Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Koszi az infokat, ha van idom daralom, mar 12.resz. Rohadt jo!
-
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Shane levelének felolvasásakor majdnem elbőgtem magam, pedig Goggins tett érte, hogy a végére már mindenki gyűlölje a nézők közül, de szabályosan fájdalmas volt a levelét hallgatni. Mackey büntetése pedig tökéletes volt, semmilyen halál nem überelte volna amit kapott.A vége meg...pff...ilyen jól lezárni még sorozatot nem nagyon emlékszem hogy láttam volna. Annyira beleillett az egészbe. Csak ültem és néztem ki a fejemből még vagy 5 percig.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A vége meg...pff...ilyen jól lezárni még sorozatot nem nagyon emlékszem hogy láttam volna. Annyira beleillett az egészbe. Csak ültem és néztem ki a fejemből még vagy 5 percig.VanillaSky írta:"Well, what about my goddamn choice? Where was my goddamn choice?"aki látta esetleg, végig ezt a szisztémát folytatják vagy lesz komolyabb hangulat?
Majd megérted, simán a legjobb sorozat volt az idejében talán a Wire partiban van vele, de ilyen 24 meg Breaking Badeket megeszik reggelire. Az utolsó két szezonban pedig már nem sok ok lesz bárminemű nevetgélésre, ahogy halad a sztori lesz egyre komorabb az egész.

-
"Well, what about my goddamn choice? Where was my goddamn choice?"aki látta esetleg, végig ezt a szisztémát folytatják vagy lesz komolyabb hangulat?
Majd megérted, simán a legjobb sorozat volt az idejében talán a Wire partiban van vele, de ilyen 24 meg Breaking Badeket megeszik reggelire. Az utolsó két szezonban pedig már nem sok ok lesz bárminemű nevetgélésre, ahogy halad a sztori lesz egyre komorabb az egész.
- h3x0r
Stranger Things S2
Kicsit feltem a folytatastol, mert itt mar nincs meg az ujdonsag ereje, ugyanakkor az elso resz mar par perc utan felvette az elozo evad hangulatat, ami nalam mar fel siker. A misztikum helyett inkabb az akcio volt a kozeppontban, mig nehany momentumot ugy ahogy volt, eladtak masodjara is. Lehet, hogy az elso evadra nem tudtak meg egy lapattal rapakolni, de egyaltalan nem okoztak csalodast, osszessegeben nagyon jol szorakoztam.
Szerintem siman nezheto angol felirattal is, azert csak gyerekek a foszereplok, nyelvezetet tekintve pedig nem egy House of Cards.
Kicsit feltem a folytatastol, mert itt mar nincs meg az ujdonsag ereje, ugyanakkor az elso resz mar par perc utan felvette az elozo evad hangulatat, ami nalam mar fel siker. A misztikum helyett inkabb az akcio volt a kozeppontban, mig nehany momentumot ugy ahogy volt, eladtak masodjara is. Lehet, hogy az elso evadra nem tudtak meg egy lapattal rapakolni, de egyaltalan nem okoztak csalodast, osszessegeben nagyon jol szorakoztam.
Szerintem siman nezheto angol felirattal is, azert csak gyerekek a foszereplok, nyelvezetet tekintve pedig nem egy House of Cards.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Az egész komoly lesz nemsokára. A 4.(?) évadtól meg aztán lesz ereszd el a hajamat. Kibaszott nagy dráma. Az egyik legjobb amit valaha láttam.
The Shield
4 részt nyomtam le valami elképesztően szorakoztató. azt hittem kicsit komorabb lesz az egész, de néhol az ember szinte felnevet máshol meg megrökönyödik. azt hittem hasonló lesz mint a The Wire, de nem.
aki látta esetleg, végig ezt a szisztémát folytatják vagy lesz komolyabb hangulat?
4 részt nyomtam le valami elképesztően szorakoztató. azt hittem kicsit komorabb lesz az egész, de néhol az ember szinte felnevet máshol meg megrökönyödik. azt hittem hasonló lesz mint a The Wire, de nem.
aki látta esetleg, végig ezt a szisztémát folytatják vagy lesz komolyabb hangulat?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Pipita írta: Miért lenne hozzá köze?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már a sorozatban is megvoltak a coming outjai.![]()

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Óriási kihagyott ziccer szerintem pedig egy Frank és Viktor szerelmi szál, ahogyan elszereti Lőrinctől egy partyn részegen és ezért Mészáros vendettába kezd és szövetkezik Észak-Koreával. Na ez az amit végtelenítve tudnék nézni ha a főcímbe Gyurcsány beletáncolna

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- P. Krisz
Csak Steve-nek ne lenne olyan tenyérbe mászó képe, egy bézbózütővel át kéne rendezni.sebydani írta:Ez a Stranger Things 2. évad oltári nagy királyság.![]()
![]()
![]()

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Miért lenne hozzá köze?House of Cards meg véget ér a 6. évaddal, elvileg tervezett döntés volt, nincs köze Spacey ügyéhez.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már a sorozatban is megvoltak a coming outjai.

- sebydani
Ez a Stranger Things 2. évad oltári nagy királyság.
House of Cards meg véget ér a 6. évaddal, elvileg tervezett döntés volt, nincs köze Spacey ügyéhez.

House of Cards meg véget ér a 6. évaddal, elvileg tervezett döntés volt, nincs köze Spacey ügyéhez.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
ST S02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Féltem, hogy lesz valami, ami miatt nem tudja hozni az első évad hangulatát, de a szereplőktől kezdve,
az utalásokon át, a zenékig, egészen kiváló továbbra is. Kiváncsi vagyok MadMaxre is, hogy mi lesz vele,
mi lesz a szerepe
Narcos S03
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Első 3 részen vagyok túl, imádom.
Én is féltem, hogy Escobar papa után nem lesz az igazi, de zseniálisak a készítők. A korábbi szőke rendőrcsókát hiányolom, ő jót tett még a sztorinak, Murphy volt azt hiszem, vagy ő meghalt? 
Starkman az megvan? Jurassic Parkból?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Féltem, hogy lesz valami, ami miatt nem tudja hozni az első évad hangulatát, de a szereplőktől kezdve,
az utalásokon át, a zenékig, egészen kiváló továbbra is. Kiváncsi vagyok MadMaxre is, hogy mi lesz vele,
mi lesz a szerepe

Narcos S03
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Első 3 részen vagyok túl, imádom.

Starkman az megvan? Jurassic Parkból?

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- P. Krisz
Évadnyitónak tökéletesen megfelelt. A hangulat még mindig megvan. A gyerekszínészek se szálltak el maguktól, nem akarják túltolni a szerepüket.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eleven visszatérését korainak tartom.Remy írta:ST 2x1
Semmit se vesztett a varázsából. Egészen elképesztő milyen atmoszférája van.
Dustin: grrrr.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nzooli93
Én még nem néztem meg
Láttam ,hogy egy részhez van már magyar felirat. Én csak egybe tudnám ezt megnézni. Ha nem a stranger thingsről lenne szó, megnézném angol felirattal, de itt túlságosan idegesítene,ha lenne 1-2 mondat amit nem tudnék hova tenni
szóval marad a várakozás,és hátha 2-3 hét múlva lesz egy jó dara hétvége belőle

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ST 2x1
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nzooli93
Akinek van netflixe legyen szíves majd szólni,ha a stranger things 2.évadjához raktak magyar feliratot
úgy hírdették, hogy rögtön felkerülésnél lesz , de elvileg mégse lett, viszont az a hír járja,hogy csak valami hiba történt, és mihamarabb pótolják. Nem tudom ez mennyire hiteles infó, de 1 hónapra előfizetnék rá ,ha mégis felkerül esetleg a hétvége folyamán

- RealMadridFanatic
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hm...Érdekes.
Olyat is olvastam (és számomra esélyesnek tűnik), hogy ezzel a megkezdett erőszakkal még lesz bajuk bőven. Negan amúgy is mindig Rick előtt volt egy lépéssel, most is gyanús, hogy kukk üres épületet árasztottak el zombikkal.
Egyébként számomra borzasztó gyenge volt a nyitány, felesleges okoskodás a beszédekkel, nagyon gagyi akciókkal, förtelmes CGI-vel és a művészieskedés sem jött be.
Azt, hogy a mesterlövész(ek) miért nem lövi(k) rommá Negant és a tisztjeit is borzasztó gyengén magyarázták, a fentebb említettekkel (a háború csak még nagyobb bajt okoz)... Persze nyilván esélyes lesz békében élni a full szadista megváltók közelében.
Mellé hetvenszer a szánkba rágják, hogy ez nem Rickről szól, hogy Negant életben lehessen tartani. Ezt sokkal jobban kellett volna kivitelezni. Amikor bemenekül a vas mögé is, egy exzsaru, aki amúgy kilométerekről lő fejbe zombikat kézifegyverrel, csak vakon lő és egyszer sem találja el.
A végén lehet lemaradtam valamiről, de a lakókocsiban is keménykedik Negan, a papnál meg ott a gépfegyver... Esélyes, hogy Ő fog besz*rni...
Na mindegy, sajnos nem nagyon tudom elengedni, pedig már néhányszor egy szalmaszálon lógott a kasza,
de ha eddig végigszenvedtem, ezt az évadot még tuti lenyomom. Hátha meglepnek.
Amennyiben meg igaz lesz az öreg Rick szál, és esetleg Ő megkapja a happy endjét, majd más köré akarják építeni, akkor legalább könnyű szívvel dobom.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A készítők azt mondják, hogy öreg Rick igazi,
nem képzelgés és ennek a szálnak fontos szerepe lesz az évadban.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hm...Érdekes.
Olyat is olvastam (és számomra esélyesnek tűnik), hogy ezzel a megkezdett erőszakkal még lesz bajuk bőven. Negan amúgy is mindig Rick előtt volt egy lépéssel, most is gyanús, hogy kukk üres épületet árasztottak el zombikkal.
Egyébként számomra borzasztó gyenge volt a nyitány, felesleges okoskodás a beszédekkel, nagyon gagyi akciókkal, förtelmes CGI-vel és a művészieskedés sem jött be.
Azt, hogy a mesterlövész(ek) miért nem lövi(k) rommá Negant és a tisztjeit is borzasztó gyengén magyarázták, a fentebb említettekkel (a háború csak még nagyobb bajt okoz)... Persze nyilván esélyes lesz békében élni a full szadista megváltók közelében.
Mellé hetvenszer a szánkba rágják, hogy ez nem Rickről szól, hogy Negant életben lehessen tartani. Ezt sokkal jobban kellett volna kivitelezni. Amikor bemenekül a vas mögé is, egy exzsaru, aki amúgy kilométerekről lő fejbe zombikat kézifegyverrel, csak vakon lő és egyszer sem találja el.
A végén lehet lemaradtam valamiről, de a lakókocsiban is keménykedik Negan, a papnál meg ott a gépfegyver... Esélyes, hogy Ő fog besz*rni...
Na mindegy, sajnos nem nagyon tudom elengedni, pedig már néhányszor egy szalmaszálon lógott a kasza,
de ha eddig végigszenvedtem, ezt az évadot még tuti lenyomom. Hátha meglepnek.
Amennyiben meg igaz lesz az öreg Rick szál, és esetleg Ő megkapja a happy endjét, majd más köré akarják építeni, akkor legalább könnyű szívvel dobom.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- sebydani
Azt lehet tudni ki fogja fordítani amúgy? Bár tippre én angollal fogom végignézni ezt az évadot is, nem hiszem várni fogok a magyar feliratra, ahhoz biztos, hogy túl izgalmas lesz
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A készítők azt mondják, hogy öreg Rick igazi,palesz77 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A "jövő" nem csak valami képzelgés véletlenül az "elborult Rick" fejében? Van folyton a kép amikor karikás szemekkel fújtat valahol, nekem totál úgy jött e, hogy a nyugodt életet csak elképzeli ott a szenvedése közben, hogy mi lehetett volna, de a valóságban meg valami nagyon félresiklott gondolom Negan kiiktatása közben aztán - az ábrázatából elnézve legalábbis.
nem képzelgés és ennek a szálnak fontos szerepe lesz az évadban.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Feliratot megvárom, de ahogy jön nézem. Az a baj, hogy éjjel jön ki az új Assassin's Creed is... és még melózni is kell valamikor. Áhh... nem lehet ezt bírni.sebydani írta:Holnap jön a Stranger Things. Ki milyen sebességgel fogja nézni? Darálva vagy szépen beosztva azt a kevés részt?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots