Madridom Filmklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

Re: Madridom Filmklub

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. szeptember 2., hétfő 18:03

Én elfogadom, ha valakinek nem tetszik, mert ez egy eléggé megosztó műfaj, vagy bejön valakinek vagy nem, köztes állapot nem nagyon van, de mondjátok azt inkább, hogy nem szeretitek a burleszket azt kész, de nehogymár pont a produkció erősségeit hozzátok fel mint gyenge pontok. :lol:
gyakorlatilag ugyanazt mondtad, amit mi. azzal, hogy azt írtam, hogy nem tetszik pont az, ami szerinted a produkció erősségei szerinted, azzal én pont azt mondom, hogy nem tetszik ez a fajta humor, stílus, pont ezért nem jön be a film. :) de érdekes amúgy, a shaolin focihoz hasonlítottad, pedig azt többre értkelem.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. szeptember 2., hétfő 17:59

realistahuni írta:gagyi efektekkel
realistahuni írta:Nagyon erőltetett az egész.
Victor írta:Erőltetett, sablonos, kiszámítható, ráadásul az egész néhol olyan ramaty effektekkel, rendezéssel van elénk tálalva, ami majdhogynem a nézhetetlen kategóriába süllyeszti az egész dolgot.
Nemigaz nem vágjátok le, hogy ez a film DIREKT ilyen. Egy paródia az egész, direkt sablonokkal, szándékosan eltúlzott jelenetekkel és gagyi effektekkel, szélsőséges ábrázolással.
Én elfogadom, ha valakinek nem tetszik, mert ez egy eléggé megosztó műfaj, vagy bejön valakinek vagy nem, köztes állapot nem nagyon van, de mondjátok azt inkább, hogy nem szeretitek a burleszket azt kész, de nehogymár pont a produkció erősségeit hozzátok fel mint gyenge pontok. :lol:

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. szeptember 2., hétfő 17:40

Pofonok földje

Sajnos csatlakoznom kell a többiekhez, ez nekem nagyon nem jött át. Vígjátékok terén elég kritikus vagyok, mondhatnám igényes a jó humorra (persze ez abszolút relatív) és ez a film nekem nagyon nem az igényes humor kategóriába esik. Erőltetett, sablonos, kiszámítható, ráadásul az egész néhol olyan ramaty effektekkel, rendezéssel van elénk tálalva, ami majdhogynem a nézhetetlen kategóriába süllyeszti az egész dolgot.
Egyedül a néni miatt változtatok egy kicsi a pontszámomon :mrgreen:

4,5/10

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 2., hétfő 17:20

Pofonok földje

Egy évben látok kb. 2 jó vígjátékot, sajnos ez nem volt az. Pláne az ilyen gagyi efektekkel ellátott keleti művek nem igazán vonzanak, alig tudtam még csak elmosolyodni is. Nagyon erőltetett az egész.

3/10

Most látom a következő film megint fekete-fehér. :x

minusz 3 pont. :mrgreen:

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. szeptember 2., hétfő 16:56

Ha az én filmemről van szó, akkor nyomd ki és nyugodtan dobjál rá egy karót, ha neked az jól esik.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. szeptember 2., hétfő 16:39

Gáz, ha nem bírom végignézni a filmet? Ez már a szánalom netovábbja. Én nem bírom...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Victor

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. szeptember 1., vasárnap 19:19

Seconds
Osztom gyakorlatilag egy az egybe Anyaka hozzászólását. Nem szeretem a régi filmeket úgy általában, de ez kifejezetten tetszik, jó volt a hangulata (nekem is néhol Kafkát idézte), tetszett a zeneválasztás (szerintem egyik legfontosabb a filmekben, de sokszor nem találják el) és maga a történet, a lebonyolítás is rendben volt.
Igazából nem nagyon tudok rá negatívot mondani, újra nem nézném, de egyszer nézősnek tökéletes volt, köszönöm az ajánlást, az egyik legjobb, amit eddig láttam itt (pedig ezt nem mondtam volna meg az elején...)

7,5/10

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. augusztus 30., péntek 22:06

francois írta:
Tádám

http://www.imdb.com/title/tt0963794/

kb egy hete néztem meg vagy harmadjára, nekem tetszett :lol:

Nem hiszlek el :lol: :lol: Életem egyik legrosszabb filmje volt. :mrgreen:

Na, de remélem Faustinho filmje jó lesz, hétvégén nézem!
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2013. augusztus 30., péntek 21:47

Seconds

6|10

Egy noir, rég láttam ilyet. A hangulatához nagyon passzolt. Nekem néhol Kafka, meg az orosz realisták jutottak eszembe a történet, és a tartalom miatt.
Régi film, modernista stílussal. Kiváló, egyben szokatlan kamarakezeléssel, és hangulatos zenékkel. A színészi játékát külön senkinek sem emelném ki, talán a fiatalabb főszereplőnknek volt pár jobb monológja, és Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az irodában lévő embernek a karaktere, aki meggyőzte, és végül Antiochus sorsáról is döntött a végén.
Hippi korszak is beköszöntött a taposós jelenetnél (Bár nem csoda, hiszen a 60-as években készült a film.), ami a törést okozta Rock Hudson karakterénél.
Nem volt egy nehéz film, de eléggé hangulatromboló tud lenni, szóval sokszor nem kell újranézni.
Az ajánlást köszönöm!

Közben megírom az értékelésem, erre a fórum szarakodik :-@ , és kijelentkeztet, majd eltűnik az értékelés. Mostanában gyakori. Nincs rá megoldás? Eléggé idegesítő. :) Most kicsit rövidítve írtam meg ez miatt. :vivo:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. augusztus 30., péntek 19:48

Szerintem a Barlang (már ha a Descentről van szó) az egy kurvarossz film, de most már hanyagoljuk a témát, vagy folytassuk a filmtopikban. :)

Eszterke
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. augusztus 30., péntek 19:47

A pofonok földje

Fura, mert én sem találtam viccesnek kifejezetten, inkább csak szórakoztatónak, de mivel erős fejfájással küzdök ma, ez sokkal jobb volt, mintha valami nagy drámát kellett volna végignéznem, meg amúgy is szeretem a távol keleti filmeket.
Mivel a japán vizsgáim előtt lenyomtam x+1 filmet/sorozatot, már fel sem tűnnek a béna számítógépes effektek, amik tényleg viccesek :D
Azért nem adok rá magas pontokat, mert ahogy írtam, bár szórakoztató volt, mégis kicsit olyan parttalannak éreztem, semmi nem emelte ki a kínai vicces-verekedős filmek közül, és őszintén bevallom, az elején teljesen másra számítottam azzal a rendőrségi jelenetes nyitással.
Na, nem volt rossz, a házi néni az nagyon nagy arc volt :mrgreen:

Úgyhogy köszönöm az ajánlást, a pont meg legyen 6.5/10
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

HozzászólásSzerző: francois » 2013. augusztus 30., péntek 19:44

Santi írta:Kihagytad a nyaralni megyünk, de közben "megállunk a nem túl bizalomgerjesztő lepukkant benzinkútnál" illetve "térjünk le a jól ismert útról, mert menjünk inkább a rövidebb úton'", ahol szörnyű dolgok történnek, de segítségért kár kiabálni, hiszen a legközelebb fekvő lakott terület 180 mérföldre van, a telefonon meg természetesen nincsen térerő vagy pont lemerült... De még szerencse, hogy van útszéli Motel a közelben...
az az első kategoria. mikor a sok hurka megy az erdőbe a kis házikóba, akkor állnak meg ott :D

Tádám

http://www.imdb.com/title/tt0963794/

kb egy hete néztem meg vagy harmadjára, nekem tetszett :lol:
Kép
Kép
Kép

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. augusztus 30., péntek 19:39

Amúgy a Barlang tényleg jó, de csak az az 1. A kettő már nagyon gyengus... :mrgreen:

Meg láttam nem rég egy filmet.. címére sajnos már nem emlékszem, de a növények keltek életre ott is valami barlangban, meg valamit Maja szobrok voltak ott, meg ilyesmi... na az már ZSZSZSZSZS kategóriás horror volt. :lol: :lol:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. augusztus 30., péntek 19:26

Kihagytad a nyaralni megyünk, de közben "megállunk a nem túl bizalomgerjesztő lepukkant benzinkútnál" illetve "térjünk le a jól ismert útról, mert menjünk inkább a rövidebb úton'", ahol szörnyű dolgok történnek, de segítségért kár kiabálni, hiszen a legközelebb fekvő lakott terület 180 mérföldre van, a telefonon meg természetesen nincsen térerő vagy pont lemerült... De még szerencse, hogy van útszéli Motel a közelben...

francois
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma

HozzászólásSzerző: francois » 2013. augusztus 30., péntek 19:01

az a legnagyobb baj a horrroral h ma már nagyon korlátozott. mi van?

verzio 1: ház az erdő közepén tele nyaraló hülye paraszttal
verzio 2: elhagyott ház, szellemekkel, fekete, zsíros hajú ijesztgető kislányokkal
verzio 3: trancsír trancsírral

amit még kihagytatok és sztem messze kiemelkedik a horror vonalból az a REC és a barlang, mindkettő brutálisan jó és fosatós film.

a más világ meg a zalien sztem nem is horror igazából az egyik thriller, a másik sci-fi
Kép
Kép
Kép

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. augusztus 30., péntek 17:16

Texasiba azért bele kell számolni, hogy az első ilyen témájú filmek között van, szóval néhol elég gyámoltalannak tűnik, pláne a maga kissé dokumentarista stílusával. A maga idejében tényleg rémisztő lehetett.

A JP-hez meg szokj hozzá, nem enged el. :lol:

Tádám
El Siete
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. augusztus 30., péntek 17:13

Faust írta:
Basszus tényleg az Alienek... jó oké, az a kivétel, az tényleg jó volt, a többit, amit írtál, azokat nem láttam.

Fasza, hogy így írtátok a Texasit, én arra is azt hittem, hogy egy zs-kategóriás szardarab. :mrgreen:
De akkor megnézem, amint tehetem.

a JP-ot meg már visszakapcsoltam... :mrgreen:

VARANE

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. augusztus 30., péntek 17:00

Carpenter

10/6

Értékelem, amint lesz szabad 10 percem, hihetetlen bazmeg, hogy le vagyok kötve. Nagyon röviden: szerintem jó volt, lehet a végén még fel is plusszolom.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 30., péntek 16:56

Faust írta:Más világ

Tényleg, az is piszok jó :) The Thinget viszont nem szeressem, pedig Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a vérvételes jelenet zseniális.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. augusztus 30., péntek 16:42

Tádám írta:Mint például?
Első három Alien, Ördögűző, Légy, Videodrome, csak hogy a legkedvencebbeket említsem. De ott az Ördöggerinc, a Fűrész 1 (a többi kuka), a Dolog, a Más világ, talán a Lost Hoghwayre is ráhúzható a műfaj. Meg még van jó sok, mint említettem, a 2003-as Texasi...stb. Azt viszont elismerem, hogy a vígjáték után talán a horror az a zsáner, ami a legtöbb szutyok filmet tartalmazza.
Tádám írta:Off: Kellett neked meghívni JP-ot építeni... most azt tolom
Ne is mondd baszki, végre megcsinálták faszbúkra (ráadásul nagyon jól), eddig telefonon szenvedtem vele...instant függés amúgy az egész. :lol: :lol:
Tádám írta:Nem láttam még, lehet sort kerítek rá, de előtte még ezt az élményt kell feldolgoznom
Nekem nem mondom, hogy nem tetszett, de a közepe felé az a majd' 10 perces sikítozósrohangálós rész az megölt. :lol:

Vissza: