még Pepe esetében sem gondolom, szélen pedig egyértelmű az előrelépés
Pepe nem Vallejora lett lecserélve, hanem Nachora aki nem rosszabb nála
hanem lassan jobb megérdemli a lehetőséget
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. október 25., szerda 21:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. október 25., szerda 21:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 25., szerda 21:04
A BBC meg Morata sem azért volt überfasza, mert überfaszák. Hanem azért, mert zseniálisak voltak a szélső védők. A fejesek is ebből jöttek nagyon sok esetben, ők ketten bontották meg a védelmeket, ők jelentették a plusz embert a támadásban. Idén eddig ez nincs meg, Marci off szezonban tolja, de hétvégén megmutatta, hogy mit is jelent, Dani meg nem egészséges. Theo meg Achraf be lettek dobva a mély vízbe, és eddig nem vallottak szégyent. Ja, hogy 18 meg 19 évesen nem hoznak top Marcelo, meg top Carvajal szintet? Hát valóban a k.anyjukatziro4vr írta:Mondjuk gólokban és nyert meccsekben is el vagyunk maradva az optimálistól/elvárttól.
A kp az tényleg bomba, és én a BL miatt nem aggódom, mert ott össze fog állni az alapcsapat, jó állapotban, és úgy nagyon nehéz megverni minket.
Viszont a bajnokságban hiányozhatnak majd azok a nüanszok, minthogy nincs egy Morata aki megdolgozza a fáradt védelmet, vagy hogy az első hármas tagjai nem éppen tündökölnek.
De amúgy az is érdekes amit egyik nap beraktál, hogy a pontrúgások hogy elmaradnak idén. Már gólpontosságban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 25., szerda 20:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 25., szerda 20:31
Igy jobb, mert ahogy irtam, a BBC nem létezik. A csapat kozeppalyaja kapta a hangsúlyt, es a szélsők, mint pl Asensio. Meg is látszik, mert ők hozzák a meccseket es a gólokat.Kerlon írta:5-5-5, 1-2-1 a gólok eloszlása. Ha neked így jobb.Realista24 írta:Ugy írod mintha a BBC 15 meccsen játszott volna. Ehhez képest?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 25., szerda 20:29
5-5-5, 1-2-1 a gólok eloszlása. Ha neked így jobb.Realista24 írta:Ugy írod mintha a BBC 15 meccsen játszott volna. Ehhez képest?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 25., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 25., szerda 20:04
Az egy dolog, de mint 3 gól felelős ez nagyon gyenge. Nem az van, hogy rendre becsúszott 1-1 rossz meccs, hanem becsúszott 1-1 jó...Realista24 írta:A BBC nem létezik mar, csak észre kene venni.Kerlon írta:Nevessetek ezen is: BBC összesen 15 meccs 4 gól a bajnokságban.
Offnak itt vege.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. október 25., szerda 15:35
Több mindenben is igaza van, csak gondolom egy kis szörpözés után ragadott billentyűzetet, ezért néha költői túlzásokba esett.ziro4vr írta:ebben igaza volt az öregnek.
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. október 25., szerda 14:56
Hatalmasziro4vr írta:mint fosi a cserpes tejivóban.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. október 25., szerda 14:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 25., szerda 14:33
Mondjuk a Spurs ellen sem verték meg vagy valami, soha nem csinált kalamajkát, míg Marcelot alázta Aurier. Támadásban volt kicsit egyhangú és ennyi.BlancoMark írta:Abban egyetertek, hogy amig a ket szelsohatved dupla extra teljesitmenyen all vagy bukik a taktika, addig Hakimi teljesitmenye bizony tenyleg keves. Viszont legalabb vedekezesben nem csinal akkora maflasagokat mint Danilo csinalt egykoron. Epp ezert is kell szurkolnunk Daninak a mielobbi visszateresben, mind egeszsegben mind formaban. A marokkoi meg 19 evesen nyilvan nem fogja az elso ot meccsen megvaltani a vilagot, es nem is egy Tottenham ellen, de amikor a felkeszulesi meccseken nyomta teher nelkul na az foci volt, ott latszott hogy mire lesz kesobb meg kepes ez a srac.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. október 25., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. október 25., szerda 14:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 25., szerda 14:18
Én csak beleolvastam, de annyi is elég volt. Elvesztettük a mélységet, ami annyit tesz, valójában, hogy James szerepét átvette Asensio, akinek a szerepét átvette Ceballos. Mayoral átvette Mariano szerepét (igaz sokkal gyengébb). Coentrao-The, Danilo-Hakimi, Pepe-Vallejó. Milyen mélység veszett el? Maximum minőség veszett el, de az is tehetségre cserélődött. Egy hiba volt a nyáron az pedig a nem megfelelően felbólygatott támadó szekció.Realista24 írta:Na, most vettem egy nagy levegőt, dobtam az elveimet, és elolvastam ezt a monster postot, hát nem kellett volna. Ennyi sületlenséget a korábbi években összesen nem írtál. Reagálni egyesével ezekre, nem fogok, most jöhet az, hogy te sosem tévedsz, én rád hagyom, és akkor spóroltunk pár hozzászólást, meg izmozást.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. október 25., szerda 14:15
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. október 25., szerda 13:57
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. október 25., szerda 13:32
Tavol alljon tolem James visszahozatala soha nem volt a kedvencem, de amig 4-3-3-t jatszott a csapat akkor nem is volt posztja, de most a 4-3-1-2-t azt ra szabtak ki.Talán annyit, hogy James elengedése nem csak szakmai dolog volt, de ZZ úgy vette észre, hogy neki a pad nem ízlik, a kezdőbe még nem fér be. Ráadásul posztja sincs.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 25., szerda 13:09
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. október 25., szerda 13:00
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem