Azzal én is egyetértek, hogy ha máshogy nem a padról be tudott volna jönni nyerő embernek. Di Maria eladása logikusabb lett volna. De sok más is van itt. Kezdőbe ezzel a mentalitással nem szívesen néztem, rengetegszer felcseszett, ez sztem nem belemagyarázás sokan éreztünk így (a másik ilyen Benzema). Egy olyan játékost a padon tartani (és elvenni a lehetőséget előle, hogy a VB-n játsszon) akiért 50-et adnának - és nem is olyan csapathoz menne aki potenciális rivális - őrültség lenne. Ha állandóan padon lenne, márpedig úgy tűnik nem akar megküzdeni a helyéért, akkor egy idő után frusztrált lenne és nem is biztos, hogy sokat tudna hozzátenni a csapathoz.
A képességeit én nem vitatom, van esze a játékhoz sok Barca elleni meccset húztunk be az Özil-CR kombóval, de annak az időnek úgy tűnik vége. Van két fantasztikus ember középen (Isco, Modric) és ott van Bale. Nem hiszem, hogy ez visszalépés lenne. Arról meg ne beszéljünk, hogy gondolom a 90-100 milliós költekezés után nem jön rosszul, hogy visszajön a fele.
Szerintem pont 50 millió okuk olt eladni Özilt...Nem kell ezt túlbonyolítani, nem lesz itt semmiféle ajánlat Suarezért, egyszerűen kellett a pénz, és Özil bizonyult a legértékesebb játékosnak a lehetséges opciók közül.
Chris, CS0ki; ezeket nagyon adom. Ugyanakkor:
50 millió az rengeteg pénz, és azért alapból most mindenkinél inkább volt cserejátékos.
Így van, a kulcsszó a most!
Azt meg ne 50 millióból oldjuk meg.
Jelenleg úgy tűnik, hogy sehogy nem akarjuk megoldani (és ez engem zavar).
Ha valaki DM-ért ajánlott volna nagyjából ennyit, már őt vizsgálnák a doktor bácsik.
Nem volt ekkora szerencsénk.
Én abban a verzióban hiszek, amit több híroldalon is lehoztak, miszerint Özilből VAGY DM-ből akartak üzletet csinálni, Carlo pedig megmondta, hogy DM jobban meggyőzte őt a felkészülési idényben. Ennyi. Ha meg logikusan belegondolunk... egyszerűen nem igazolhatsz úgy, egy majdnem 100 milliós (vagy talán annyit érő) játékost áldozat nélkül.
Csatlakozom.
http://www.as.com/futbol/video/aficion- ... ftb_31/Ves
Pérez reakciója a nézők rigmusára.
--------------------------------------------------
Komolyan, én szégyellem magam a szurkolók helyében. Ott van Bale, ezek meg kiabálnak, Mesutoznak. Nevetséges az egész banda.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nincs mit ezen szégyelni,közönségkedvenc volt tényleg.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként ha már úri klub vagyunk, akkor elvárnám, hogy a szurkolók is ennek megfelelően viselkedjenek és ne csak akkor nyissák ki a szájukat, ha valami nem tetszik nekik, hanem ha szurkolni is kell. Egyébként mondhatjátok nekem, ez a jelenet akkor sem illet egy játékos bemutatásához.
Ennek is 2 oldala van; Bale-lel szemben valóban tiszteletlenség, de hogy Perezzel szemben is az lenne-e; nem hinném --> ahogy Te mondtad valamit valamiért.