nekem rémlik valami olyan oldal, ahol az átigazolási szezon utolsó óráiban folyamatosan nyomatják, mi történik.
valakinek nincs meg ?

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 2., hétfő 17:56
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. szeptember 2., hétfő 17:48
Tehát az Atletico Madrid elviszi.A goal.com-on láttam:
"Sami Khedira marad Madridban" - mondta a játékos ügynöke, tehát mindenképpen lesz egy német ebben a szezonban a csapatban.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 17:47
roberto carlos y cafú says hi.Amúgy nem tudom, hogy a brazilok miért égnek ki ilyen hamar.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 2., hétfő 17:42
Pipita és Carvalho mellett a "legnagyobb ötlet" volt őt itt tartani plusz 1 évre még!Adán felbontotta a szerződését a Real Madriddal, és mostantól szabadon igazolható lett.
Egy évig még (aaaa .....).Sami Khedira marad Madridban" - mondta a játékos ügynöke, tehát mindenképpen lesz egy német ebben a szezonban a csapatban.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. szeptember 2., hétfő 17:33
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 2., hétfő 17:24
Kaka az elso eveben (09-10) tobbszor is serult volt, majd nyaron elment a VB-re. VB utan megmutottek es csak 2011 januarjaban tert vissza (Mourinho es mindenki mas ugy emlegette mint az uj teli igazolasunkat). Ido kozben potolni kellett valakivel es megvettuk a VB egyik felfedezettjet, Ozilt, aki jo elso evet hozott le. 2011 elso feleben Kaka 1000 percet jatszott, viszont latszott rajta, hogy nagyon nincs formaban. Jott a 11-12-es szezon, amikor telen egesz jol potolta Ozilt a serulese idejen, majd kesobb jol tehermentesitette. Tavaly nyaron Modric erkezesevel Kaka letszamfelettive valt, a legtobben eladtuk volna. Viszont se nyaron, se telen nem sikerult megegyezni a Milan-al (meg mi kellett volna alljuk Kaka fizetesenek a felet).REDONDO78 írta:Kaká távozásához szeretnék hozzászólni.Őrülök,hogy elment.A legjobb,amit tehetett.Ha ott akar lenni a VB-n,akkor mindenképp.Csak egyvalamit nem értek.Miért várunk csodát tőle,ha nem játszik.Én is focizom,és nekem is volt egy mütétem,1 évet hagytam ki.Pontosan tudom,hogy a kispadról beszálva 15-20 percek alatt nem lehet megváltani a világot,akármennyit edzhetek.Nem volt megfelelő eljárás Kakával szemben.Ha jól emléxem,akkor mindig a csapat egyik legjobbja,ha becserélték.Ezek után azt kivánom,hogy találja meg régi önmagát a Milannál,és a BL csoportkör után kerüljünk össze az olaszokkal,és Kaká parádéjával ejtsenek ki bennünket.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 16:57
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 16:42
Tévedsz, eleinte folyamatosan kapta a lehetőséget, de nem tudott bizonyítani. A helyzet az, hogy már a Milanban is gyenge volt az utolsó éveiben, úgy hoztuk ide, hogy itt talán majd megtud újulni. Semmi nem lett belőle és mivel Özil jobbnak bizonyult nála, végleg kiszorult a kezdőből. Előtte azonban kapta a lehetőséget, hidd el, senkinek nem volt célja, hogy egy 70 akárhány millióért megvásárolt játékost a padon jegeljen. HÁTSÓ AJTÓ.REDONDO78 írta:Kaká távozásához szeretnék hozzászólni.Őrülök,hogy elment.A legjobb,amit tehetett.Ha ott akar lenni a VB-n,akkor mindenképp.Csak egyvalamit nem értek.Miért várunk csodát tőle,ha nem játszik.Én is focizom,és nekem is volt egy mütétem,1 évet hagytam ki.Pontosan tudom,hogy a kispadról beszálva 15-20 percek alatt nem lehet megváltani a világot,akármennyit edzhetek.Nem volt megfelelő eljárás Kakával szemben.Ha jól emléxem,akkor mindig a csapat egyik legjobbja,ha becserélték.Ezek után azt kivánom,hogy találja meg régi önmagát a Milannál,és a BL csoportkör után kerüljünk össze az olaszokkal,és Kaká parádéjával ejtsenek ki bennünket.
Igen, már rég el kellett volna adni.Nem volt megfelelő eljárás Kakával szemben.
Ehhez meg gratulálok, te madridista. Jah..nem..Ezek után azt kivánom,hogy találja meg régi önmagát a Milannál,és a BL csoportkör után kerüljünk össze az olaszokkal,és Kaká parádéjával ejtsenek ki bennünket.
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 2., hétfő 16:40
Gratulálok! Szívből.REDONDO78 írta:Kaká távozásához szeretnék hozzászólni.Őrülök,hogy elment.A legjobb,amit tehetett.Ha ott akar lenni a VB-n,akkor mindenképp.Csak egyvalamit nem értek.Miért várunk csodát tőle,ha nem játszik.Én is focizom,és nekem is volt egy mütétem,1 évet hagytam ki.Pontosan tudom,hogy a kispadról beszálva 15-20 percek alatt nem lehet megváltani a világot,akármennyit edzhetek.Nem volt megfelelő eljárás Kakával szemben.Ha jól emléxem,akkor mindig a csapat egyik legjobbja,ha becserélték.Ezek után azt kivánom,hogy találja meg régi önmagát a Milannál,és a BL csoportkör után kerüljünk össze az olaszokkal,és Kaká parádéjával ejtsenek ki bennünket.
HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. szeptember 2., hétfő 16:33
Nekem csak egy kérdésem van. Te kinek szurkolsz? Kakának vagy a Real Madridnak?REDONDO78 írta:Ezek után azt kivánom,hogy találja meg régi önmagát a Milannál,és a BL csoportkör után kerüljünk össze az olaszokkal,és Kaká parádéjával ejtsenek ki bennünket.
Szerintem rosszul emlékszel.. Azért nem kapott lehetőséget, mert egyszerűen jobbak voltak a vetélytársai. Idén pedig már annak is örülhetett volna, ha néha-néha csereként beállhat. Én is örülök, hogy elment.Ha jól emléxem,akkor mindig a csapat egyik legjobbja,ha becserélték.
HozzászólásSzerző: REDONDO78 » 2013. szeptember 2., hétfő 16:23
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 15:55
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. szeptember 2., hétfő 15:53
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. szeptember 2., hétfő 15:43
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 15:05
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. szeptember 2., hétfő 14:33
HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. szeptember 2., hétfő 14:12
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 2., hétfő 14:11
Moratáé!Cobra11 írta:Ki lesz a 10-es??
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 2., hétfő 14:06
Te jó ég! Ha ez igaz lesz napokig ezen fogok röhögniA BBC és a Bild is megerősítette azt a hírt, amely szerint a jelenleg a német válogatottal készülő Mesut Özil mindenben megegyezett az Arsenallal. A vételár 50 millió euró lesz, a játékos pedig Németországban esik át az orvosi vizsgálatokon.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 13:54
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem