Úgy könnyű, ha előtted beírom a tutit.pheco írta:Itt a tuti gyerekek

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 2., csütörtök 16:07
Úgy könnyű, ha előtted beírom a tutit.pheco írta:Itt a tuti gyerekek
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. november 2., csütörtök 15:54
Kerlon írta:Tök jó, hogy a lényeget lehozták és közben kaptunk 3 gólt.donor írta:Újabb Kerloni kettős mérceNacho is és Ramos is jócskán hibáztak, de a lényeget lehozták: megakadályozták, hogy a jelen egyik legveszélyesebb csatára gólt lőjön, míg a Spurs ezt 5-6 védővel sem tudta megcsinálni. A bibi, hogy náluk, volt, aki átvette ezt a szerepet, míg nálunk még mindig csak CR az, aki veszélyes a kapura.
Meg jössz itt minden szarra, hogy kettős mérce. Nachoról meg kaptunk 1-t, de szerintem a 3-nál is nagyon lazán követte Kane-t. Ezenkívül rendre forgatták, megverték mindenféle párharcban.
Csabihoz meg istimesterhez hozzá szólva:
Carvajal/LV-Varane-Ramos-Marcelo/Theo
Modric-Kovacic-Kroos
Asensio----------Isco
----------CR-t
vagy már Balelel kiegészülve:
Modric-Kroos
Asensio-Isco-Bale
CR.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. november 2., csütörtök 15:47
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. november 2., csütörtök 15:09
Jó kezdő, de én Varane helyett Nachot tenném be, ha Carvajal felépül, akkor meg ő is mehet a kezdőbe.Csabi írta:Az a baj, hogy a kumma sok sérülés miatt még variálni se lehet. Én azt nagyon jól értem, hogy mindenki álmodozik, meg bízik a tavaszi robbanékony formára...de...mi van ha nem lesz és akkor is csak szenvedünk? Ebbe nem sokan gondolnak bele. Ez a rohadt sok sérülés meg szimplán irritáló. Carvajal, Varane, Vallejo, Keylor, Kovacic, Bale. Ez rohadt sok. Meg amik még voltak is. Na mindegy én ha ZZ helyében lennék kicsit variálnék már, és elgondolkodnék, hogy kiben lehet bízni meg kiben nem. De nyilván ő nem fog, és kövi meccsen mehet fel a szokásos kezdő.
Én ilyesmivel próbálkoznék: https://imgur.com/a/ADfgD
Nyilván messze a tökéletestől. Meg hát itt is vannak jelenleg sérült emberek szóval lófasz, de Kovács visszatérhetne már bazdmeg, nem mos sérült meg. Vazkez meg JHV, mert ahhoz a poszthoz elég technikás, fut mint a bolond, Achraf meg nem szint. Carvajalt meg szerintem februárig nem látjuk, és most optimista voltam.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. november 2., csütörtök 14:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 2., csütörtök 14:18
Tök jó, hogy a lényeget lehozták és közben kaptunk 3 gólt.donor írta:Újabb Kerloni kettős mérceNacho is és Ramos is jócskán hibáztak, de a lényeget lehozták: megakadályozták, hogy a jelen egyik legveszélyesebb csatára gólt lőjön, míg a Spurs ezt 5-6 védővel sem tudta megcsinálni. A bibi, hogy náluk, volt, aki átvette ezt a szerepet, míg nálunk még mindig csak CR az, aki veszélyes a kapura.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. november 2., csütörtök 13:57
Nem mondom, hogy a lehetőságek tárháza végtelen, de explicite nem jelenteném ki, hogy variálni sem lehet. Egy mélyebb kerettel nyilván egyszerűbb lenne.Csabi írta:Az a baj, hogy a kumma sok sérülés miatt még variálni se lehet. Én azt nagyon jól értem, hogy mindenki álmodozik, meg bízik a tavaszi robbanékony formára...de...mi van ha nem lesz és akkor is csak szenvedünk? Ebbe nem sokan gondolnak bele. Ez a rohadt sok sérülés meg szimplán irritáló. Carvajal, Varane, Vallejo, Keylor, Kovacic, Bale. Ez rohadt sok. Meg amik még voltak is. Na mindegy én ha ZZ helyében lennék kicsit variálnék már, és elgondolkodnék, hogy kiben lehet bízni meg kiben nem. De nyilván ő nem fog, és kövi meccsen mehet fel a szokásos kezdő.
Én ilyesmivel próbálkoznék: https://imgur.com/a/ADfgD
Nyilván messze a tökéletestől. Meg hát itt is vannak jelenleg sérült emberek szóval lófasz, de Kovács visszatérhetne már bazdmeg, nem mos sérült meg. Vazkez meg JHV, mert ahhoz a poszthoz elég technikás, fut mint a bolond, Achraf meg nem szint. Carvajalt meg szerintem februárig nem látjuk, és most optimista voltam.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 2., csütörtök 13:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 2., csütörtök 13:34
Kedvencem az volt tegnap, amikor a védők vonalából próbált beindulni Casemiro a darabos lépteivel.ericco írta:Idén még nem sikerült megtalálni a titkos fegyvert, amivel győzünk, ha a csapatnak nem megy a játék. Ez a különbség a tavalyi őszhöz képest.
Zidane is felismerhetné végre, hogy már egy Tottenham is 8 emberrel védekezik ellenünk hazai pályán (5-3-2), az esetek többségében Casemiro teljesen feleslegesen van a pályán, mert kontrák megakadályozásában nem jó, ráadásul túlságosan fent helyezkedik el ilyenkor. Helyette egy fürgébb, előrejátékben alkalmasabb játékossal sokkal többre mennénk (Ceballos).
Ezen kívül gödörben van a csapat, de olyan ritkán esik meg, hogy egy szezon során ilyen ne forduljon elő. Egyik csapatnál sem.
Továbbra sem temetek semmit.
HozzászólásSzerző: füst » 2017. november 2., csütörtök 13:17
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 2., csütörtök 12:55
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. november 2., csütörtök 12:52
igen erre, és akkor ez 3-0-as állásnál elfogadott, vagy micsoda?mocsok írta:Arra gondolsz amikor a védők a kapust is bevonva passzolgattak hátul, majd amikor rájöttek hogy ez igy uncsi lenne meg 20 percig akkor annyit tudtak csinálni hogy belebasztak egy nagyot a labdába es mar nálunk is volt?tegnap a 70. perc környékén kb 3 vagy 4 percig folyamat úgy adogatott a Totthanem, hogy a labda közelébe se kerültünk, jött is az ollézás.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. november 2., csütörtök 12:51
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. november 2., csütörtök 12:47
Arra gondolsz amikor a védők a kapust is bevonva passzolgattak hátul, majd amikor rájöttek hogy ez igy uncsi lenne meg 20 percig akkor annyit tudtak csinálni hogy belebasztak egy nagyot a labdába es mar nálunk is volt?tegnap a 70. perc környékén kb 3 vagy 4 percig folyamat úgy adogatott a Totthanem, hogy a labda közelébe se kerültünk, jött is az ollézás.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. november 2., csütörtök 12:36
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. november 2., csütörtök 12:18
húhhRemy írta:Ugyanolyan nyugodt vagyok, mint anno 14'-ben a 90+-ban az Atletico ellen, vagy tavaly a Juve elleni döntő előtt.
Ha van csapat, amelyik képes felállni a padlóról, azok mi vagyunk. Pont ebben rejlik az erősségünk, és emiatt jöttünk ki az elmúlt években sokszor a szarból.
Az, hogy mit nyilatkoznak a médiának, kit érdekel. Sablon az egész. Nyilván nem mondhatják ki, hogy válság van, vagy hogy totális káosz uralkodik. Senki nem mond, vagy mondana ilyet.
Higgye csak el az összes csapat, hogy a Real szar.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 2., csütörtök 11:33
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. november 2., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. november 2., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. november 2., csütörtök 11:15
Miert le kellett volna tagadni? Legalabb oszinte, a vak is latta hogy semmibe vettek a kiscsapatot.p.csabi1 írta:Hozzáállásbeli gondok? „Nem, nincs erről szó. Talán a Girona ellen hátradőltünk, de ma nem. Nincs miért szemrehányást tenni a csapatra, jó volt a hozzáállásunk.”
Ez mi?
Hát a riporter helyében azonnal vertem volna neki egy nyakast!
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem