értem amit írsz, és valóban van rá kis esély, hogy ez lesz a helyzet.Személy szerint Ronaldoból is kezd elegem lenni már jóideje, játékban semmi haszna, csak megindul néha a lasztival aztán vagy lesz vmi vagy nem. Többségében nem. Egyedül a góljai dícsérhetők, de azoknak is egy jelentős része pontrúgás. Namost lett két Ronaldonk, mert Bale ugyanez a stílus. Még a padról sincs senki aki játszaná a focit. DM nem alkalmas rá, Morata gyenge, Jesé meg játékban egyszer sem alkotott nagyot, csak a gólok vannak nála is. Aki szép focit akar, sok passzal, kényszerítőkkel, háromszögekkel megfűszerezve, az nagy eséllyel csalódni fog. Az egész keretben van 4 játékos aki a kombinatív játékban hasznos, abból az egyik védő. Egy Real Madridban...
én mégis bizakodó vagyok, ez a keret képes arra, hogy kimegyünk és akárkit lefocizzunk.
én a tavalyi bájernhez tudnám majd hasonlítani az ancelotti féle focinkat, egészséges, kiegyensúlyozott futball lesz, hol egy kicsit nagyobb, erősebb letámadással, a teljes csapat együtt mozog és dolgozik.
nem kell itt barca szerű és szintű letámadásra gondolni, annak tudjuk mi az ellenszere és nem is olyan hatékony már.
a másik véglet a murinnyó-féle cucmák, az meg okádék volt és aki azt írja, hogy bárcsak maradt volna, azt sajátkezűleg verem el vascsővel.
szóval a barca-féle tikitököm és a murinnyó-féle lófasz között félúton leszünk, nézhető, közönségbarát, élvezetes focival.
céronaldo nekem se tetszik, de majd megbarátkozik a 10. béellserleggel májusban.
vagy ha nem, akkor már ő is 30 éves lassan, egy lucas+gündogan pakk vígan pótolja majd a vébé után, ha tényleg elvágyódik és szomorú lesz a kis drága.