Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 2., hétfő 17:56

ide rakom, többen látják.

nekem rémlik valami olyan oldal, ahol az átigazolási szezon utolsó óráiban folyamatosan nyomatják, mi történik.
valakinek nincs meg ? :mrgreen:

Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. szeptember 2., hétfő 17:48

A goal.com-on láttam:
"Sami Khedira marad Madridban" - mondta a játékos ügynöke, tehát mindenképpen lesz egy német ebben a szezonban a csapatban.
Tehát az Atletico Madrid elviszi. :mrgreen:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 17:47

Amúgy nem tudom, hogy a brazilok miért égnek ki ilyen hamar.
roberto carlos y cafú says hi. :mrgreen:

a brazil támadók azért égnek ki túl hamar - már amelyiket én pl emberszámba veszem - mert túl jók. túl jók és ezért csak agyonrúgással lehet őket megállítani. lásd kaká és ronaldo esete.
adriano meg ronaldinho más tészta :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 2., hétfő 17:42

Adán felbontotta a szerződését a Real Madriddal, és mostantól szabadon igazolható lett.
Pipita és Carvalho mellett a "legnagyobb ötlet" volt őt itt tartani plusz 1 évre még! :lol: :-* :lol:
Sami Khedira marad Madridban" - mondta a játékos ügynöke, tehát mindenképpen lesz egy német ebben a szezonban a csapatban.
Egy évig még (aaaa .....). :roll:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2013. szeptember 2., hétfő 17:33

A goal.com-on láttam:
"Sami Khedira marad Madridban" - mondta a játékos ügynöke, tehát mindenképpen lesz egy német ebben a szezonban a csapatban.

a másik, hogy Özil átigazolásának végére pontot tettek, a következő órákban hivatalos lehet a transzfer a goal UK szerint.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 2., hétfő 17:24

REDONDO78 írta:Kaká távozásához szeretnék hozzászólni.Őrülök,hogy elment.A legjobb,amit tehetett.Ha ott akar lenni a VB-n,akkor mindenképp.Csak egyvalamit nem értek.Miért várunk csodát tőle,ha nem játszik.Én is focizom,és nekem is volt egy mütétem,1 évet hagytam ki.Pontosan tudom,hogy a kispadról beszálva 15-20 percek alatt nem lehet megváltani a világot,akármennyit edzhetek.Nem volt megfelelő eljárás Kakával szemben.Ha jól emléxem,akkor mindig a csapat egyik legjobbja,ha becserélték.Ezek után azt kivánom,hogy találja meg régi önmagát a Milannál,és a BL csoportkör után kerüljünk össze az olaszokkal,és Kaká parádéjával ejtsenek ki bennünket.
Kaka az elso eveben (09-10) tobbszor is serult volt, majd nyaron elment a VB-re. VB utan megmutottek es csak 2011 januarjaban tert vissza (Mourinho es mindenki mas ugy emlegette mint az uj teli igazolasunkat). Ido kozben potolni kellett valakivel es megvettuk a VB egyik felfedezettjet, Ozilt, aki jo elso evet hozott le. 2011 elso feleben Kaka 1000 percet jatszott, viszont latszott rajta, hogy nagyon nincs formaban. Jott a 11-12-es szezon, amikor telen egesz jol potolta Ozilt a serulese idejen, majd kesobb jol tehermentesitette. Tavaly nyaron Modric erkezesevel Kaka letszamfelettive valt, a legtobben eladtuk volna. Viszont se nyaron, se telen nem sikerult megegyezni a Milan-al (meg mi kellett volna alljuk Kaka fizetesenek a felet).

Kakanak kellett volna 10-12 meccs egymas utan amiket vegig jatszik (vagy legalabbis annyi percet amennyit aznap bir), viszont egy Real Madrid szintu csapatba, ahol 1-2 meccsen elmehet az egesz bajnoksag, nem engedhetjuk meg, hogy ennyi meccsen a kevesbe formaban levo jatekos kezdjen. Foleg hogy tavaly szinte kivetel nelkul mindenki teljesen leeresztett, nagyon gyengen kezdtuk a bajnoksagot. Mourinho nem engedhette maganak azt, hogy az amugy is gyenge Ozilt (mint ahogy mindenki mas is gyenge volt) egy meg gyengebb Kaka-ra cserelje. Mar 1 eve tavoznia kellett volna, viszont le kellett volna mondjon a fizetese felerol.
Talan ha anno par honapot a Castillaban toltott volna, visszanyerhette volna a formajat. Viszont a vilag harmadik legdragabb jatekosat, aki par evvel azelott meg aranylabdat nyert egyszeruen nem kotelezhetsz arra, hogy egy spanyol masod (vagyis akkor meg csak harmad) osztalyu klubban szerepeltess. A megmaradt onbizalmat is teljesen leromboltuk volna vele.
Neha elofordul, hogy mindenki veszit. Jelen esetben a klubb is es Kaka is veszitett.
Mi volt a baj? Real oldalarol a keves jateklehetoseg, Kaka oldalarol a ragaszkodas a fizetesehez
Ki volt a hibas? Vagy mindket fel vagy senki. De leginkabb a korulmenyek.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 16:57

A hülye is látja, hogy Kakának nem az idővel volt a baja, hanem azzal, hogy fizikálisan kiégett. Megkopott a robbanékonyság, a sebessége, amiből élt, a játéka motorja. Sajnos ez van. Amúgy nem tudom, hogy a brazilok miért égnek ki ilyen hamar.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 16:42

REDONDO78 írta:Kaká távozásához szeretnék hozzászólni.Őrülök,hogy elment.A legjobb,amit tehetett.Ha ott akar lenni a VB-n,akkor mindenképp.Csak egyvalamit nem értek.Miért várunk csodát tőle,ha nem játszik.Én is focizom,és nekem is volt egy mütétem,1 évet hagytam ki.Pontosan tudom,hogy a kispadról beszálva 15-20 percek alatt nem lehet megváltani a világot,akármennyit edzhetek.Nem volt megfelelő eljárás Kakával szemben.Ha jól emléxem,akkor mindig a csapat egyik legjobbja,ha becserélték.Ezek után azt kivánom,hogy találja meg régi önmagát a Milannál,és a BL csoportkör után kerüljünk össze az olaszokkal,és Kaká parádéjával ejtsenek ki bennünket.
Tévedsz, eleinte folyamatosan kapta a lehetőséget, de nem tudott bizonyítani. A helyzet az, hogy már a Milanban is gyenge volt az utolsó éveiben, úgy hoztuk ide, hogy itt talán majd megtud újulni. Semmi nem lett belőle és mivel Özil jobbnak bizonyult nála, végleg kiszorult a kezdőből. Előtte azonban kapta a lehetőséget, hidd el, senkinek nem volt célja, hogy egy 70 akárhány millióért megvásárolt játékost a padon jegeljen. HÁTSÓ AJTÓ.
Nem volt megfelelő eljárás Kakával szemben.
Igen, már rég el kellett volna adni.
Ezek után azt kivánom,hogy találja meg régi önmagát a Milannál,és a BL csoportkör után kerüljünk össze az olaszokkal,és Kaká parádéjával ejtsenek ki bennünket.
Ehhez meg gratulálok, te madridista. Jah..nem.. :lol: :lol: :taps: :taps:
But he is a good boy...

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2013. szeptember 2., hétfő 16:40

Gratulálok! Szívből.

Meglepően sokan vannak itt a fórumon, akik játékosoknak szurkolnak és nem a Realmadridért, mint pl Te.

De majd Kaká, persze.... :lol:

Ewr

HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. szeptember 2., hétfő 16:33

REDONDO78 írta:Ezek után azt kivánom,hogy találja meg régi önmagát a Milannál,és a BL csoportkör után kerüljünk össze az olaszokkal,és Kaká parádéjával ejtsenek ki bennünket.
Nekem csak egy kérdésem van. Te kinek szurkolsz? Kakának vagy a Real Madridnak?
Ha jól emléxem,akkor mindig a csapat egyik legjobbja,ha becserélték.
Szerintem rosszul emlékszel.. Azért nem kapott lehetőséget, mert egyszerűen jobbak voltak a vetélytársai. Idén pedig már annak is örülhetett volna, ha néha-néha csereként beállhat. Én is örülök, hogy elment.

REDONDO78
Kedvenc játékosaid: Fernando Redondo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: REDONDO78 » 2013. szeptember 2., hétfő 16:23

Kaká távozásához szeretnék hozzászólni.Őrülök,hogy elment.A legjobb,amit tehetett.Ha ott akar lenni a VB-n,akkor mindenképp.Csak egyvalamit nem értek.Miért várunk csodát tőle,ha nem játszik.Én is focizom,és nekem is volt egy mütétem,1 évet hagytam ki.Pontosan tudom,hogy a kispadról beszálva 15-20 percek alatt nem lehet megváltani a világot,akármennyit edzhetek.Nem volt megfelelő eljárás Kakával szemben.Ha jól emléxem,akkor mindig a csapat egyik legjobbja,ha becserélték.Ezek után azt kivánom,hogy találja meg régi önmagát a Milannál,és a BL csoportkör után kerüljünk össze az olaszokkal,és Kaká parádéjával ejtsenek ki bennünket.

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 15:55

Gareth Bale: "Nem vettem fontolóra más ajánlatokat, ez volt az álmom. Kezdettől fogva azt szerettem volna, hogy az álmom egy nap beteljesüljön. Mindig is szerettem a Real Madridot, kiskorom óta követtem őket. Ez egy gyönyörű álom, hogy itt lehetek és ezt a mezt viselhetem. Nem volt könnyű elhagyni a Tottenhamet, de ha egy olyan csapat jön érted, mint a Real Madrid, azt nehéz visszautasítani. Beszéltem Ancelottival, de még nem mentünk bele a részletekbe. Csodás itt lenni, segíteni, fejlődni, 100%ot bele fogok adni. Számomra Cristiano Ronaldo a legjobb játékos a világon, senki nem jobb nála. Számomra megtiszteltetés, hogy vele játszhatok egy csapatban. Remélem sok címet fogunk közösen nyerni. Ő a főnök, a legfőbb játékos, és a világ legjobb játékosa. Én csak segíteni akarok és címeket nyerni. Segítek megnyerni a tizediket. Mindenki tudja, hogy dühös voltam a Tottenhamre. Amikor megtudtam, hogy a Real Madrid engem akar, akkor távozni akartam".

Arról, hogy Neymar azt mondta, hogy azért jött, hogy Messinek segítsen...
"Nem gondolom, hogy Cristianonak szüksége van segítségre. Ő már megmutatta, hogy a világ legjobb játékosa."

Hogy hol szeretnék játszani?
"Nincs preferált pozícióm, ott játszom majd, ahol az edző mondja."

"Szerintem mindenki tudja, hogy a Madrid mindent megakar nyerni. Nagyon jó kapcsolatom van Modrical. Néha néha beszéltünk, mióta idejött. Mindketten tudjuk, hogy ez egy nagyszerű klub."

Giggsről..
"Nem, nem próbált meggyőzni, hogy valaha a Manchesterbe igazoljak, habár a barátomnak tartom. A szívemmel csak a Realra fókuszáltam."
But he is a good boy...

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. szeptember 2., hétfő 15:53

Coentrao már nem fog lelépni szerintem. Modric, ha jól tévedek, akkor a 14-es mezben tolta a Tottenhamben, de ugye az Xabié, úgyhogy akkor a horvátnak a 8-ast adnám, a 10-es meg maradjon szabadon, aztán ha Isco megérdemli, akkor jövőre megkapja :D

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. szeptember 2., hétfő 15:43

Ami még engem izgat, bár tudom, hogy jelentéktelen sokaknak, de nekem vhogy nem, ki kapja vajon a mágikus 10-es mezt? :mrgreen:
Nálam vagy Modric vagy Isco a két jelölt.
De Modricnak az 5-ös mez jobban állna, miután Coentrao lelép.

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 15:05

Közben Liverpoolban megerősítették, hogy bármilyen ajánlat is érkezik, Luis Suarez maradni fog.

Jó ez így :)
But he is a good boy...

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. szeptember 2., hétfő 14:33

az a helyzet, hogy megbocsátom pereznek ezt az illarramendis és bales horrorárakat, ha eladja higuain 37Mja után özilt is 50ért. :D

és még van maradék 9,5 órája, hogy khedirát odaadjuk valakinek akiknek szüksége van egy világklasszis szűrőre/irányítóra/kapusra/befejezőre :D

a 10es mezhez meg: ne legyen senkié, amikor átvette a 10est sneijder, lass, özil, mind3nak kb 80%-ot zuhant a pályán nyújtott teljesítmény. el van átkozva ez a szám nálunk.

Cr7
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Raphael Varane

HozzászólásSzerző: Cr7 » 2013. szeptember 2., hétfő 14:12

Sajnálom Özil azért :( na mind1 isco-nak a 10-es mezt:) modric-nak meg a 8-ast:)

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. szeptember 2., hétfő 14:11

Cobra11 írta:Ki lesz a 10-es?? :D
Moratáé! :lol:

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. szeptember 2., hétfő 14:06

A BBC és a Bild is megerősítette azt a hírt, amely szerint a jelenleg a német válogatottal készülő Mesut Özil mindenben megegyezett az Arsenallal. A vételár 50 millió euró lesz, a játékos pedig Németországban esik át az orvosi vizsgálatokon.
Te jó ég! Ha ez igaz lesz napokig ezen fogok röhögni :lol: Wenger jó nagy balfasz lehet ha ezt az ajánlatot komolyan gondolja :lol:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. szeptember 2., hétfő 13:54

kozben megvan. csak kidob telon mindig...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Vissza: