REDONDO78 írta:Kaká távozásához szeretnék hozzászólni.Őrülök,hogy elment.A legjobb,amit tehetett.Ha ott akar lenni a VB-n,akkor mindenképp.Csak egyvalamit nem értek.Miért várunk csodát tőle,ha nem játszik.Én is focizom,és nekem is volt egy mütétem,1 évet hagytam ki.Pontosan tudom,hogy a kispadról beszálva 15-20 percek alatt nem lehet megváltani a világot,akármennyit edzhetek.Nem volt megfelelő eljárás Kakával szemben.Ha jól emléxem,akkor mindig a csapat egyik legjobbja,ha becserélték.Ezek után azt kivánom,hogy találja meg régi önmagát a Milannál,és a BL csoportkör után kerüljünk össze az olaszokkal,és Kaká parádéjával ejtsenek ki bennünket.
Kaka az elso eveben (09-10) tobbszor is serult volt, majd nyaron elment a VB-re. VB utan megmutottek es csak 2011 januarjaban tert vissza (Mourinho es mindenki mas ugy emlegette mint az uj teli igazolasunkat). Ido kozben potolni kellett valakivel es megvettuk a VB egyik felfedezettjet, Ozilt, aki jo elso evet hozott le. 2011 elso feleben Kaka 1000 percet jatszott, viszont latszott rajta, hogy nagyon nincs formaban. Jott a 11-12-es szezon, amikor telen egesz jol potolta Ozilt a serulese idejen, majd kesobb jol tehermentesitette. Tavaly nyaron Modric erkezesevel Kaka letszamfelettive valt, a legtobben eladtuk volna. Viszont se nyaron, se telen nem sikerult megegyezni a Milan-al (meg mi kellett volna alljuk Kaka fizetesenek a felet).
Kakanak kellett volna 10-12 meccs egymas utan amiket vegig jatszik (vagy legalabbis annyi percet amennyit aznap bir), viszont egy Real Madrid szintu csapatba, ahol 1-2 meccsen elmehet az egesz bajnoksag, nem engedhetjuk meg, hogy ennyi meccsen a kevesbe formaban levo jatekos kezdjen. Foleg hogy tavaly szinte kivetel nelkul mindenki teljesen leeresztett, nagyon gyengen kezdtuk a bajnoksagot. Mourinho nem engedhette maganak azt, hogy az amugy is gyenge Ozilt (mint ahogy mindenki mas is gyenge volt) egy meg gyengebb Kaka-ra cserelje. Mar 1 eve tavoznia kellett volna, viszont le kellett volna mondjon a fizetese felerol.
Talan ha anno par honapot a Castillaban toltott volna, visszanyerhette volna a formajat. Viszont a vilag harmadik legdragabb jatekosat, aki par evvel azelott meg aranylabdat nyert egyszeruen nem kotelezhetsz arra, hogy egy spanyol masod (vagyis akkor meg csak harmad) osztalyu klubban szerepeltess. A megmaradt onbizalmat is teljesen leromboltuk volna vele.
Neha elofordul, hogy mindenki veszit. Jelen esetben a klubb is es Kaka is veszitett.
Mi volt a baj? Real oldalarol a keves jateklehetoseg, Kaka oldalarol a ragaszkodas a fizetesehez
Ki volt a hibas? Vagy mindket fel vagy senki. De leginkabb a korulmenyek.