Mesut Özil - 10

Archívum
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mesut Özil - 10

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 2., hétfő 18:15

Azzal én is egyetértek, hogy ha máshogy nem a padról be tudott volna jönni nyerő embernek. Di Maria eladása logikusabb lett volna. De sok más is van itt. Kezdőbe ezzel a mentalitással nem szívesen néztem, rengetegszer felcseszett, ez sztem nem belemagyarázás sokan éreztünk így (a másik ilyen Benzema). Egy olyan játékost a padon tartani (és elvenni a lehetőséget előle, hogy a VB-n játsszon) akiért 50-et adnának - és nem is olyan csapathoz menne aki potenciális rivális - őrültség lenne. Ha állandóan padon lenne, márpedig úgy tűnik nem akar megküzdeni a helyéért, akkor egy idő után frusztrált lenne és nem is biztos, hogy sokat tudna hozzátenni a csapathoz.
A képességeit én nem vitatom, van esze a játékhoz sok Barca elleni meccset húztunk be az Özil-CR kombóval, de annak az időnek úgy tűnik vége. Van két fantasztikus ember középen (Isco, Modric) és ott van Bale. Nem hiszem, hogy ez visszalépés lenne. Arról meg ne beszéljünk, hogy gondolom a 90-100 milliós költekezés után nem jön rosszul, hogy visszajön a fele.
Szerintem pont 50 millió okuk olt eladni Özilt...Nem kell ezt túlbonyolítani, nem lesz itt semmiféle ajánlat Suarezért, egyszerűen kellett a pénz, és Özil bizonyult a legértékesebb játékosnak a lehetséges opciók közül.
Chris, CS0ki; ezeket nagyon adom. Ugyanakkor:
50 millió az rengeteg pénz, és azért alapból most mindenkinél inkább volt cserejátékos.
Így van, a kulcsszó a most!
Azt meg ne 50 millióból oldjuk meg.
Jelenleg úgy tűnik, hogy sehogy nem akarjuk megoldani (és ez engem zavar).
Ha valaki DM-ért ajánlott volna nagyjából ennyit, már őt vizsgálnák a doktor bácsik.
Nem volt ekkora szerencsénk. :roll:
Én abban a verzióban hiszek, amit több híroldalon is lehoztak, miszerint Özilből VAGY DM-ből akartak üzletet csinálni, Carlo pedig megmondta, hogy DM jobban meggyőzte őt a felkészülési idényben. Ennyi. Ha meg logikusan belegondolunk... egyszerűen nem igazolhatsz úgy, egy majdnem 100 milliós (vagy talán annyit érő) játékost áldozat nélkül.
Csatlakozom.
http://www.as.com/futbol/video/aficion- ... ftb_31/Ves

Pérez reakciója a nézők rigmusára.
--------------------------------------------------
Komolyan, én szégyellem magam a szurkolók helyében. Ott van Bale, ezek meg kiabálnak, Mesutoznak. Nevetséges az egész banda.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nincs mit ezen szégyelni,közönségkedvenc volt tényleg.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként ha már úri klub vagyunk, akkor elvárnám, hogy a szurkolók is ennek megfelelően viselkedjenek és ne csak akkor nyissák ki a szájukat, ha valami nem tetszik nekik, hanem ha szurkolni is kell. Egyébként mondhatjátok nekem, ez a jelenet akkor sem illet egy játékos bemutatásához.
Ennek is 2 oldala van; Bale-lel szemben valóban tiszteletlenség, de hogy Perezzel szemben is az lenne-e; nem hinném --> ahogy Te mondtad valamit valamiért.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Alexaszaszin

HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. szeptember 2., hétfő 18:14

Hawer írta:
Fenomen írta:Ja és még annyit, hogy év alatt nem tudott kibökni spanyolul egy mondatot sem. Ennyit a profi mentalitásról. :coffee:
Azért valótlant senkiről nem kéne állítani, még ha utálod is az illetőt. :coffee:
Nincs mindenkinek nyelvérzéke. :roll: De nem amiatt teljesít rosszul mert nem érti meg a társait.
Ramosnak a legjobb spanja, vele hogy kommunikál? :)

Angolul, állítólag... :roll:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 2., hétfő 18:05

Hawer írta:
wZoLee7 írta:így mostmár Isco cseréje Modric lesz, ami szintén jó mert mögöttük több lehetőséget kaphat casemiro
Hát gyanús hogy nem. Modric tuti alap kezdő lesz és úgy néz ki hogy Isco is. Alonso sérült, Illarramendi biztosan nem lesz kezdő egy darabig. Casemiro remélhetőleg kiszorítja Khedirát végleg a padra. :hmmm:

Számomra Özil semleges játékos de én nem hordom le mindennek, nem az én dolgom az ítélkezés. Amit meg itt sokan művelnek meg már a szánalom kategória... :vivo: Ezért tart itt a magyar foci mert mindenki olyan okos ha csak beszélni kell róla, de csinálni nem sokan tudják. :-@
úgy gondoltam a cserét hogy egyszerre kezdenek, de ha pl isco lemegy akkor modric eggyel feljebb lép és mögé érkezik a csere ember

Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. szeptember 2., hétfő 18:01

wZoLee7 írta:így mostmár Isco cseréje Modric lesz, ami szintén jó mert mögöttük több lehetőséget kaphat casemiro
Hát gyanús hogy nem. Modric tuti alap kezdő lesz és úgy néz ki hogy Isco is. Alonso sérült, Illarramendi biztosan nem lesz kezdő egy darabig. Casemiro remélhetőleg kiszorítja Khedirát végleg a padra. :hmmm:

Számomra Özil semleges játékos de én nem hordom le mindennek, nem az én dolgom az ítélkezés. Amit meg itt sokan művelnek meg már a szánalom kategória... :vivo: Ezért tart itt a magyar foci mert mindenki olyan okos ha csak beszélni kell róla, de csinálni nem sokan tudják. :-@

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 2., hétfő 17:57

istenem, aki ezt megeszi h nem tudott spanyolul, az télleg menthetetlen... :|

ismerve ramos szellemi képességeit füstjelekkel vagy emotikonokkal. :mrgreen:
:lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 2., hétfő 17:57

Ramossal sztem nem olyan fontos a kommunikáció. :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 17:57

ismerve ramos szellemi képességeit füstjelekkel vagy emotikonokkal. :mrgreen:

legyé mán hivatalos köccsög!
Kép
Kép
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 2., hétfő 17:56

Én bírtam a békakirályt, és szerintem jó játékos. Jó játékos volt Raúl is, Higu is és még sokan mások. Özillel nem sikerült bl-t nyerni, és én továbbra is a csapatnak szurkolok nem pedig 1-1 játékosnak.
Azért ha lenne közönség kedvenc szavazás akkor szerintem egy CR,Marcelo,Ramos dobogót tudok elképzelni, de Varane és Isco is gyorsan kedvenc lesz
így mostmár Isco cseréje Modric lesz, ami szintén jó mert mögöttük több lehetőséget kaphat casemiro

Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. szeptember 2., hétfő 17:55

Fenomen írta:Ja és még annyit, hogy év alatt nem tudott kibökni spanyolul egy mondatot sem. Ennyit a profi mentalitásról. :coffee:
Azért valótlant senkiről nem kéne állítani, még ha utálod is az illetőt. :coffee:
Nincs mindenkinek nyelvérzéke. :roll: De nem amiatt teljesít rosszul mert nem érti meg a társait.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 17:53

De. soy muy feliz. :shifty: :mrgreen:
But he is a good boy...

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 2., hétfő 17:52

Ja és még annyit, hogy év alatt nem tudott kibökni spanyolul egy mondatot sem. Ennyit a profi mentalitásról. :coffee:

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 17:50

te mit vársz a kb 3. számú közönségkedvenc eladásától? Szinte csak Iker meg Ronaldo van előtte.
Ez valami felmérés volt, hogy ő a harmadik kedvenc? Egyébként ha már úri klub vagyunk, akkor elvárnám, hogy a szurkolók is ennek megfelelően viselkedjenek és ne csak akkor nyissák ki a szájukat, ha valami nem tetszik nekik, hanem ha szurkolni is kell. Egyébként mondhatjátok nekem, ez a jelenet akkor sem illet egy játékos bemutatásához.
But he is a good boy...

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. szeptember 2., hétfő 17:48

te mit vársz a kb 3. számú közönségkedvenc eladásától? Szinte csak Iker meg Ronaldo van előtte.
Ramos is azért ott van.

Nincs mit ezen szégyelni,közönségkedvenc volt tényleg.Én is sajnálom,hogy elmegy,de csak azért mert így nem lesz annyira mély a keret.
Az 50 millió ajándék érte,az utóbbi 2 év (pár meccs kivételével) nagyképűségének,és lomhaságának.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 2., hétfő 17:45

primrose írta:Komolyan, én szégyellem magam a szurkolók helyében. Ott van Bale, ezek meg kiabálnak, Mesutoznak. Nevetséges az egész banda.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 17:42

Lényegében ennyi és szerintem ez az üzlet már borítékolt volt és Bale leigazolásával lépett érvénybe. Perez faszán fúrt ismét......
Nézd.. valamit, valamiért. Vagy inkább valakit, valakiért. Nem véletlenül nyilatkozta már azt számtalan játékos, hogy bizony ennél a csapatnál nem lehetnek kihagyásaid. Özilnek hosszú ideje "kihagyása" van és ez ide nem volt elég. Én abban a verzióban hiszek, amit több híroldalon is lehoztak, miszerint Özilből VAGY DM-ből akartak üzletet csinálni, Carlo pedig megmondta, hogy DM jobban meggyőzte őt a felkészülési idényben. Ennyi. Ha meg logikusan belegondolunk... egyszerűen nem igazolhatsz úgy, egy majdnem 100 milliós (vagy talán annyit érő) játékost áldozat nélkül. Főleg nem úgy, h mellette még pengettél Iscoért, Illaraért és megannyi játékosért. Voltak eladásink is, de hát ezek közül csak Higuainért érkezett komolyabb összeg, ez meg nem elég. Kellett a pénz és ki kellett választani egy olyan játékost aki a piacon sokat ér, de már nem feltétlenül számítunk a szolgálataira.
Komolyan, én szégyellem magam a szurkolók helyében. Ott van Bale, ezek meg kiabálnak, Mesutoznak. Nevetséges az egész banda.
But he is a good boy...

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. szeptember 2., hétfő 17:41

Marci írta:http://www.as.com/futbol/video/aficion- ... ftb_31/Ves

Kicsit sem volt ideges :)

Marci
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Marci » 2013. szeptember 2., hétfő 17:39

http://www.as.com/futbol/video/aficion- ... ftb_31/Ves

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 17:33

CS0ki írta:Szerintem pont 50 millió okuk olt eladni Özilt...Nem kell ezt túlbonyolítani, nem lesz itt semmiféle ajánlat Suarezért, egyszerűen kellett a pénz, és Özil bizonyult a legértékesebb játékosnak a lehetséges opciók közül. Ha valaki DM-ért ajánlott volna nagyjából ennyit, már őt vizsgálnák a doktor bácsik. Bale kellett Pereznek, áldozatokat kell hozni érte. Szó se róla, én is erősen meglepődtem ezen, de ha tényleg ennyit ajánlottak érte, akkor sajnos nem érdemes sokat gondolkodni. 50 millió az rengeteg pénz, és azért alapból most mindenkinél inkább volt cserejátékos. Azt meg ne 50 millióból oldjuk meg.
Özil meg bőven tett annyit az utóbbi 1-2 évben, mostanság meg pláne, hogy ne legyen érinthetetlen.
Lényegében ennyi és szerintem ez az üzlet már borítékolt volt és Bale leigazolásával lépett érvénybe. Perez faszán fúrt ismét......
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. szeptember 2., hétfő 17:28

Szerintem pont 50 millió okuk olt eladni Özilt...Nem kell ezt túlbonyolítani, nem lesz itt semmiféle ajánlat Suarezért, egyszerűen kellett a pénz, és Özil bizonyult a legértékesebb játékosnak a lehetséges opciók közül. Ha valaki DM-ért ajánlott volna nagyjából ennyit, már őt vizsgálnák a doktor bácsik. Bale kellett Pereznek, áldozatokat kell hozni érte. Szó se róla, én is erősen meglepődtem ezen, de ha tényleg ennyit ajánlottak érte, akkor sajnos nem érdemes sokat gondolkodni. 50 millió az rengeteg pénz, és azért alapból most mindenkinél inkább volt cserejátékos. Azt meg ne 50 millióból oldjuk meg.
Özil meg bőven tett annyit az utóbbi 1-2 évben, mostanság meg pláne, hogy ne legyen érinthetetlen.

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 2., hétfő 17:18

Nagyképű hülyegyerek lett, egészen megváltozott, még az öltözködése is. Ronaldinho is akkor baszódott el, amikor elkezdte hordani a fuxokat. :D , meg rajzfilmben szerepelt stb.

Vissza: