A Numbra valaki tud rátekerni, és belinkelni? Köszi előre isateeemadrid írta:tegnapi linkin park, Chester tribute.

HozzászólásSzerző: gunner » 2017. október 29., vasárnap 3:03
A Numbra valaki tud rátekerni, és belinkelni? Köszi előre isateeemadrid írta:tegnapi linkin park, Chester tribute.
HozzászólásSzerző: fiore » 2017. október 28., szombat 17:03
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. október 28., szombat 17:02
Ó igen, Mike saját dala csodaszép lett, nem tolta túl, a szövege nagyon jól meglett írva, különösen az a rész tetszett amikor arról énekel, hogy ő (Chester) most már a fényben van, ő pedig itt ül a sötétségben. Egy biztos, sokunkat hagyott a sötétségben Chester. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a dal sorsa, lesz-e belőle egy single, vagy egyáltalán csinálják-e tovább a srácok.ateeemadrid írta:Szerintem az érzelmek miatt nagyon komoly hangulata volt az egésznek, Mike előtt meg le a kalappal, kibaszott szimpatikus a csávó. A One More Light az nekem is olyan, hogy egyből ráz a hideg rajta, plusz Mike saját száma is meghatott rendesen. Emellett még volt pár szám ami elég jó lett, de hát az tény, hogy Chester nélkül nem azért közel nem az igazi.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. október 28., szombat 16:15
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. október 28., szombat 16:07
Beletekergettem a kedvenc számaimhoz. Faint-nél vártam a szokásos refrént, de hát sajnos Chestert meg sem közelítetteprimrose írta:Kinek melyik előadás volt a kedvence? Én személy szerint a One More Lighton besírtam, habár annak a dalnak elég csak elkezdődnie és máris készítem a zsepit. #still.ateeemadrid írta:tegnapi linkin park, Chester tribute.
Jól megoldották a Numb-ot is, In The End pedig örök kedvenc. A Waiting for the end is jól sikerült. Nyilván Chester hangja sehol nem volt helyettesíthető, de nem ez volt az este lényege. Megérte végig nézni, kiváló megemlékezés egy nagyszerű ember és énekes életéről, munkásságáról.
HozzászólásSzerző: primrose » 2017. október 28., szombat 15:25
Kinek melyik előadás volt a kedvence? Én személy szerint a One More Lighton besírtam, habár annak a dalnak elég csak elkezdődnie és máris készítem a zsepit. #still.ateeemadrid írta:tegnapi linkin park, Chester tribute.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. október 28., szombat 13:35
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. október 20., péntek 18:24
Detto. Alap adja, de a szoveg elmarad a Vijju album szintjetol.ateeemadrid írta:Vártam már nagyon az új számát, de ez most nekem nem jött át annyira.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. október 20., péntek 17:51
Vártam már nagyon az új számát, de ez most nekem nem jött át annyira.
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. október 20., péntek 17:14
HozzászólásSzerző: Solari » 2017. október 16., hétfő 20:54
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 15., vasárnap 0:13
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. október 14., szombat 23:44
En is belehallgattam deezeren, de ott nincs elofizetesem es random sorrendben lehet csak hallgatni, reklamokkal. Szoval en megvarom amig spotira is felkerul. Azt lehet tudni, hogy oda mikor kerul?ferni írta:Deezert feltelepítettem és meg tudtam hallgatni.Süti írta:Már nincs fent.Lefénymásolhatnád nekem.
Bár eddig még sose volt fent a Deezer, lehet kell hozzá vmi prémium.
HozzászólásSzerző: ferni » 2017. október 14., szombat 22:28
Deezert feltelepítettem és meg tudtam hallgatni.Süti írta:Már nincs fent.Lefénymásolhatnád nekem.
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 14., szombat 17:19
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. október 14., szombat 16:10
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. október 14., szombat 15:58
Melyik könyvespolcról vetted le? Esetleg megvetted?Seraf írta:Tkyd - Ikonok (feat. Hősök)
meglepő mód legjobb lett az albumon, mondjuk a Phat feat eléggé megközelíti, meg a régiek nem számítanak
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. október 14., szombat 15:38
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. október 13., péntek 14:44
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem