Azzal én is egyetértek, hogy ha máshogy nem a padról be tudott volna jönni nyerő embernek. Di Maria eladása logikusabb lett volna. De sok más is van itt. Kezdőbe ezzel a mentalitással nem szívesen néztem, rengetegszer felcseszett, ez sztem nem belemagyarázás sokan éreztünk így (a másik ilyen Benzema). Egy olyan játékost a padon tartani (és elvenni a lehetőséget előle, hogy a VB-n játsszon) akiért 50-et adnának - és nem is olyan csapathoz menne aki potenciális rivális - őrültség lenne. Ha állandóan padon lenne, márpedig úgy tűnik nem akar megküzdeni a helyéért, akkor egy idő után frusztrált lenne és nem is biztos, hogy sokat tudna hozzátenni a csapathoz.
A képességeit én nem vitatom, van esze a játékhoz sok Barca elleni meccset húztunk be az Özil-CR kombóval, de annak az időnek úgy tűnik vége. Van két fantasztikus ember középen (Isco, Modric) és ott van Bale. Nem hiszem, hogy ez visszalépés lenne. Arról meg ne beszéljünk, hogy gondolom a 90-100 milliós költekezés után nem jön rosszul, hogy visszajön a fele.
Chris, CS0ki; ezeket nagyon adom. Ugyanakkor:Szerintem pont 50 millió okuk olt eladni Özilt...Nem kell ezt túlbonyolítani, nem lesz itt semmiféle ajánlat Suarezért, egyszerűen kellett a pénz, és Özil bizonyult a legértékesebb játékosnak a lehetséges opciók közül.
Így van, a kulcsszó a most!50 millió az rengeteg pénz, és azért alapból most mindenkinél inkább volt cserejátékos.
Jelenleg úgy tűnik, hogy sehogy nem akarjuk megoldani (és ez engem zavar).Azt meg ne 50 millióból oldjuk meg.
Nem volt ekkora szerencsénk.Ha valaki DM-ért ajánlott volna nagyjából ennyit, már őt vizsgálnák a doktor bácsik.
Csatlakozom.Én abban a verzióban hiszek, amit több híroldalon is lehoztak, miszerint Özilből VAGY DM-ből akartak üzletet csinálni, Carlo pedig megmondta, hogy DM jobban meggyőzte őt a felkészülési idényben. Ennyi. Ha meg logikusan belegondolunk... egyszerűen nem igazolhatsz úgy, egy majdnem 100 milliós (vagy talán annyit érő) játékost áldozat nélkül.
Ennek is 2 oldala van; Bale-lel szemben valóban tiszteletlenség, de hogy Perezzel szemben is az lenne-e; nem hinném --> ahogy Te mondtad valamit valamiért.http://www.as.com/futbol/video/aficion- ... ftb_31/Ves
Pérez reakciója a nézők rigmusára.
--------------------------------------------------
Komolyan, én szégyellem magam a szurkolók helyében. Ott van Bale, ezek meg kiabálnak, Mesutoznak. Nevetséges az egész banda.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nincs mit ezen szégyelni,közönségkedvenc volt tényleg.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként ha már úri klub vagyunk, akkor elvárnám, hogy a szurkolók is ennek megfelelően viselkedjenek és ne csak akkor nyissák ki a szájukat, ha valami nem tetszik nekik, hanem ha szurkolni is kell. Egyébként mondhatjátok nekem, ez a jelenet akkor sem illet egy játékos bemutatásához.