Nagyjábólén is így gondolom.Realista24 írta:Kuka mindegyik, ez van. El kell fogadni. Igazolni nem fogunk. Ez az év rámegy arra, hogy megalapozzuk a nyarat. Minden megnyert kupa, csak hab lesz a tortán.istimester írta: Ja. De néha azért mutathatnának valami váratlan extrát. Ha már pátyolgatjuk a lelküket 2009 óta.
Lassan itt a november. Ez nagyon kevés.
Igazából az én elvárásaim tavaly ki lettek elégítve és rohadt boldog lettem, így haragudni nem tudok a csapatra. Nem feltétlen az ő hibájuk, ha nem über motiváltak.
Ha valakit elő lehet venni, azok Perezék. Viszont ez nem Fifa és nem Monopoly. Gondolom megvan a miértje, hogy miért nem nyúltak jobban a kerethez a nyáron.
Bár én őszintén akárhogy nézem a dolgot, nem értem ezt a sok eladást és semmi vételt..
Amúgy 1. helyre nyomok, mert azért szurkolok, amíg van matematikai esély. Tehát majd jövőre elég lenne morogni, ha úgy adódna. De morogni utólag meg már felesleges.
Én legfőképpen csak szebb focit szeretnék és nem ívelgetést. Márpedig uez a csapat hozott szebb focit is, meg ívelgetést korábban is..Meg egy rakat szép meccset!