HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. október 31., kedd 8:59
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 31., kedd 8:55
Két játékosnak lehet értékelni a formáját, Navasnak és Isconak.MARCA | Navas és Bale nem lesz ott a Tottenham ellen, Isco és Varane játéka pedig kérdéses.
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. október 30., hétfő 19:44
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. október 30., hétfő 19:15
csak hagyd úgy itt.___Samy___ írta:Ezt csak úgy itthagyom, hogy még mindig hiányozzon egy pár embernek.Ha rajtam múlik, soha nem hagytam volna el a Juventus-t és Olaszországot. Egy spanyolnak a lehető legjobb dolog Olaszországban élnie: szépség, történelem, művészet, gasztronómia, divat, minden adott a kitűnő élethez. A Juventus-nál érett játékos lettem, szerintem a klubot két jelzővel lehet a leginkább bemutatni: győztes mentalitás és nagyszerű professzionalizmus.
Nem én választottam a Real Madridot, eleve a szerződésem úgy lett aláírva, hogy bizonyos feltételek esetén nem volt szavam a visszaigazolásban.
Morata
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. október 30., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 30., hétfő 10:15
Nem kedvelem Moratat, de ezek ellenére is mindent megtett tavaly a csapatért, szóval kár ekézni, miközben a három támadónk várja a sült galambot minden meccsen.___Samy___ írta:Ezt csak úgy itthagyom, hogy még mindig hiányozzon egy pár embernek.Ha rajtam múlik, soha nem hagytam volna el a Juventus-t és Olaszországot. Egy spanyolnak a lehető legjobb dolog Olaszországban élnie: szépség, történelem, művészet, gasztronómia, divat, minden adott a kitűnő élethez. A Juventus-nál érett játékos lettem, szerintem a klubot két jelzővel lehet a leginkább bemutatni: győztes mentalitás és nagyszerű professzionalizmus.
Nem én választottam a Real Madridot, eleve a szerződésem úgy lett aláírva, hogy bizonyos feltételek esetén nem volt szavam a visszaigazolásban.
Morata
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. október 30., hétfő 10:11
___Samy___ írta:Ezt csak úgy itthagyom, hogy még mindig hiányozzon egy pár embernek.Ha rajtam múlik, soha nem hagytam volna el a Juventus-t és Olaszországot. Egy spanyolnak a lehető legjobb dolog Olaszországban élnie: szépség, történelem, művészet, gasztronómia, divat, minden adott a kitűnő élethez. A Juventus-nál érett játékos lettem, szerintem a klubot két jelzővel lehet a leginkább bemutatni: győztes mentalitás és nagyszerű professzionalizmus.
Morata
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. október 30., hétfő 9:57
Ezt csak úgy itthagyom, hogy még mindig hiányozzon egy pár embernek.Ha rajtam múlik, soha nem hagytam volna el a Juventus-t és Olaszországot. Egy spanyolnak a lehető legjobb dolog Olaszországban élnie: szépség, történelem, művészet, gasztronómia, divat, minden adott a kitűnő élethez. A Juventus-nál érett játékos lettem, szerintem a klubot két jelzővel lehet a leginkább bemutatni: győztes mentalitás és nagyszerű professzionalizmus.
Morata
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. október 30., hétfő 9:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 30., hétfő 9:26
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. október 30., hétfő 9:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 30., hétfő 8:56
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2017. október 30., hétfő 8:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 30., hétfő 8:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 27., péntek 14:52
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. október 26., csütörtök 20:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. október 26., csütörtök 19:24
Lol. nem.RaúlCF írta:az összes kókler között még Lahoz kb a legjobb spanyol bíró
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. október 26., csütörtök 18:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 26., csütörtök 16:55
Mindenki a gólt fogja várni ő meg azt, hogy valamit nézzenek már vissza.ziro4vr írta:Neked meg az instant erekció.BBeno írta: na végre. barcának akkor jön a roló.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 26., csütörtök 16:35
Jó, öngólkelemen.istvan írta:Nem Madrid külvárosában van ez a csapat? Legalábbis a beharangozóban ezt írtátok.Akkor a repülőúttól sem kell tartani!Jó hír, hogy nem kell sokat utazni, hiszen Fuenlabrada Madrid külvárosi részén van, Valdebebas edzőközponttól mindössze 40 percnyi autóút.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem