HozzászólásSzerző: Marci » 2013. szeptember 2., hétfő 18:02
Összességében elégedett lehet a fórum népet ezzel a nyárral.
Megszabadultunk a felesleges játékosoktól,mint Carvalho,Essien vagy Adán. Olyan parádés áron adtuk el Higuaínt,amit sokan nem gondoltak volna itt. Elment a két spanyol,akik szintén nem ütötték meg a szintent sajnos 20 milliós értékben.
Elment az a Kaká,akinek tíz milliós fizetése jelentősen megterhelte a kasszát,igaz ingyen,de épeszű embert nem fizetett volna érte,aki látta az utóbbi 3 évben játszani.
Úgy tűnik távozik a sokak által gyűlölt Özil,aki amúgy klasszis játékos,csak az a baj,hogy ő ezt el is könyvelte magában.
A Bayern-Barca-Real hármason kivül,mindehol a legnagyobb játékos lenne. Ötven millió szép summa érte,így "csak" 46 milliós minusszal zárjuk a szezont.
A keret jelentősen erősödött, a középpálya rég óta nem volt ilyen stabil,Albiol helyét átvette a fiatal Nacho,aki ua azt a szintet simán le fogja hozni azon a 15 meccsen.
Felkerült a Castilla két legnagyobb kincse,és talán Spanyolország legjobb jövőbeli játékosa. Megszereztük a jövő Xabi Alonsoját,aki még igazán nem mutatta meg mit tud,de én itt leteszem a nagyesküt,hogy olyan parádésan fog játszani,hogy keveseljük majd a kiadott összeget. Én tényleg követtem a teljesítményét,megérte az a pénz.
Szintén elhoztuk a világ egyik legjobb szélsőjét,aki remélhetőleg bizonyítani fog a károgóknak. Ami a legfontosabb talán nekem,hogy nem adtuk el Coentraot,ugyanis Marcelo elég sérülékeny lett mostanság,és nagyon megéreztük tavaly is a hiányát,akkor mi lenne ha Cheryshev pótolta volna? (Láttuk.)
A keret spanyolosodot és bővült,szó nem érheti a házelejét.
Di Maríaban bízni kell,óriási lendületet adhat 12. emberként, és Özil távozásával Jesének is jut bőven lehetőség.
A német távozását még emészteni kell majd kicsit,ki fog derülni mekkora jelentősége is volt ebben a csapatban.
Egy szó,mint száz,bízzunk Florentinóban. Lehet megint kicsit elgurult a gyógyszere,de jelentősen megerősített minket.