Igaz?? AzJerseyBoy írta:http://labda-szedo.blog.hu/2013/09/02/m ... enki_hulye
Egy igaz, és érdekes olvasmány

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 19:35
Igaz?? AzJerseyBoy írta:http://labda-szedo.blog.hu/2013/09/02/m ... enki_hulye
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 2., hétfő 19:23
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 2., hétfő 19:21
Calderon, te vagy az?JerseyBoy írta:http://labda-szedo.blog.hu/2013/09/02/m ... enki_hulye
HozzászólásSzerző: JerseyBoy » 2013. szeptember 2., hétfő 19:03
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 18:34
Gabo írta:a négerről?TéOeM írta:Hehe, Emersonról mi (volt) a véleményed?
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 2., hétfő 18:26
Te aztán fel vagy pörögve rendesenhehe írta:google a barátod te utolsó mocskos kis barcás teeeee.'shutterisland írta:ide rakom, többen látják.
nekem rémlik valami olyan oldal, ahol az átigazolási szezon utolsó óráiban folyamatosan nyomatják, mi történik.
valakinek nincs meg ?![]()
amúgymeg:
http://www1.skysports.com/transfer-centre/clockwatch
te purgyé
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 18:25
Meghalt az apja, gondolom te is könnyen viselted volna el... Utána kezdett el mély repülni.Ronaldinho az én szememben az elmúlt évek egyik legnagyobb zsenije volt, nagyon kár érte. Adriano kicsit más tészta, ő szerintem nem volt akkora klasszis és nem volt annyira kiemelkedő mint az előbbi, és neki a mentalitása és viselkedése is durvább volt, mint Dinhónak.
HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. szeptember 2., hétfő 18:23
a négerről?TéOeM írta:Hehe, Emersonról mi (volt) a véleményed?
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 18:20
romás időszakában elit volt, brazil válogatott alaptag. nem hiába volt puma a beceneve. aztán a juvéban és nálunk már kiégett vénember volt, elfogyott, van ilyen.TéOeM írta:Hehe, Emersonról mi (volt) a véleményed?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 18:19
hehe írta:ronaldinho a legszűkebb elit számomra (és sztem minden normális ember számára) a brazilok között és így világviszonylatban is. nem csak az elmúlt 10 év, hanem korszakos zseni is.kicsit off,de megkérdezhetem róla a véleményedet? Dinhonak is adtak azért. De őt emberszámba veszed ugye?
Szerintem ő is nevezhető zseninek. Lehet mondani hogy dribli,mert az egyik legjobban cselezett,de gólerős is volt,jól passzolt...(és nem hasonlítanám azért a legtöbb driblissel össze) A probléma a hozzáállásával volt.
én megértem, hogy egy olyan játékos, aki szegény sorból jött, aki már szó szerint mindent megnyert egyénileg és csapattal, válogatottal is, az kiengedjen. persze ez nekünk szurkolóknak nem jó, de az ő élete, nekem ultimate kedvencem volt mindig is. tehát ha vki zseni, akkor az nem özil, hanem ő.
adriano más tészta, egy agyatlan alkoholista, akivel elhitette az olasz sajtó, hogy mekkora sztár, és itt vége is volt az embernek, sosem volt szűk elit.
amúgy a legtöbb brazil legenda rühell edzeni, ők a derbi napján futnak nagyot.
hova alapozzon meg eddzen valaki, aki 3 éves kora óta egész nap focizik? csak kizsigerelés és felesleges fárasztás az egész. persze ma már kicsit más a helyzet, de nincsenek is brazil zsenik neymaron kívül jelenleg. monnyuk marcelo eléggé tud alázni, de ő is csak ha akar.
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. szeptember 2., hétfő 18:16
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 18:12
ronaldinho a legszűkebb elit számomra (és sztem minden normális ember számára) a brazilok között és így világviszonylatban is. nem csak az elmúlt 10 év, hanem korszakos zseni is.kicsit off,de megkérdezhetem róla a véleményedet? Dinhonak is adtak azért. De őt emberszámba veszed ugye?
Szerintem ő is nevezhető zseninek. Lehet mondani hogy dribli,mert az egyik legjobban cselezett,de gólerős is volt,jól passzolt...(és nem hasonlítanám azért a legtöbb driblissel össze) A probléma a hozzáállásával volt.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 18:10
Javi MartinezFenomen írta:Özil.hát ha valaki szerint ő nem az, akkor nem tudom, kiket tarthat annak.
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2013. szeptember 2., hétfő 18:09
Özil.hát ha valaki szerint ő nem az, akkor nem tudom, kiket tarthat annak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 2., hétfő 18:07
hát ha valaki szerint ő nem az, akkor nem tudom, kiket tarthat annak.Szerintem ő is nevezhető zseninek.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. szeptember 2., hétfő 18:05
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 18:03
kicsit off,de megkérdezhetem róla a véleményedet? Dinhonak is adtak azért. De őt emberszámba veszed ugye?hehe írta:ronaldinho
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. szeptember 2., hétfő 18:02
HozzászólásSzerző: Marci » 2013. szeptember 2., hétfő 18:02
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 18:01
google a barátod te utolsó mocskos kis barcás teeeee.'shutterisland írta:ide rakom, többen látják.
nekem rémlik valami olyan oldal, ahol az átigazolási szezon utolsó óráiban folyamatosan nyomatják, mi történik.
valakinek nincs meg ?![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem