Aki kimegy, mindenkinek ezt ajánlom.

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. november 1., szerda 13:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 1., szerda 13:05
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. november 1., szerda 13:00
Én csak annyit mondtam, hogy a busz is egy megoldásRealista24 írta:Ezért mondom, négy főnél az 20 euró, taxi meg mondjuk 30 körül van. Van aki nem szereti a tömegközlekedést.___Samy___ írta:Teljesen rendben van a busz. Mi is ahhoz a repcsihez mentünk ki vele tavaly, 5 euró egy jegy, és kb 15 perc alatt kint volt a reptéren.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 1., szerda 11:29
Madrid az egyik legbiztonságosabb város Európában, hihetetlen rendőri jelenléttel. Kedd hajnalban pláne nem lesz semmi olyasmi, amitől tartanotok kellene.Edit írta:Ketten megyünk, nincs bajunk a tömegközlekedéssel, a taxiról próbáltam infókat összeszedni, találtam reptéri- és éjszakai pótdíjat is, úgy 35-40 euróra saccolom a költséget. A busznál inkább az okozza a dilemmát, hogy bár olvastam hogy Madridban pezsgő az éjszakai élet, de nem tudom, kedden hajnali 4-1/5-re is igaz e ez. Szóval hogy mennyire biztonságos olyankor ott sétálni. Hány órakor indultatok a repülőtérre?
HozzászólásSzerző: Edit » 2017. november 1., szerda 11:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 1., szerda 10:56
Ezért mondom, négy főnél az 20 euró, taxi meg mondjuk 30 körül van. Van aki nem szereti a tömegközlekedést.___Samy___ írta:Teljesen rendben van a busz. Mi is ahhoz a repcsihez mentünk ki vele tavaly, 5 euró egy jegy, és kb 15 perc alatt kint volt a reptéren.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. november 1., szerda 9:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. november 1., szerda 8:39
Szia, ha maximum négyen vagytok, akkor taxizzatok.Edit írta:Sziasztok!
Szeretnénk megnézni a csapat Malaga elleni meccsét. Jegyvásárlással kapcsolatban szeretnék én is segítséget kérni. A játékoskijáró felőli oldalt néztük ki, érdemes az első egy-két sorba jegyet, venni, vagy előfordulhat, hogy onnan inkább egy reklám tábla hátulját láthatjuk?
Visszafelé a repülőnk 6.50-kor indul, (ha jól tudom) az egyetlen tömegközlekedési eszköz éjjel a reptéri busz a Cibeles tértől. A szállásunk onnan kb. 15 perc gyalog (belvárosban) Mennyire biztonságos ez, ill. van e esetleg valakinek tapasztalat transzferrel kapcsolatban?
köszi
HozzászólásSzerző: Edit » 2017. november 1., szerda 8:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 30., hétfő 20:03
Tudom én, nahKT19 írta:
A silány szót arra értettem, hogy nem fogadták el, tehát nekik nem kell a magyarok " silány " kártyája, de mindenhol van káka meg csomó is![]()
Érted mire gondoltam, hogy szembe a pályával ( nem kapu mögött)
Akkor várjak márciusig a jegyvétellel, ezt a honlapot meg hanyagoljam, és elfogadják az MC-t is nem csak a visát? azt olvastam, hogy azt bekapta valakinek.
Köszi az előzőre a választ. Meg ha válaszol erre valaki, azt is.
HozzászólásSzerző: KT19 » 2017. október 30., hétfő 19:33
A silány szót arra értettem, hogy nem fogadták el, tehát nekik nem kell a magyarok " silány " kártyája, de mindenhol van káka meg csomó isRealista24 írta:Szia,KT19 írta:Sziasztok!
A márciusi Getafe elleni hazai meccsre néztem ki magamnak egy túrát, 2 személyre, egymás mellé játszik csak a jegy, szállás meg repjegy sima, viszont a meccsre, hogy és hol a legegyszerűbb és olcsóbb beszerezni?
https://www.footballticketnet.com -t néztem, 300ra (euro) jön ki a 2 jegy, szembe a pályával (ha már megyek akkor nem akarom távcsővel nézni a srácokat)
Olvastam, hogy nem veszi be némely oldal a mi hazai silány bankkártyánkat, MC-m van. Illetve a véleményetekre lennék kiváncsi, aki már volt, hogy mi az amire oda kell figyelni egy ilyen túra során.
Minden nemű segítséget előre is köszönök![]()
A bakancslista egyik legvastagabbal írott részét tervezem kihúzni.
Dreams come true.
Szemben a pályával? Van háttal a pályának jegy is?![]()
![]()
Amúgy, olyan 30-40 euró kezelési költséget még adj hozzá ehhez, és bízz benne, hogy nem átverés lesz, bár elvileg a pénzed védve van, de "csodák" mindig vannak.
Amúgy a meccsre hivatalosan 1 héttel a kiírt dátum előtt lehet jegyet venni, a klub honlapján keresztül.
A silány bankkártya fogalmával még nem találkoztam...az milyen?
Hogy mire kell odafigyelni? Két dologra, az értékeidre, meg hogy ne késd le a repülőt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 30., hétfő 7:43
Szia,KT19 írta:Sziasztok!
A márciusi Getafe elleni hazai meccsre néztem ki magamnak egy túrát, 2 személyre, egymás mellé játszik csak a jegy, szállás meg repjegy sima, viszont a meccsre, hogy és hol a legegyszerűbb és olcsóbb beszerezni?
https://www.footballticketnet.com -t néztem, 300ra (euro) jön ki a 2 jegy, szembe a pályával (ha már megyek akkor nem akarom távcsővel nézni a srácokat)
Olvastam, hogy nem veszi be némely oldal a mi hazai silány bankkártyánkat, MC-m van. Illetve a véleményetekre lennék kiváncsi, aki már volt, hogy mi az amire oda kell figyelni egy ilyen túra során.
Minden nemű segítséget előre is köszönök![]()
A bakancslista egyik legvastagabbal írott részét tervezem kihúzni.
Dreams come true.
HozzászólásSzerző: KT19 » 2017. október 30., hétfő 7:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 20., péntek 11:43
November közepe körül.kovacsm93 írta:Sziasztok! A sevilla elleni hazai meccsre minden oldalon dec 9 vagy 10-et irnak. Kb mikor lesz hivatalos idopont? Esetleg lehet e sejteni valamit elore?
HozzászólásSzerző: kovacsm93 » 2017. október 20., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: haszi » 2017. október 17., kedd 9:47
Köszi a tippet!Kerlon írta:Igazából csak tipp, de szerintem 1.5-2 órával.haszi írta:Sziasztok!
Lehet arról tudni valamit, hogy a játékosok hány óra körül szoktak érkezni a stadionhoz? A mai Spurs elleni meccsel kapcsolatban érdekelne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 17., kedd 9:40
Igazából csak tipp, de szerintem 1.5-2 órával.haszi írta:Sziasztok!
Lehet arról tudni valamit, hogy a játékosok hány óra körül szoktak érkezni a stadionhoz? A mai Spurs elleni meccsel kapcsolatban érdekelne.
HozzászólásSzerző: haszi » 2017. október 17., kedd 9:33
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. október 5., csütörtök 16:24
rosszul emlékeztem, jogosRealista24 írta:Meccsnapon nem lehet az öltözőbe menni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 5., csütörtök 14:06
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem