Ja. Ma is azon múltrealistahuni írta:Ezt egyértelműen vitte a barca, itt már csak a piócás ember vagy Tebas segithet, egy esetleges barca kizárással.![]()
Kupákból még hozzuk ki amit lehet aztán vegyünk értelmes csatárt végre...

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 29., vasárnap 20:28
Ja. Ma is azon múltrealistahuni írta:Ezt egyértelműen vitte a barca, itt már csak a piócás ember vagy Tebas segithet, egy esetleges barca kizárással.![]()
Kupákból még hozzuk ki amit lehet aztán vegyünk értelmes csatárt végre...
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. október 29., vasárnap 20:25
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. október 29., vasárnap 20:20
Megnyerjük a Bl-t indulók leszünkNavamiro írta:Remélem a top4-be benne leszünk. Ciki lenne, ha EL-be kéne menni.
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. október 29., vasárnap 20:06
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. október 29., vasárnap 19:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 29., vasárnap 8:57
Mondjuk ez a Barca az amelyik a legkevésbé akarja szerintem birtokolni a labdát és az is lényeges, hogy Valverde tavaly még a másik oldalon ült.Solari írta:most 39% volt a labdabirtoklás. előző szezonban 36, előtte 27, előtte pedig 38% ott mondjuk pont nyertek egy Muniain góllal.Süti írta:Ennyire nem szoktak beragadni, de ebben nyilván szerepe van a védelem foghíjasságának is, amit írtál.
Szóval most tartották meg legjobban a labdát. Barca ellen pedig nem beszorulni eléggé lehetetlen küldetés mivel náluk jobban senki se tudja megtartani a labdát.
Én kifejezetten büszke voltam a bilbaora tegnap azok után amilyen hulladék meccseket hoztak le az elben.
Igaz amit meg is említettél hogy a védelem nagyon szar a két hiányzó miatt és sajnos San Jose se szerepel valami jól idén aki eddig rendre uralta a kpt a bilbao meccsein.
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. október 29., vasárnap 8:47
most 39% volt a labdabirtoklás. előző szezonban 36, előtte 27, előtte pedig 38% ott mondjuk pont nyertek egy Muniain góllal.Süti írta:Ennyire nem szoktak beragadni, de ebben nyilván szerepe van a védelem foghíjasságának is, amit írtál.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 29., vasárnap 8:29
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. október 29., vasárnap 8:21
A bilbao mindig szarul kezdi a bajnokságot. Mindig tavasztól kezdenek felpörögni és érnek el egy el helyes pozíciót.Süti írta:Nem véletlenül vannak hátrébb, mint szoktak lenni, iszonyatosan rendezetlen a teljes védelem.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. október 29., vasárnap 7:30
Majd amire mi megyünk formába kerülnek, nyugi...Süti írta:Nem véletlenül vannak hátrébb, mint szoktak lenni, iszonyatosan rendezetlen a teljes védelem.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 28., szombat 23:15
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. október 28., szombat 22:25
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. október 28., szombat 22:16
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. október 28., szombat 22:05
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. október 28., szombat 21:06
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. október 28., szombat 19:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 28., szombat 16:04
Full mákos győzelem volt ez ma.Remy írta:Valencia brutális.Kíváncsi vagyok meddig tart ki ez a forma.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. október 28., szombat 15:05
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2017. október 27., péntek 22:19
Felesleges még azon gondolkodni, hogy a hétvégi fordulóban milyen hatások lesznek - a katalán függetlenség kinyilvánítása után-, főleg azután, hogy másfél-két órája Tebas nyilatkozott, melyben elmondta, hogy a Girona-RM mérkőzést megerősített biztonsági intézkedések mellett megtartják.Remy írta:Megint másnál van a probléma, de mi szívjuk meg vele... mehetne a pontlevonás, ha képtelenek a sportot elkülöníteni a politikától. Tudom-tudom... a kettő igen szoros kapcsolatot ápol, de na...
Iszonyat gáz az egész.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. október 27., péntek 16:56
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem