Tudjuk, hogy nagyon várod már Bale visszatérésétRealista24 írta: Ehhez a dinamikus játékhoz kellett volna....le sem írom a nevét.

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. november 6., hétfő 7:26
Tudjuk, hogy nagyon várod már Bale visszatérésétRealista24 írta: Ehhez a dinamikus játékhoz kellett volna....le sem írom a nevét.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 5., vasárnap 23:48
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. november 5., vasárnap 23:35
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. november 5., vasárnap 23:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. november 5., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 5., vasárnap 22:52
Úgyis mindenki tudja, hogy kire gondolsz. Ziro-ra.Realista24 írta:Ehhez a dinamikus játékhoz kellett volna....le sem írom a nevét.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 5., vasárnap 22:49
Szerintem túlgondolják sokan a reakcióját. Minek örüljön? 8 pont mínusz van.Berti írta:Benzema után lett tempója a játéknak. Llorente is jobban illik ebbe a gyors passzos szisztémába. Ha ebben mesterkedik ZZ a fiatalokkal, akkor az biztató.
Vallejo ügyes, Ramos hátul godmode, marcelo nacho gyenge. Kroos furán pontatlan. Asensio szépet rúgott. Isco nálam mom. Ronaldo ma tetszett, de ez az undorodó reakció, mikor más rúg gólt, pláne ha ő adta az assistot..elég taszító.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. november 5., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. november 5., vasárnap 22:48
jövőre eljön aminek jönnie kell. nem lesz több csalás. remélhetőleg.Én csak az utolsó kettőt vettem bel ami már megye kettes szinten is 11-es és meg sem tudod magyarázni miért nem adja meg, de valóban nem csak kettő volt sajnos.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. november 5., vasárnap 22:45
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 5., vasárnap 22:44
Én csak az utolsó kettőt vettem bel ami már megye kettes szinten is 11-es és meg sem tudod magyarázni miért nem adja meg, de valóban nem csak kettő volt sajnos.Realista24 írta:Kettő? Én négyet számoltam.Steve írta:Na takarodj már, hogy ez a Nacho eset a végén nem volt sima 11-es..ennek mi baja volt?
Nem ezért volt gyenge ma is a játékunk, de azért csak összejött két meg nem adott 11-es.
Pozitívumok:
-CR akarása
-Vallejo
-Asensio bomba
-Isco tekergései
Negatívumok:
-Benzema??![]()
-Marcelo
-és hogy a csapatnak idén se játéka, se akarása nincs
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 5., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. november 5., vasárnap 22:42
en is. ez most mar hanyingerkelto. a birok amugy nem nezik egymas, es sajat meccseiket vissza?? nem igaz, hogy SOHA nem tanulnak.Realista24 írta:Kettő? Én négyet számoltam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 5., vasárnap 22:40
Kettő? Én négyet számoltam.Steve írta:Na takarodj már, hogy ez a Nacho eset a végén nem volt sima 11-es..ennek mi baja volt?
Nem ezért volt gyenge ma is a játékunk, de azért csak összejött két meg nem adott 11-es.
Pozitívumok:
-CR akarása
-Vallejo
-Asensio bomba
-Isco tekergései
Negatívumok:
-Benzema??![]()
-Marcelo
-és hogy a csapatnak idén se játéka, se akarása nincs
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. november 5., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 5., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 5., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. november 2., csütörtök 20:34
Megint csak elméletileg. Nem marad hátvéd csere, ha be kell dobni valamit.Kerlon írta:Kroos Kova helyére, Ceba Kroos helyére. Carvajal helyett meg Nacho.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 2., csütörtök 18:16
Ezek nem párharcok. Ja és semmi gond.donor írta:Nacho: TotalTackles: 3, Interceptions: 4, Clearances: 2. Igaz, ezekre te nem emlékszelKerlon írta: Arról nem is beszélve, hogy párharcot nem nyert.Én kérek elnézést! Befejeztem.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 2., csütörtök 18:07
Nacho: TotalTackles: 3, Interceptions: 4, Clearances: 2. Igaz, ezekre te nem emlékszelKerlon írta: Arról nem is beszélve, hogy párharcot nem nyert.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem