Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. október 30., hétfő 13:31

Sastre írta: Mindenképpen kellene 1-2 lendületes szélső, akik képesek megnyerni az 1v1eket. CR meg nem játszhatja elől a Nistelrooyt... egyrészt nem akkora lesipuskás, másrészt sokkal többet tudna adni a csapatnak ha játszana, és nem elől álldogálna.
Nem akkora lesipuskás? Micsoda?

Amúgy meg pont, hogy CR-nek már csak azt kéne játszania, amit mondjuk Ibrának. 1v1-et úgysem fog már nagyon megcsinálni, mert inkább elesik, minthogy továbbvigye. A kaput érzi, csak ehhez az kell, hogy eljusson hozzá a labda. A BBC-ből már csak C-nek szabadna játszani alapkezdőként.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2017. október 30., hétfő 13:27

Egyébként itt még Casemiroval sem lenne semmi baj (bár tény, támadásépítésben nincsen azon a szinten mint a többiek, de azért nem világtalan), hogy ha a támadóink egy halvány jelét mutatnák annak, hogy ők is megakarják bontani az ellenfél védelmét. Egyszerűen olyan érzésem van, hogy elkényelmesedtek. Van egy rohadt jó középpálya, aztán várják elől a sültgalambot. Modric meg Isco majd megcsinálja a bugit, aztán üres kapura majd begurítjuk... Csak ha ott állnak elől, és vigyáznak a védőjükre, akkor rohadtul nem lesz semmi. Nekem ez a legidegesítőbb az egészben. Ott álldogálnak elől, mintha nem érdekelné őket más, mint a sült galamb, aztán több millió ember napját, napjait képesek elkúrni.

Mindenképpen kellene 1-2 lendületes szélső, akik képesek megnyerni az 1v1eket. CR meg nem játszhatja elől a Nistelrooyt... egyrészt nem akkora lesipuskás, másrészt sokkal többet tudna adni a csapatnak ha játszana, és nem elől álldogálna.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 30., hétfő 13:25

numberone1 írta:Szerintem meg az igazolodik be amit en mondogattam az ev elejen, h szukseg lesz egy top szelsotamadora is. Hat ugy nezki igazam lett. Minek 4-5 kozeppayas egyszerre. Lehet ezt Casemiro nyakaba varrni, de csak kerdeznem,h a top kp Modrics es Kroos ilyen csodalatos skillekkel es lovoteknikaval miert csak 2-3 golt raknak el evente? Szerintem egy is eleg kozuluk Iscoval es egy jobb vkp-vel kombinalva. Szelsotamadok kellenek ebbe a csapatba akik megforgatjak az ellenfel vedelmet, mert gyorsak es jok 1vs1-ben, jobban kitudnak szolgalni CR-t vagy azt aki eppen a csatar.
A top szélső támadód sem tud mit csinálni labda és társak nélkül. Tökéletes példa erre Isco, hiába cselez ki három embert, hiába oszt ki kulcspasszokat, ha nincs aki összejátszana vele.
Ahogy írtam, ha a közepe rendben van, minden rendben van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. október 30., hétfő 13:24

numberone1 írta:
Kova, Isco, Kroos, Modric
Ez igy nevekre jol hangzik, de tul passzivnak tartanam. Szerintem ez a negyes kiolne egymas jatekat hosszutavon.
Nem éjjel nappal kell őket nyomatni így, hanem a komolyabb meccseken kellene ebben gondolkozni, nem pedig Casemiroban. Ha Zidane nem húzza meg a Szuperkupán, hogy Kovat játszatja és rárakja Messire, akkor lehet a Szuperkupát se húztuk volna be.
Persze most kár is Kova után sírni, hiszen sérült, meg ha felépül is úgyis a padon fogja találni magát, de nem lenne rossz ha a nyárból letudná vonni ezt a következtetést Zizu, hogy az esetek döntő részében Kovara lesz szükség nem pedig a csokinégerre.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 30., hétfő 13:14

Pedig jobb lenne a őket is zavarná.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. október 30., hétfő 13:13

Ugy ertettem, hogy a jatekosokat nem fogja zavarni a Girona elleni blama... mondjuk merjenek csak mast csinalni vasarnap, mint nyerni, rajuk gyujtom a Bernabeut... :vivo:
:goat:

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. október 30., hétfő 13:10

Kova, Isco, Kroos, Modric
Ez igy nevekre jol hangzik, de tul passzivnak tartanam. Szerintem ez a negyes kiolne egymas jatekat hosszutavon.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 30., hétfő 13:06

El Unico írta:Most jon a BL, megverjuk a Tottenhamet, vasarnap meg otot rugunk a Las Palmasnak, es senki le se fogja szarni ezt a gyatra Zsirona ellenni meccset :D HalaMadrid, fordulni fog a kocka!
Mert ha 5-öt rúgunk a kieső helyen álló kiscsapatnak, akkor megkapjuk az eddig elveszített pontokat? Én pont nem fogom akkor se leszarni a gyatra Zsirona elleni meccset, mert 1 híján már most annyi vereségünk van, mint a teljes tavalyi szezonban. (októberben)
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. október 30., hétfő 12:57

Most jon a BL, megverjuk a Tottenhamet, vasarnap meg otot rugunk a Las Palmasnak, es senki le se fogja szarni ezt a gyatra Zsirona ellenni meccset :D HalaMadrid, fordulni fog a kocka!
:goat:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. október 30., hétfő 12:54

Nem hangzik rosszul az az igazság!

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. október 30., hétfő 12:51

Ezért kéne rámenni Sanchezre... ő tud forgatni. Elöl egy jó CR - Sanchez duó tudna mit kezdeni. Főleg, ha berakod mögéjük a Kova, Isco, Kroos, Modric négyest.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. október 30., hétfő 12:49

Szerintem meg az igazolodik be amit en mondogattam az ev elejen, h szukseg lesz egy top szelsotamadora is. Hat ugy nezki igazam lett. Minek 4-5 kozeppayas egyszerre. Lehet ezt Casemiro nyakaba varrni, de csak kerdeznem,h a top kp Modrics es Kroos ilyen csodalatos skillekkel es lovoteknikaval miert csak 2-3 golt raknak el evente? Szerintem egy is eleg kozuluk Iscoval es egy jobb vkp-vel kombinalva. Szelsotamadok kellenek ebbe a csapatba akik megforgatjak az ellenfel vedelmet, mert gyorsak es jok 1vs1-ben, jobban kitudnak szolgalni CR-t vagy azt aki eppen a csatar.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 30., hétfő 12:36

Csabi írta:Nem amiatt. Hanem, hogy gyakorlatilag 3 védőnk volt fent és 7 támadónk. Nem a gólokról van szó, hanem arról, hogy 30 perc alatt 0, azaz nulla helyzetet alakítottunk ki, ráadásul a pressing is elhalt 25-30 méterre a kaputól, nem tudtuk őket kapuhoz szögezni, talán még meg se izzasztani. Ez a KP hibája.
Nem, a pressing a két csatarnal kezdődik és, ha egy ember nem csinálja, akkor már semmi értelme.

Amúgy meg Realista24 jól írja. Casemirot régóta ékezem emiatt, illetve Ct is azért támadtam, mert ha nem rúgja be a helyzeteit, akkor - 1 ember. Most pont ezt látjuk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. október 30., hétfő 12:15

Realista24 írta:Mondjuk tegnap nyilvánvalóvá vált, hogy a legerősebb csapatrészünk, egyben a leggyengébb is, ha nem tudjuk használni.

Öt középpályással nem volt három értelmes passzunk egymás után, és ott volt Kroos, Modric, Asensio, Isco...

Na már most, elmondom, hogy SZERINTEM mi van. A középpályára helyeztük a hangsúlyt, ez nagyon jó, két éve várok erre. De azt a focit, amit Isco, Asensio, Kroos, Ceba, Kova stb képvisel, egyszerűen nem bírja el, hogy Casemiro a pályán legyen...na már most Casemiro a világ egyik legjobbja abban, amit tud, és működött is az elmúlt években az esetek többségében, de idén ez meghalt.

Sétálgat, fölösleges szabálytalanságok sora, életveszélyes belépők. Mindezek mellé lassú, passzok nem ülnek, pontatlanok, és azt hiszi, hogy az évi két bombagól miatt, sokszor lőnie kell harmincról. Közben megy egy dinamikus támadó oda-vissza veri. Aztán nézzük meg Kovacic mit művelt Messivel, és nézzük meg, hogy ki padozik az év nagy részében.

Egy ilyen apró változtatással már nyernénk egy embert középen.

Akkor ott van az eleje, a BBC-ből meccsenként egyszerre egynek szabad pályán lennie, minden más esetben legalább -1, de gyakran -2 emberünk van.

A védelmet meg leszarom, ha a közepe rendben van, minden rendben van.
ezzel nagyon egyet tudok érteni, jó meglátás

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. október 30., hétfő 11:09

Nem amiatt. Hanem, hogy gyakorlatilag 3 védőnk volt fent és 7 támadónk. Nem a gólokról van szó, hanem arról, hogy 30 perc alatt 0, azaz nulla helyzetet alakítottunk ki, ráadásul a pressing is elhalt 25-30 méterre a kaputól, nem tudtuk őket kapuhoz szögezni, talán még meg se izzasztani. Ez a KP hibája.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. október 30., hétfő 10:54

Ha golt kapunk a kp nem segit be, ha nem tudunk gt loni a kp gyenge...ne szivass mar. Felkellene pofozni par tamadonkat inkabb

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. október 30., hétfő 10:17

Az eddigi meccseink egyértelműen azon mentek el, hogy meccsenként kidolgoztunk 3-4 teljesen tiszta ziccert és kihagytuk őket, viszont ez a tegnapi meccs más volt. Itt 2-5-3-mal se tudtunk semmit kezdeni, így én ezt a tegnapit egyértelműen a KP impotensségére fogom.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 30., hétfő 10:06

Szerintem még mindig nincs gáz én optimista vagyok ezek ellenére is.
Ilyen bika kerettel csak idő kérdése, hogy forduljon a kocka és hozzuk az győzelmeket.
Kérdés mennyire lesz késő akkor már. :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Luigi-K1
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2017. október 30., hétfő 10:02

"A védelmet meg leszarom, ha a közepe rendben van, minden rendben van."

Simàn beleférne az az 1-2 kapott gól meccsenként,ha elől megoldanák a támadók úgy,ahogy az előző években...Nem kapunk sokat...De az idei szezonban nagyon kevés gólt szerez a csapat...Így nehéz nyerni...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé

Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...

„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. október 30., hétfő 10:02

Lehet jobb lett volna nem lesimázni a Barcát a szuperkupa meccseken.. Ott elhihette mindenki, hogy minden szuper, így jó ez a csapat. Ami akkor így is tűnt.. Én továbbra is bízom a csapatban, Zidaneban. A barca sem annyira jó, mint ahogy a számok mutatják, fognak ők is pontokat hullajtani, nettó 6 pontot tudunk rajtuk hozni. Ők is fognak szenvedni kis csapatok ellen, ahogy mi is fogunk ezzel a fos játékkal nehéz meccseket nyerni! Az elmúlt évek során a Real Madrid bizonyította, hogy nem az a csapat, amelyik feladja. Mi, szurkolók se legyünk ilyenek! B-)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Vissza: