Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kiserik

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. november 1., szerda 23:08

Én most teljesen nyugodt vagyok. Az látszik, hogy ZZ-ék mindent feltettek a tavaszra. A játékosok ólom lábakon, rozsdás aggyal szédelegnek a pályán. Ahogy ziro írta, nincs élük. Egyértelműen egy bivalyerős kondi felépítésén dolgoznak. Más csapatnál ez tavasszal fog előjönni, nálunk most. Meglátjuk mi sül ki belőle. Az egy másik dolog, hogy most taktikailag bucira lett verve ZZ feje.

Más. A nagy Casemiro rejtély. Én laikusként így látom. Mindenki, mindenhol azt szokta mostanában emlegetni, hogy a szélső védőink teremtik meg támadásban a különbséget, és így érjük el a sikereiket. Ehhez, ZZ Casemirot alkalmazza, hogy szinte visszahúzódva a védők közé, kvázi egy három védős rendszerre álljon át. Felvetül az első kérdés: nem lenne jobb, akkor tényleg 3 khv-del felállni? Következő kérdés: mostanában mit nyerünk a szélső védők felszaladgálásával? Miért nem veszi észre valaki, hogy ez most nem megy és állunk vissza ténylegesen 4 védős rendszerre, ahol a 4 védő védekezik. Ekkor felszabadulna Casemiro posztja, és mehetne egy játékosabb kp, minden veszély nélkül. Harmadik kérdés: mennyi gólt kaptunk idén Marceloról? Negyedik kérdés: ha voltunk olyan okosak, és elkúrtuk a nyarat, akkor miért akarunk folyamatosan szélsőket igénylő felállást/játékot alkalmazni? Gyakorlatilag nincs szélsője a csapatnak. Ez nonszensz.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. november 1., szerda 23:07

Vágom h jó lenne ha lassan elkezdenénk játszani, de pl bl-ben tényleg február-márciustól indul be a buli, addig tovább kell jutni aztán kész. tavaly sem sikerült a csoportelsőség, idén sem fog. Ha ez az ára egy újabb bl serlegnek, who cares?! :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2017. november 1., szerda 23:09-kor.

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. november 1., szerda 23:06

Nyilván egy ember kicserélésével nem nyertünk volna 8-0-ra, csak nekem ez az egyik legszembetűnőbb mellőzés/hiányérzet. Gondoltam valakinek van valami taktikai alátámaszátsa, hogy miért nem működne, vagy bármi amiből megérthetném. :D
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 1., szerda 23:04

Csabi írta:
Steve írta:
Meghaltam és valami elbaszott párhuzamos univerzumba kerültem szerintem. :lol: :D

Minden fordított...

A Real játéka nulla.
Peti optimista.
Már csak Hehe hiányzik innen, hogy zsoltárokat olvasson fel és kedveskedjen fórumozó társaival.
most jöttem vissza az egyikből. hehe mindenhol ugyanolyan genya. :(
Őt nem bírja befogadni a párhuzamos univerzum sem, így ő csak kering az éterben és osztja a jó népet a világlátása szerint.

Hehe egy modern próféta igazából. A párhuzamos univerzum meg bekaphatja. :mrgreen:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. november 1., szerda 23:03

Süti írta:Az egyébként engem nagyon érdekelne, hogy Ceballost miért nem lehet bedobni, hogy földön verjünk meg egy _angol_ csapatot. Indokolatlannak érzem a mellőzését, pláne amit pl. Kroos csinált az elmúlt 2 meccsen. Csapágyasra hajtjuk szerencsétlen németet....
Ok, h jo a srac es jelenleg elorelespes lenne. De egy ember kicserelese meg nem oldana meg mindent.
Lehet, h Iscoval eljatszadozott volna ott kozepen, de ha nincs kit futtatni, nincs kivel elol egy kenyszeritot megcsinalni....
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2017. november 1., szerda 23:03

Sajnos jött a mostanában megszokott gyenge játék...Szerencse továbbra sincs a csapattal.. Persze nem ezen múlik,de elnézett lesgól ,majd szerencsésen kapuba pattanó lövés...Nálunk meg 2 méterről is bele a saját csapattársba... Felesleges ívelgetések....Persze nem kell a csere 0-1- nél... :cens: Csakis a 70.perc után... :-@ Azért most már mondhatjuk,hogy gödörben van a csapat... Ezért is kell vasárnap kiütéssel nyerni a Las Palmas ellen és hátha utána megfordul minden... :roll:
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. november 1., szerda 22:56

Az egyébként engem nagyon érdekelne, hogy Ceballost miért nem lehet bedobni, hogy földön verjünk meg egy _angol_ csapatot. Indokolatlannak érzem a mellőzését, pláne amit pl. Kroos csinált az elmúlt 2 meccsen. Csapágyasra hajtjuk szerencsétlen németet....
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. november 1., szerda 22:54

miért gondolja azt Zidane hogy 70 percnyi játék után is a beadásokat kell erőltetni? 2 gólos hátrányban? Majd pont Theo lesz a kulcs, a fegyver... :lol: Ceballost meg még lehet nem unlockoltuk a BL-re :hmmm: Érthetetlen a mellőzése. Casemiro persze megint kapott 90 percet. Nagyon tanácstalan és motiválatlan ez a csapat így már, és ez a vezetőség hibája, hogy nem finomhangolták a keretet(megint). Zidane még fiatal edzőnek, hogy ilyen helyzetekben olyan szakmai döntéseket hozzon ami javít a csapat játékán, de úgy gondolom más edző meg motiválni jobban nem tudná ezt a bagázst, ki kell paterolni a lehető leggyorsabban a motiválatlan embereket. Én is Alexisre voksolnék, ha lenne rá lehetőségem én azonnal hoznám a télen. Kovacic meg épüljön fel minél hamarabb, nagyon unalmas már Casemiro tankosdiát nézni a kp-n.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. november 1., szerda 22:53

Steve írta:
Meghaltam és valami elbaszott párhuzamos univerzumba kerültem szerintem. :lol: :D

Minden fordított...

A Real játéka nulla.
Peti optimista.
Már csak Hehe hiányzik innen, hogy zsoltárokat olvasson fel és kedveskedjen fórumozó társaival.
most jöttem vissza az egyikből. hehe mindenhol ugyanolyan genya. :(

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. november 1., szerda 22:53

Amúgy rohadt kényelmes a csapat, aztán nagyon nem megy közben a játék. Néha azt érzem, hogy "menjetek ki, játszatok türelmesen, aztán jönnek a gólok". Csak mi kapjuk őket az a baj és láthatóan minden csapat részen vannak rettentően gyenge teljesítmények, mint Marcelo, ma Casemiro és Kroos, csatárok... És ezekellenére sem mer Zidane változtatni. Ceballost felrakja már csak a bizonyítási vágytól kiköpné a tüdejét... És még nem is hülye a játékhoz. A kezdőt is gyengének éreztem, mert egy ilyen csapat ellen felesleges a középpálya közepét erőltetni, mert 6-an tömörültek 2 sorban...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2017. november 1., szerda 22:53

Ritka nagy szégyen volt ez a mai produktum is...tönkre vert minket a Spurs teljesen megérdemelten...
A csapat fásult, enervált, teljesen kiégett és elvesztette minden motivációját...sétálgató játékosok, nulla taktika, teljes fejetlenség és káosz uralkodik most nálunk...meccs végén persze majd megint jönnek a szokásos sablon nyilatkozatok ("nem voltunk rosszak", "nincs még veszve semmi", "hosszú még a szezon", "megfordítjuk", stb.)
Az a gáz, hogy egyre mélyebb a gödör amiben vagyunk... -8 pontról szerintem már szinte lehetetlen behúzni a bajnokságot, a BL-ben meg minden valamirevaló értelmes csapat kukira húz majd...
1-2 vereség és meginog a kispad is Zizou alatt...sötét felhők gyülekeznek sajnos...

Jövőre ideje lesz új csapatot építeni...frissíteni...a befásult, kiöregedett sztárocskáinkat, meg kipaterolni majd...hozni kell friss, motivált arcokat...ebben a csapatban szerintem ennyi volt....szép volt, jó volt, felejthetetlen, de tovább kell lépni...újra el kezdeni újra földön járni...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. november 1., szerda 22:51

A Real játéka nulla.
Peti optimista.
Es elismerje hogy Pato sosem volt Real szint. :mrgreen:
:goat:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. november 1., szerda 22:50

Steve írta: Meghaltam és valami elbaszott párhuzamos univerzumba kerültem szerintem. :lol: :D

Minden fordított...

A Real játéka nulla.
Peti optimista.
:lol:
(mondjuk a fordított napra való tekintettel Benz gól jöhetett volna :mrgreen: )
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. november 1., szerda 22:50

BlancoMark írta:Nekem az a furcsa, hogy mi tortenhetett, hogy mindenki EGYSZERRE essen vissza Realos palyafutasa legpocsekabb formajaba.
Mert a Real Madrid egy nagy család, egységesen vagyunk jók és szarok is :D ...

Olyanok voltunk mint a barsza ,kislányos gyenge foci lepattogtunk a hentesekről ami fura mert általában fizikálisan a legerősebbek vagyunk.Kizártnak tartom,hogy ne szedjük össze magunkat, vilàg meg most nyáladzhat egy kicsit ha már tavasszal nem nagyon lesz és volt rá alkalmuk.

Az ilyen tottenhamekez csukott szemmel szoktuk alázni,egyszerűen ez most rgy ilyen időszak.Hakimi nagyon ügyes de még nagyon gyenge fizikálisan az ilyen meccsekhez,egy jó Carvajal nagyon hiányzik.Meg egy kovacic meg Varane meg mindenki :D

Hétvégén viszont jó lenne már pontot rabolni a Bernabeuban :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. november 1., szerda 22:49

Elég lehangoló, de talán túl nagyok voltak az elvárásaim az elmúlt szezonok után. Ez most hullámvölgy, de lesz majd jobb is.

Hala Madrid y nada más :sziv:
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. november 1., szerda 22:49

Milyen ugyanannyi helyzetunk volt? Melyik meccset neztetek? Ha ugy nezzuk, akkor a 6-2 lenne realis eredmeny....

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. november 1., szerda 22:48

hala real írta:a meccsrol inkabb nem ejtenek szot....koszonjuk meg a dortmundnak, hogy kiejtettek magukat, bar ahhoz meg kene vernunk az apoelt...

nyolcaddontoig csak felporgunk, ha mar ugyis ez a kifogas :roll:
kelleni is fog, mert nem lesz konnyu ellenfelunk, az tuti.
Az a baj, hogy addigra lehet akkora hátrányunk lesz a bajnokságban hogy behozni nem fogjuk. Én a Barca meccsek után azt mondtam h ez jó lesz. Hát jónak jó, csak kinek. :mrgreen: :lol:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. november 1., szerda 22:48

Realista24 írta:
petiamadridista írta:lefőtt a kávé.
de mégis nyugodt vagyok.
Nincs baj.
Ezt éreztem a végén.
Totál zen.

Csak magunkkal kell foglalkozni és kész, leszarok egy Gironát vagy egy Spurst.
Feljött már a Madrid ettől mélyebbről is, hol van mer a Kusen vagy a Lyon, sehol. CsúcsBarcat is vertük 5-0 után, Atleticot is 4-0 után.

Nem szarok be.
Elszívok egy cigit, aztán meg lesz ami lesz.
Nagy ez a csapat, bárki bármit vernyákol.
Amúgy az angolok nem fociztak le, csak ezt kell mondanom, pedig ismertek mennyire negatív vagyok néha.
De helyzetek alapján lehetett volna ez fordítva is.
Nyugi.
Mi a fa.om? :mrgreen: :mrgreen:

Minden fordított...

A Real játéka nulla.
Peti optimista.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. november 1., szerda 22:47

Dupla D írta:Zidane-nak mindig voltak értelmetlen dolgai, de lassan már csak az lesz. Miért olyanok játszanak, akik szánalmas formában játszanak?

Vicc nélkül, itt James is óriási előrelépés lenne. Legalább lenne valaki, aki érzi a kaput, mert olyan impotenciát vélek felfedezni a támadóharmadban, amit az öregek otthonában is megirigyelnének.
Nekem nem hianyzik a kolumbiai, pedig kedveltem. Itt van Asensio es Ceba, csak nem jatszanak...
:goat:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. november 1., szerda 22:46

na, én továbbra sem vagyok világvége hangulatban, november van, bőven van még idő javítani a játékunkon. tavaly is hasonló volt az első pár hónap, sokszor csak a küzdeni akarás húzott ki minket a szarból. tavasszal meg láttuk, hogy mit is tudunk igazából.

a 3-1 is csalóka eredmény, nekünk is legalább annyi helyzetünk volt, mint a Spursnek, alakulhatott volna ez máshogy is. én továbbra is bízom ZZ-ben, össze fogja tudni ő kapni a csapatot.

Vissza: