Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Marcelo, Pepe
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
és 3x nyertünk bajnokságot.
Ráadásul nem is a pontvesztés az igazán fájó hanem a mutatott játék ami igazán bosszantó.
Ráadásul nem is a pontvesztés az igazán fájó hanem a mutatott játék ami igazán bosszantó.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
RM points after 10 Liga games
07/08: 25
08/09: 23
09/10: 25
10/11: 26
11/12: 25
12/13: 20
13/14: 22
14/15: 24
15/16: 24
16/17: 24
17/18: 20
07/08: 25
08/09: 23
09/10: 25
10/11: 26
11/12: 25
12/13: 20
13/14: 22
14/15: 24
15/16: 24
16/17: 24
17/18: 20
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Lettünk másodikak úgy, hogy volt 10 pont előnyünk is, meg fordítva is. Én a semmilyen játék miatt aggódok.
A mostaniak alapján szerintem a forma nagyon ki fog jönni tavaszra, a BL-ben megint ászok leszünk. Jó lenne persze, ha addig nem olvadnánk le teljesen a bajnokságban, simán meg lehet az is még.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Mariano Diaz: 8 gól eddig. Alvaro Morata: 6 gól, 3 gólpassz eddig. A mi világlegjobbjaüberfasza emberkéink hogy állnak ezzel ? Mindig nem mentheti meg Isco, Ramos, Casemiro vagy Ceballos a haza becsületét. Ja, utóbbi tényleg nem, mert csak a Fuenlabrada ellen szabad berakni. Akkor adjuk el őt is, nekünk Vazquezek kellenek, majd máshol rúg 10et meg ad 10 gólpasszt, mi meg hosszabbítsunk még egyet a BBCvel, de legalább 2050ig, mert jelenleg qrvára megérdemlik, és nehogy véletlenül kivásárolja őket vajami olajos vagy maffiás. Meg aggassunk még rájuk mindenfél buligálán különböző címeket, mert nem elég nagy még az arcuk. Szerintem Bale a világ legjobban fizetett semmirekellője: kevesen keresnek ennyi munkával ilyen gázsit. Bár más szempontból meg scheissegal, hogy valaki a betegágyból nézi rendre a keret részeként a csapat meccseit egy sör mellett, vagy a pályán nem csinál semmit a nagy lóvéért.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Én nem aggódom, láthatóan több embernél is ólomlábak voltak. Sokat fogunk még emiatt mi örülni . Főként tavasz végén.
Egyébként a Karim oxinál belenyúltak egyértelműen a meccsbe. Ha az tizi és piros , akkor minden más.

Egyébként a Karim oxinál belenyúltak egyértelműen a meccsbe. Ha az tizi és piros , akkor minden más.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
ASen olvastam.el magico írta:Amúgy az az infó honnan származik, hogy Alexist télen 34 millióért lehet hozni? Itt a fórumon olvastam nem egyszer, de sehol máshol nem szúrta ki a szemem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Amúgy az az infó honnan származik, hogy Alexist télen 34 millióért lehet hozni? Itt a fórumon olvastam nem egyszer, de sehol máshol nem szúrta ki a szemem.
-
Már nem azért, de hol a jóanyámba játszottak ezek sünt 10 emberrel? Volt, hogy a Madrid szerencsétlenkedett a saját térfelén és nem bírták kihozni a labdát!ha 10 emberrel védekeznek lelkesen, akkor szenvedni szoktunk + még gyenge játék
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Morata sem lőtt volna ma gólt , de még Kylian Mbappé se, oda jó beadás is kellene , ami mind rossz volt .. Ronaldonak volt egy fejese amit esetleg jobban is helyezhetett volna , bár nem volt az olyan egyszerű még neki sem.. rossz meccs volt mindenki gyenge volt.. ha 10 emberrel védekeznek lelkesen, akkor szenvedni szoktunk + még gyenge játék
Szerdán választ kapunk arra, hogy tényleg gödörben van-e a csapat, vagy csak a mai meccsen már fél szemmel a következőre figyeltek. Kizártnak tartom, hogy ez a keret ennyit tudjon, és ezt majd láthatjuk a Gironánál sokkal jobb csapat ellen.
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos
RaúlCF írta:félreértés ne essék Morata nagyon hiányzik csak ez a túlmisztifikált új szlogen hogy a tavalyi padunk mennyivel bivalyabb volt zavaró. Morata hiányzik onnan a többi abszolút nem.
Szerintem Pepe is hiányzik, James is tudott néha segíteni és talán Danilo is jobb lenne egy tapasztalatlan Hakimi helyett.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
félreértés ne essék Morata nagyon hiányzik csak ez a túlmisztifikált új szlogen hogy a tavalyi padunk mennyivel bivalyabb volt zavaró. Morata hiányzik onnan a többi abszolút nem.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
csak Isco játszott ma
a többiek értékelhetetlenek...
ha így folytatja az egész BBC
odaadnám mint a 3-at Moratáért...
már nyáron el kellett volna az egyiket adni, jövő nyáron pedig a következőt
ha az így megy tovább, akkor is max csak Bale távozik a nyáron szerintem....
(az a Morata lassan a legjobban hiányzó játékos lesz...
hú de mérges vagyok miatta Zizura
)

a többiek értékelhetetlenek...
ha így folytatja az egész BBC
odaadnám mint a 3-at Moratáért...

már nyáron el kellett volna az egyiket adni, jövő nyáron pedig a következőt
ha az így megy tovább, akkor is max csak Bale távozik a nyáron szerintem....
(az a Morata lassan a legjobban hiányzó játékos lesz...
hú de mérges vagyok miatta Zizura

mindösszesen egy morata. ja. meg idén ha gólt kell lőni akkor nem ceballost hozza be, tavaly meg ilyen eseteknél morata és james is ment fel hogy gólt lőjenek.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nincs gond, szerencsére a FIFA 2017 ünnepelt sztárja, a világ legjobbja nálunk van. Láttuk, mennyire jogos volt a díj. Sajnos, ha középpályás vagy védő nem rúg gólt, más nem igen fog. Amíg nem fogjuk merni a három sétáló halottat vagy rehabos kiégett figurát a csapat támadó szekciójából eltávolítani, addig nem is várhatunk mást.
Először jelentem ki, hogy a bajnokság gyakorlatilag elúszott. Persze, ha van videobíró, minden szorosabb, de nincs. Most a bárszával meg kell nyeretni, hogy a kedélyek lenyugodjanak. Ehhez sajnos hozzájön, hogy már van edzőjük, nem az a rossz bohóc luis enrique irányítja őket, és neymar vagy dembele nélkül is eddig a legeredményesebb szezonjukat futják. Ilyen csapatot meg ilyen teljesítménnyel csodával lehetne csak utolérni. Ez a helyzet nekünk arra lehet jó, hogy "büntetlenül" próbálkozva,megkezdhetnénk egy már bbc nélküli új csapat kialakítását, téli igazolás(okk)al. Természetesen nem ez lesz, Perez levonja a következtetést, és kifizeti Kanet majd, aki akkora nulla lesz, mint a másik lófejű, LV stabil lesz, aztán mehet a beadás., Ceba meg maradhat a apadon. Ettől a forgatókönyvtől félek.
Először foglalkozok az edző "problémájával" is. A spanyol bajnokságban üde színfolt az Atma-Simeone szimbiózis, de minden más csapatnál egy edző kihordási ideje kb. 2-3-4 év, legyen az bárszá, Valencia, Real, akárki. Aztán valami eltörik. Idén ZZ már látványosan nem tudja a csapatot motiválni, szar meccsállásnál is rossz döntéseket hoz, jön LV, beadás, stb., Ceballos meg ül a padon. Mint ahogy az elmúlt szezon sikerei is túlzóak voltak a csapat játékerejéhez képest, a mostani sikertelenség szintén az, mert ettől azért több van a keretben. Tavaly, ha rosszul álltunk, akkor is lehetett tudni, hogy úgyis megfordítjuk. Most lehet látni, hogy akár 60-70 percig sem fogunk gólt lőni. Tavasszal vagy feljövönk, vagy nem, de általában a klub VB is 4-5 meccsre visszavet minket. Így már sok lesz együtt. Ha a látványosan tanácstalan ZZ a mecsekken csak ennyi választ tud adni, hogy LV be, és beadunk, de az impotens játékosokat nem takarítjuk le a pályáról, akkor szerintem neki is lefőtt a kávé. A csapat elvesztette a tartását, motivációját, formáját, ez egyértelműen az edző sara. Az egész bajnokságban nem voltunk képesek egyetetlen gálameccsre sem, senki ellen.
Először jelentem ki, hogy a bajnokság gyakorlatilag elúszott. Persze, ha van videobíró, minden szorosabb, de nincs. Most a bárszával meg kell nyeretni, hogy a kedélyek lenyugodjanak. Ehhez sajnos hozzájön, hogy már van edzőjük, nem az a rossz bohóc luis enrique irányítja őket, és neymar vagy dembele nélkül is eddig a legeredményesebb szezonjukat futják. Ilyen csapatot meg ilyen teljesítménnyel csodával lehetne csak utolérni. Ez a helyzet nekünk arra lehet jó, hogy "büntetlenül" próbálkozva,megkezdhetnénk egy már bbc nélküli új csapat kialakítását, téli igazolás(okk)al. Természetesen nem ez lesz, Perez levonja a következtetést, és kifizeti Kanet majd, aki akkora nulla lesz, mint a másik lófejű, LV stabil lesz, aztán mehet a beadás., Ceba meg maradhat a apadon. Ettől a forgatókönyvtől félek.
Először foglalkozok az edző "problémájával" is. A spanyol bajnokságban üde színfolt az Atma-Simeone szimbiózis, de minden más csapatnál egy edző kihordási ideje kb. 2-3-4 év, legyen az bárszá, Valencia, Real, akárki. Aztán valami eltörik. Idén ZZ már látványosan nem tudja a csapatot motiválni, szar meccsállásnál is rossz döntéseket hoz, jön LV, beadás, stb., Ceballos meg ül a padon. Mint ahogy az elmúlt szezon sikerei is túlzóak voltak a csapat játékerejéhez képest, a mostani sikertelenség szintén az, mert ettől azért több van a keretben. Tavaly, ha rosszul álltunk, akkor is lehetett tudni, hogy úgyis megfordítjuk. Most lehet látni, hogy akár 60-70 percig sem fogunk gólt lőni. Tavasszal vagy feljövönk, vagy nem, de általában a klub VB is 4-5 meccsre visszavet minket. Így már sok lesz együtt. Ha a látványosan tanácstalan ZZ a mecsekken csak ennyi választ tud adni, hogy LV be, és beadunk, de az impotens játékosokat nem takarítjuk le a pályáról, akkor szerintem neki is lefőtt a kávé. A csapat elvesztette a tartását, motivációját, formáját, ez egyértelműen az edző sara. Az egész bajnokságban nem voltunk képesek egyetetlen gálameccsre sem, senki ellen.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Azért az az egy szem Morata volt a 2. legjobb góllövőnk.RaúlCF írta:a tavalyi padunk mindösszesen egy szem Moratával volt jobb. James helyett van Ceballos aki ha játszott jó volt, Coentrao mindig sérült volt nem is játszott, Danilo meg rúgdosta az öngólokat, mindenki más megvan.

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
a tavalyi padunk mindösszesen egy szem Moratával volt jobb. James helyett van Ceballos aki ha játszott jó volt, Coentrao mindig sérült volt nem is játszott, Danilo meg rúgdosta az öngólokat, mindenki más megvan.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Kellettek volna új játékosok a nyáron, az nem is kérdés. Helyette meg elment 2 pótlás nélkül. Le se írom ki kellett volna jöjjön, mindenki tudja.petiamadridista írta:Én teljesen az a vélemény mellett vagyok, hogy egy jó 4-5 játékos már kiégett ebben a keretben.
Tavaly is megvoltak a jelek, de jobb padunk volt, meg jött egy kurva jó tavasz.

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én teljesen az a vélemény mellett vagyok, hogy egy jó 4-5 játékos már kiégett ebben a keretben.