nyolcaddontoig csak felporgunk, ha mar ugyis ez a kifogas

kelleni is fog, mert nem lesz konnyu ellenfelunk, az tuti.
HozzászólásSzerző: hala real » 2017. november 1., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 1., szerda 22:42
Mi a fa.om?petiamadridista írta:lefőtt a kávé.
de mégis nyugodt vagyok.
Nincs baj.
Ezt éreztem a végén.
Totál zen.
Csak magunkkal kell foglalkozni és kész, leszarok egy Gironát vagy egy Spurst.
Feljött már a Madrid ettől mélyebbről is, hol van mer a Kusen vagy a Lyon, sehol. CsúcsBarcat is vertük 5-0 után, Atleticot is 4-0 után.
Nem szarok be.
Elszívok egy cigit, aztán meg lesz ami lesz.
Nagy ez a csapat, bárki bármit vernyákol.
Amúgy az angolok nem fociztak le, csak ezt kell mondanom, pedig ismertek mennyire negatív vagyok néha.
De helyzetek alapján lehetett volna ez fordítva is.
Nyugi.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2017. november 1., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. november 1., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. november 1., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. november 1., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. november 1., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. november 1., szerda 22:40
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. november 1., szerda 22:39
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. november 1., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 30., hétfő 14:06
Hosszútávon igen. Szerintem és a tapasztalatok szerint is.ericco írta:A kp-tól felfelé szerintem nem ilyen egyszerű a helyzet.Realista24 írta:Ahogy írtam, ha a közepe rendben van, minden rendben van.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. október 30., hétfő 14:01
Isconak lenne ket jo opcio oszjatekban ha lenne 2 jo szlso tamado akik kepesek ritmusvaltasra. Mindenki betomorul kozepre, nincs kit megjatszani ezert nincs Isconak jatszotarsa.Realista24 írta: A top szélső támadód sem tud mit csinálni labda és társak nélkül. Tökéletes példa erre Isco, hiába cselez ki három embert, hiába oszt ki kulcspasszokat, ha nincs aki összejátszana vele.
Ahogy írtam, ha a közepe rendben van, minden rendben van.
Jelen pillanatban lehet, h ez lenne a legerosebb. De azon a tenyen nem fog ez a negyes valtoztatni, h attol meg passzivak lennenk. Ha mar a szuperkupa, a visszavagon csak harman voltak a kp-n es az is jol muzsikalt. Mondjuk en sem egy agyatlan fekat hoznek.Nem éjjel nappal kell őket nyomatni így, hanem a komolyabb meccseken kellene ebben gondolkozni, nem pedig Casemiroban. Ha Zidane nem húzza meg a Szuperkupán, hogy Kovat játszatja és rárakja Messire, akkor lehet a Szuperkupát se húztuk volna be.
Persze most kár is Kova után sírni, hiszen sérült, meg ha felépül is úgyis a padon fogja találni magát, de nem lenne rossz ha a nyárból letudná vonni ezt a következtetést Zizu, hogy az esetek döntő részében Kovara lesz szükség nem pedig a csokinégerre.
HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. október 30., hétfő 13:46
Én CR-t nem tartom lesipuskásnak. Az ő játékának nem abból kéne állnia, hogy álldogál elől, és várja a lecsorgókat, meg hátha valaki megtalálja a labdával, és rá tud fordulni. Igen, gólérzékeny, ezért mindenki tőle várja a gólt, a helyezkedésével meg kinyírja a játékunkat. Állandóan úgy helyezkedik, úgy adja le a labdát, hogy mindenképpen ő legyen a befejező ember. Nekem nagyon kiszámíthatónak tűnik. Hiányolom hogy amikor Isco vagy Modric megindul, akkor CR visszalépjen 3-4 métert, megcsináljon velük egy kényszerítőt, amivel be tudnak törni a 16osra jó pozícióban. Ne mindig CR-re kelljen kijátszani. Iszonyatosan jól lát a pályán, nagy labdákat tud adni, és nem látunk belőle semmit. Többször csinálhatna helyet a többieknek.Remy írta:Nem akkora lesipuskás? Micsoda?Sastre írta: Mindenképpen kellene 1-2 lendületes szélső, akik képesek megnyerni az 1v1eket. CR meg nem játszhatja elől a Nistelrooyt... egyrészt nem akkora lesipuskás, másrészt sokkal többet tudna adni a csapatnak ha játszana, és nem elől álldogálna.
Amúgy meg pont, hogy CR-nek már csak azt kéne játszania, amit mondjuk Ibrának. 1v1-et úgysem fog már nagyon megcsinálni, mert inkább elesik, minthogy továbbvigye. A kaput érzi, csak ehhez az kell, hogy eljusson hozzá a labda. A BBC-ből már csak C-nek szabadna játszani alapkezdőként.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. október 30., hétfő 13:35
A kp-tól felfelé szerintem nem ilyen egyszerű a helyzet.Realista24 írta:Ahogy írtam, ha a közepe rendben van, minden rendben van.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. október 30., hétfő 13:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. október 30., hétfő 13:31
Nem akkora lesipuskás? Micsoda?Sastre írta: Mindenképpen kellene 1-2 lendületes szélső, akik képesek megnyerni az 1v1eket. CR meg nem játszhatja elől a Nistelrooyt... egyrészt nem akkora lesipuskás, másrészt sokkal többet tudna adni a csapatnak ha játszana, és nem elől álldogálna.
HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. október 30., hétfő 13:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 30., hétfő 13:25
A top szélső támadód sem tud mit csinálni labda és társak nélkül. Tökéletes példa erre Isco, hiába cselez ki három embert, hiába oszt ki kulcspasszokat, ha nincs aki összejátszana vele.numberone1 írta:Szerintem meg az igazolodik be amit en mondogattam az ev elejen, h szukseg lesz egy top szelsotamadora is. Hat ugy nezki igazam lett. Minek 4-5 kozeppayas egyszerre. Lehet ezt Casemiro nyakaba varrni, de csak kerdeznem,h a top kp Modrics es Kroos ilyen csodalatos skillekkel es lovoteknikaval miert csak 2-3 golt raknak el evente? Szerintem egy is eleg kozuluk Iscoval es egy jobb vkp-vel kombinalva. Szelsotamadok kellenek ebbe a csapatba akik megforgatjak az ellenfel vedelmet, mert gyorsak es jok 1vs1-ben, jobban kitudnak szolgalni CR-t vagy azt aki eppen a csatar.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. október 30., hétfő 13:24
Nem éjjel nappal kell őket nyomatni így, hanem a komolyabb meccseken kellene ebben gondolkozni, nem pedig Casemiroban. Ha Zidane nem húzza meg a Szuperkupán, hogy Kovat játszatja és rárakja Messire, akkor lehet a Szuperkupát se húztuk volna be.numberone1 írta:Ez igy nevekre jol hangzik, de tul passzivnak tartanam. Szerintem ez a negyes kiolne egymas jatekat hosszutavon.Kova, Isco, Kroos, Modric
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 30., hétfő 13:14
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem