Értékeld a legutóbbi meccset
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Pedig jobb lenne a őket is zavarná.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ugy ertettem, hogy a jatekosokat nem fogja zavarni a Girona elleni blama... mondjuk merjenek csak mast csinalni vasarnap, mint nyerni, rajuk gyujtom a Bernabeut...

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ez igy nevekre jol hangzik, de tul passzivnak tartanam. Szerintem ez a negyes kiolne egymas jatekat hosszutavon.Kova, Isco, Kroos, Modric
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Süti
Mert ha 5-öt rúgunk a kieső helyen álló kiscsapatnak, akkor megkapjuk az eddig elveszített pontokat? Én pont nem fogom akkor se leszarni a gyatra Zsirona elleni meccset, mert 1 híján már most annyi vereségünk van, mint a teljes tavalyi szezonban. (októberben)El Unico írta:Most jon a BL, megverjuk a Tottenhamet, vasarnap meg otot rugunk a Las Palmasnak, es senki le se fogja szarni ezt a gyatra Zsirona ellenni meccsetHalaMadrid, fordulni fog a kocka!
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Most jon a BL, megverjuk a Tottenhamet, vasarnap meg otot rugunk a Las Palmasnak, es senki le se fogja szarni ezt a gyatra Zsirona ellenni meccset
HalaMadrid, fordulni fog a kocka!

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem hangzik rosszul az az igazság!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ezért kéne rámenni Sanchezre... ő tud forgatni. Elöl egy jó CR - Sanchez duó tudna mit kezdeni. Főleg, ha berakod mögéjük a Kova, Isco, Kroos, Modric négyest.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem meg az igazolodik be amit en mondogattam az ev elejen, h szukseg lesz egy top szelsotamadora is. Hat ugy nezki igazam lett. Minek 4-5 kozeppayas egyszerre. Lehet ezt Casemiro nyakaba varrni, de csak kerdeznem,h a top kp Modrics es Kroos ilyen csodalatos skillekkel es lovoteknikaval miert csak 2-3 golt raknak el evente? Szerintem egy is eleg kozuluk Iscoval es egy jobb vkp-vel kombinalva. Szelsotamadok kellenek ebbe a csapatba akik megforgatjak az ellenfel vedelmet, mert gyorsak es jok 1vs1-ben, jobban kitudnak szolgalni CR-t vagy azt aki eppen a csatar.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Nem, a pressing a két csatarnal kezdődik és, ha egy ember nem csinálja, akkor már semmi értelme.Csabi írta:Nem amiatt. Hanem, hogy gyakorlatilag 3 védőnk volt fent és 7 támadónk. Nem a gólokról van szó, hanem arról, hogy 30 perc alatt 0, azaz nulla helyzetet alakítottunk ki, ráadásul a pressing is elhalt 25-30 méterre a kaputól, nem tudtuk őket kapuhoz szögezni, talán még meg se izzasztani. Ez a KP hibája.
Amúgy meg Realista24 jól írja. Casemirot régóta ékezem emiatt, illetve Ct is azért támadtam, mert ha nem rúgja be a helyzeteit, akkor - 1 ember. Most pont ezt látjuk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
ezzel nagyon egyet tudok érteni, jó meglátásRealista24 írta:Mondjuk tegnap nyilvánvalóvá vált, hogy a legerősebb csapatrészünk, egyben a leggyengébb is, ha nem tudjuk használni.
Öt középpályással nem volt három értelmes passzunk egymás után, és ott volt Kroos, Modric, Asensio, Isco...
Na már most, elmondom, hogy SZERINTEM mi van. A középpályára helyeztük a hangsúlyt, ez nagyon jó, két éve várok erre. De azt a focit, amit Isco, Asensio, Kroos, Ceba, Kova stb képvisel, egyszerűen nem bírja el, hogy Casemiro a pályán legyen...na már most Casemiro a világ egyik legjobbja abban, amit tud, és működött is az elmúlt években az esetek többségében, de idén ez meghalt.
Sétálgat, fölösleges szabálytalanságok sora, életveszélyes belépők. Mindezek mellé lassú, passzok nem ülnek, pontatlanok, és azt hiszi, hogy az évi két bombagól miatt, sokszor lőnie kell harmincról. Közben megy egy dinamikus támadó oda-vissza veri. Aztán nézzük meg Kovacic mit művelt Messivel, és nézzük meg, hogy ki padozik az év nagy részében.
Egy ilyen apró változtatással már nyernénk egy embert középen.
Akkor ott van az eleje, a BBC-ből meccsenként egyszerre egynek szabad pályán lennie, minden más esetben legalább -1, de gyakran -2 emberünk van.
A védelmet meg leszarom, ha a közepe rendben van, minden rendben van.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Nem amiatt. Hanem, hogy gyakorlatilag 3 védőnk volt fent és 7 támadónk. Nem a gólokról van szó, hanem arról, hogy 30 perc alatt 0, azaz nulla helyzetet alakítottunk ki, ráadásul a pressing is elhalt 25-30 méterre a kaputól, nem tudtuk őket kapuhoz szögezni, talán még meg se izzasztani. Ez a KP hibája.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha golt kapunk a kp nem segit be, ha nem tudunk gt loni a kp gyenge...ne szivass mar. Felkellene pofozni par tamadonkat inkabb
- Csabi
- Kapcsolat:
Az eddigi meccseink egyértelműen azon mentek el, hogy meccsenként kidolgoztunk 3-4 teljesen tiszta ziccert és kihagytuk őket, viszont ez a tegnapi meccs más volt. Itt 2-5-3-mal se tudtunk semmit kezdeni, így én ezt a tegnapit egyértelműen a KP impotensségére fogom.
- ikarus93
Szerintem még mindig nincs gáz én optimista vagyok ezek ellenére is.
Ilyen bika kerettel csak idő kérdése, hogy forduljon a kocka és hozzuk az győzelmeket.
Kérdés mennyire lesz késő akkor már.
Ilyen bika kerettel csak idő kérdése, hogy forduljon a kocka és hozzuk az győzelmeket.
Kérdés mennyire lesz késő akkor már.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
"A védelmet meg leszarom, ha a közepe rendben van, minden rendben van."
Simàn beleférne az az 1-2 kapott gól meccsenként,ha elől megoldanák a támadók úgy,ahogy az előző években...Nem kapunk sokat...De az idei szezonban nagyon kevés gólt szerez a csapat...Így nehéz nyerni...
Simàn beleférne az az 1-2 kapott gól meccsenként,ha elől megoldanák a támadók úgy,ahogy az előző években...Nem kapunk sokat...De az idei szezonban nagyon kevés gólt szerez a csapat...Így nehéz nyerni...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Lehet jobb lett volna nem lesimázni a Barcát a szuperkupa meccseken.. Ott elhihette mindenki, hogy minden szuper, így jó ez a csapat. Ami akkor így is tűnt.. Én továbbra is bízom a csapatban, Zidaneban. A barca sem annyira jó, mint ahogy a számok mutatják, fognak ők is pontokat hullajtani, nettó 6 pontot tudunk rajtuk hozni. Ők is fognak szenvedni kis csapatok ellen, ahogy mi is fogunk ezzel a fos játékkal nehéz meccseket nyerni! Az elmúlt évek során a Real Madrid bizonyította, hogy nem az a csapat, amelyik feladja. Mi, szurkolók se legyünk ilyenek!

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk tegnap nyilvánvalóvá vált, hogy a legerősebb csapatrészünk, egyben a leggyengébb is, ha nem tudjuk használni.
Öt középpályással nem volt három értelmes passzunk egymás után, és ott volt Kroos, Modric, Asensio, Isco...
Na már most, elmondom, hogy SZERINTEM mi van. A középpályára helyeztük a hangsúlyt, ez nagyon jó, két éve várok erre. De azt a focit, amit Isco, Asensio, Kroos, Ceba, Kova stb képvisel, egyszerűen nem bírja el, hogy Casemiro a pályán legyen...na már most Casemiro a világ egyik legjobbja abban, amit tud, és működött is az elmúlt években az esetek többségében, de idén ez meghalt.
Sétálgat, fölösleges szabálytalanságok sora, életveszélyes belépők. Mindezek mellé lassú, passzok nem ülnek, pontatlanok, és azt hiszi, hogy az évi két bombagól miatt, sokszor lőnie kell harmincról. Közben megy egy dinamikus támadó oda-vissza veri. Aztán nézzük meg Kovacic mit művelt Messivel, és nézzük meg, hogy ki padozik az év nagy részében.
Akkor ott van az eleje, a BBC-ből meccsenként egyszerre egynek szabad pályán lennie, minden más esetben legalább -1, de gyakran -2 emberünk van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egy bonucci mbappe pakk hatalmasat dobott volna rajtunk.
Ah, rossz is belegondolni.
Ah, rossz is belegondolni.
ZIDANE
- Csabi
- Kapcsolat:
Mezei szurkolók nagy része látta, hogy nagy hülyeség Carvajalt magára hagyni jobb oldalon, hogy a jelenlegi KHV felhozatal a két porcelánlábú miatt gyenge, hogy se Bale se Benzema nem tényező már (és ahogy kiderült, már Cé se). Mégse lett semmi mozdítva a nyáron. Rohadt frusztráló, még arra várok, hogy a bbc mindegyik tagja egészséges legyen és Isco padon találja magát. Na az lesz a cseresznye a tortán.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egyetértetek Ericcoval, de sztem nem csak a támadókat, hanem a védelmét is erősíteni kell.
Varane még mindig hullámzó és sérülékeny.
Nacho altalaban jo, de nem tudom elképzelni mint fix középhátvéd a csapatban.
Vallejo meg még közel sem szint (lehet nem is lesz soha. Iden mehetett volna boven kolcson még)
Illetve ramos sem lesz mar fiatalabb.
Kell egy mostani top kh es legalabb 2 támadó.
Azt ne kérdezzetek hogy ezek kik lennenek.
Lecsusztunk iden sokakról
Varane még mindig hullámzó és sérülékeny.
Nacho altalaban jo, de nem tudom elképzelni mint fix középhátvéd a csapatban.
Vallejo meg még közel sem szint (lehet nem is lesz soha. Iden mehetett volna boven kolcson még)
Illetve ramos sem lesz mar fiatalabb.
Kell egy mostani top kh es legalabb 2 támadó.
Azt ne kérdezzetek hogy ezek kik lennenek.
Lecsusztunk iden sokakról
ZIDANE