isco és Ceballos is.

Nincs nagy gond a kerettel, csak jobban kellene használni egy kicsit véleményem szerint, vagyis másképpen fogalmazom. Több van benne, mint amit most látunk. Pl. a Girona elleni csapatot felküldeni a Tottenham ellen totális blődség volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. november 3., péntek 10:54

Realista24 írta:
numberone1 írta:4-2-3-1-ben ott azert kell. Zidane tobbet hasznalta a 4231-t v a 433-t mint az 532/352-t...remelhetoleg ezt utoljara, mert ez eddig nem jott be a keretnek. 442-ben szinten szenved a csapat, egyedul a 4321 ami eddig fekutt az altalad felfazolt taktikakbol. Tavasszal is 433-ban jatszottunk a legjobban, az nyerte meg a bajnoksagot.
Az pedig, h hianyzik egy szelsotamado, mert LV nem kezdo szint, Bale meg serult orba-szajba, plane szukseget vetiti elo. A ritmustalan jatekrol meg ne is beszeljunk.
Ezek csak számok, pont mint két éve meg tavaly, ugyanebben az időszakban. Épp most néztem katalán újságok címlapjait. Krízis, CR-nek vége, kiesünk a bajnokságból is, stb. Aztán ki hol volt év végén? :coffee:
Eddig is nyugottvoltam nem szidtam Zidanet, de elnezve Bale seruleseit es LV jatszatasat, szukseg lett volna egy szelsotamadora.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 3., péntek 10:45

Kerlon írta: Mondjuk hülyeség erre alapozni, hogy majd mindig befutunk tavaszra. Carlonál is mi volt december után? Vártuk, hogy javuljunk, aztán semmi. Ne higgyük már azt, hogy ez így van a rendjén. Főleg, ha így folytatjuk, akkor nem lesz miért menni tavasszal... Meg amúgy minden dicső birodalom megbukott egy idő után, ez lehet elkerülhetetlen. Főleg, ha nem találunk értelmes támadókat a közeljövőben.

Carlonál mondjuk decemberig megvertünk mindenkit, az előző két évben meg szenvedtünk a meccseken, sok botlással.

És csak arra céloztam, hogy ráérünk még aggódni, persze akinek van kedve meg idegzete, az hetente elküldheti az anyjába az összeset és verheti a mellét, hogy a monitor mögül jobban ért hozzá mint Pérez és Zidane.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 3., péntek 10:44

Realista24 írta:
numberone1 írta:4-2-3-1-ben ott azert kell. Zidane tobbet hasznalta a 4231-t v a 433-t mint az 532/352-t...remelhetoleg ezt utoljara, mert ez eddig nem jott be a keretnek. 442-ben szinten szenved a csapat, egyedul a 4321 ami eddig fekutt az altalad felfazolt taktikakbol. Tavasszal is 433-ban jatszottunk a legjobban, az nyerte meg a bajnoksagot.
Az pedig, h hianyzik egy szelsotamado, mert LV nem kezdo szint, Bale meg serult orba-szajba, plane szukseget vetiti elo. A ritmustalan jatekrol meg ne is beszeljunk.
Ezek csak számok, pont mint két éve meg tavaly, ugyanebben az időszakban. Épp most néztem katalán újságok címlapjait. Krízis, CR-nek vége, kiesünk a bajnokságból is, stb. Aztán ki hol volt év végén? :coffee:
Mondjuk hülyeség erre alapozni, hogy majd mindig befutunk tavaszra. Carlonál is mi volt december után? Vártuk, hogy javuljunk, aztán semmi. Ne higgyük már azt, hogy ez így van a rendjén. Főleg, ha így folytatjuk, akkor nem lesz miért menni tavasszal... Meg amúgy minden dicső birodalom megbukott egy idő után, ez lehet elkerülhetetlen. Főleg, ha nem találunk értelmes támadókat a közeljövőben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 3., péntek 10:41

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. november 3., péntek 10:39

4-2-3-1-ben ott azert kell. Zidane tobbet hasznalta a 4231-t v a 433-t mint az 532/352-t...remelhetoleg ezt utoljara, mert ez eddig nem jott be a keretnek. 442-ben szinten szenved a csapat, egyedul a 4321 ami eddig fekutt az altalad felfazolt taktikakbol. Tavasszal is 433-ban jatszottunk a legjobban, az nyerte meg a bajnoksagot.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 3., péntek 10:20

numberone1 írta:
Realista24 írta:
A fórum nagy része a BBC miatt nem akarja a 4-3-3-at. De sebaj.
Csak amikor irtam, h kelleni fog egy szelsotamado akkor lelettem hurrogva, h minek 4-4-2-ben nem fog kelleni.
És jogosan lettél, mert 4-4-2-ben nem is kellene. Mivel a keretünk 4-4-2-re alkalmas, vagy 4-3-2-1-re vagy 4-2-3-1-re vagy 5-3-2/-3-5-2-re vagy variáld ahogy akarod, de semmiképpen nem 4-3-3-ra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. november 3., péntek 10:10

Realista24 írta:
Csak amikor irtam, h kelleni fog egy szelsotamado akkor lelettem hurrogva, h minek 4-4-2-ben nem fog kelleni.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. november 3., péntek 10:07

Akkor megsem vagyunk fizikalisan jo allapotban? A jatekosok es Zidane is azt mondja, hogy fizikalisan nincsen problema a csapattal. Akkor kamuznak? Es a masik kerdesem: akkor edzeseken mit csinalnak? Megy az eronleti edzes ezerrel es azert allunk olomlabakon?
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 3., péntek 8:15

El Unico írta:Szerintem ideje modernizalni, egy tamadaskor alkalmazott 3-5-2 es vedekezeskor 5-3-2 tokeletes lenne, a JELENLEGI csapathoz igazitva es Casemirora gondolva. De ha Kovacic visszaterne, nalam kezdo lenne mar.
A kontrakat meg mintha elfelejtettuk volna, pedig szerintem meg mindig kurvajok lennenk benne...
Azert lenne szukseg a 3-5-2-re, mert igy a szelsojatekunkat es a kozeppalyankat egyszerre tudnank kihasznalni. Dominalnunk kell, mert megis kinek, ha nem nekunk van a legjobb kp-nk a vilagon?! Illetve, ivelgetos jatekot el kell felejteni.
Nem felejtettük el a kontrákat, csak jelen fizikális állapotban nincs értelme próbálkozni vele. Ha nézted a meccset szerdán, láthattad, hogy egy versenyfutást sem nyertünk meg szinte.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. november 3., péntek 8:04

Szerintem ideje modernizalni, egy tamadaskor alkalmazott 3-5-2 es vedekezeskor 5-3-2 tokeletes lenne, a JELENLEGI csapathoz igazitva es Casemirora gondolva. De ha Kovacic visszaterne, nalam kezdo lenne mar.
A kontrakat meg mintha elfelejtettuk volna, pedig szerintem meg mindig kurvajok lennenk benne...
Azert lenne szukseg a 3-5-2-re, mert igy a szelsojatekunkat es a kozeppalyankat egyszerre tudnank kihasznalni. Dominalnunk kell, mert megis kinek, ha nem nekunk van a legjobb kp-nk a vilagon?! Illetve, ivelgetos jatekot el kell felejteni.
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 3., péntek 7:18

numberone1 írta:
wZoLee7 írta:A meglevo jatekosokkal nem mukodik a 4312.
Kell egy kis valtozas, es lehetoleg mostanaban. Asensio, Ceballos, Isco, nekik jatszaniuk kell, Kova ha egeszseges. Az a baj, hogy nincs csatarunk sem egy 4231 hez, sem pedig egy 4321 hez. Kellenek a szelek, mert azzal, hogy a szelso vedoink jatszanak szelsot, magunkat verjuk csak meg azokon a posztokon.
Tenyleg erre jottel ra? :kivagyhe: Nem olyan reg meg hadakoztal, h nem kellenek szelsok. :lol:

Olyan Jamesszes filingem van ujra, es ujra igazam lett. A forum nagyresze ellenezte a 4-3-3-t, most meg egyre tobben alkalmaznak. :/
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. november 3., péntek 2:53

wZoLee7 írta:A meglevo jatekosokkal nem mukodik a 4312.
Kell egy kis valtozas, es lehetoleg mostanaban. Asensio, Ceballos, Isco, nekik jatszaniuk kell, Kova ha egeszseges. Az a baj, hogy nincs csatarunk sem egy 4231 hez, sem pedig egy 4321 hez. Kellenek a szelek, mert azzal, hogy a szelso vedoink jatszanak szelsot, magunkat verjuk csak meg azokon a posztokon.
Tenyleg erre jottel ra? :kivagyhe: Nem olyan reg meg hadakoztal, h nem kellenek szelsok. :lol:

Olyan Jamesszes filingem van ujra, es ujra igazam lett. A forum nagyresze ellenezte a 4-3-3-t, most meg egyre tobben alkalmaznak. :/

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. november 3., péntek 0:47

A meglevo jatekosokkal nem mukodik a 4312.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. október 29., vasárnap 12:34

így van. elején kell megnyerni a meccset aztán lehet pihentetni. a végén már jön az időhúzás szimulálások lapok stb és nincs morata hogy megnyerje a meccset. döntsük el a félidőig. pont.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. október 29., vasárnap 12:23

Butasagnak tartom h egy bl meccs miatt pihentetes miatt kezdjen gyengebb csapat, ha meg rosszul allunk tolhatjuk be azokat akiket pihentetunk. Alljon ki ma a legjobb kezdonk, zarjuk le hamar es johetnek le azok akiknek szukseguk van a pihentetesre. Mar nem egyszer megutottuk a bokankat a hasonlo pihentetesekkel, aztan a vegen bedobott Isco vagy Modric a faradt tarsakkal mar nem tudott mit kezdeni, arrol nem is beszelve h az elejen nyugodt a meccs

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. október 29., vasárnap 11:46

sebydani írta:
El Maestro írta:Már megvolt neki az a két meccs egymás után. :shifty:
Te is már csak azért fórumozol, hogy velem kötekedj. :mrgreen: Viszont ami igaz az igaz, elfelejtettem, hogy az Eibar ellen is kezdett. Jogos a kritika. Így viszont korrigálom 3 meccsre
Kezdeni fog ma is. Hétközben jön a BL, oda tartogatja Cicu a gálakezdőt. :mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. október 29., vasárnap 11:43

wZoLee7 írta:Szokásos lesz, Casilla, védőben belül Ramos-Varane, baloson Marcelo. Remélem jobbra bedobjuk Nachot.
Kp-n a Modric-Casemiro-Kroos hármas lesz, előttük Isco, csatárban a CR-Benzema páros. Ceba és Asensio játszott a kupán, egyik se lesz kezdő ma. Szerintem amúgy ez a legjobb amit kiküldhetünk ma kezdőként, cserének jöhet Asensio (előre és nem a kp-ra), Ceba, és Theo megfutni a végén az ellenfelet. Felesleges túlcsicsázni, nincs még meg ahhoz a játékunk, azt akarom látni, hogy lőjük a kaput, próbáljuk laposan és nem magas ívelgetésekkel megoldani. Bár ha Nacho lenne a jobb oldalon még talán..ő tud beadni, ebben se Marcelo sem a másik két bevethető játékosunk nem valami jó.
kétlem hogy a "gála" kezdő menne fel. szerdán Tottenham ez meg csak Girona. biztos lesznek pihentetve emberek. Modric-Kroos kettősből legalább az egyiket a padra várom, talán még a Ramos-Varane párpsból is az egyiket meg talán Isco is. ebből kifolyólag Ceballost tuti kezdetném, Nachot is középen, illetve Asensio is lehetne kezdő. Casemiro kérdéses hogy ő vagy Llorrente

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. október 29., vasárnap 11:42

El Maestro írta:Már megvolt neki az a két meccs egymás után. :shifty:
Te is már csak azért fórumozol, hogy velem kötekedj. :mrgreen: Viszont ami igaz az igaz, elfelejtettem, hogy az Eibar ellen is kezdett. Jogos a kritika. Így viszont korrigálom 3 meccsre
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. október 29., vasárnap 11:40

sebydani írta:Én kétlem, hogy Ceba 2 meccsen is kezdene egymás után, bár az igaz, hogy én is játszatnám a srácot. Sok meglepetésre én nem számítok a kezdőben.
Már megvolt neki az a két meccs egymás után. :shifty:

Vissza: