Aranylabda
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Aranylabda
Alves megint mit vett fel

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az egy dolog, hogy nélküle hol lett volna a csapat. Valószínű, hogy nem jutott volna ki de az is lehet hogy simán. Sose tudjuk meg. A párbeszéd onnan indult, hogy neki kellett volna kapnia mert kijuttatta a vb-re a csapatot (a sok okos szerint legalábbis). Ez az indok véleményem szerint még top 3-sem ért volna.kuszkusz írta:hol írtam ilyet? arra reagáltam, hogy az ecuador elleni meccsen kívül kvázi nem tett hozzá semmit a csapata kijutásához. szerintem ez a statisztika elég jól rávilágít arra, hogy hol lenne az argentin csapat jövőre messi nélkül. oroszországban biztos nem, max. nézőként.
semmit mondó adat, hogy az argentinok messi nélkül 1 redvás meccset tudtak nyerni a 8-ból.. semmi összefüggésL.Miki írta:Ez konkrétan egy semmit mondó adat... ami nem függ össze azzal a ténnyel, hogy 0 volt a játéka. De az utolsó szalmaszálba is kapaszkodni kell.kuszkusz írta:argentina mérlege a vb selejtezőkön messivel a pályán: 6gy 3d 1v, messi nélkül: 1gy 4d 3v

hol írtam ilyet? arra reagáltam, hogy az ecuador elleni meccsen kívül kvázi nem tett hozzá semmit a csapata kijutásához. szerintem ez a statisztika elég jól rávilágít arra, hogy hol lenne az argentin csapat jövőre messi nélkül. oroszországban biztos nem, max. nézőként.rashidm írta:és ez már feljogosítaná arra, hogy megnyerje a díjat?kuszkusz írta:argentina mérlege a vb selejtezőkön messivel a pályán: 6gy 3d 1v, messi nélkül: 1gy 4d 3v
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez konkrétan egy semmit mondó adat... ami nem függ össze azzal a ténnyel, hogy 0 volt a játéka. De az utolsó szalmaszálba is kapaszkodni kell.rashidm írta:és ez már feljogosítaná arra, hogy megnyerje a díjat?kuszkusz írta:argentina mérlege a vb selejtezőkön messivel a pályán: 6gy 3d 1v, messi nélkül: 1gy 4d 3v

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
és ez már feljogosítaná arra, hogy megnyerje a díjat?kuszkusz írta:argentina mérlege a vb selejtezőkön messivel a pályán: 6gy 3d 1v, messi nélkül: 1gy 4d 3v

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azert Ramos mennyire korrekt, hogy Messit berakta a masodik helyre. Alvesen is meglepodtem, hogy harmadiknak berakta Cet. Godinnal persze nincs Ronaldo.
Robbentol is szimpi a Ce-Ramos-Marci sorrend
Ce 15 golja biztos nem segitette ki Portugaliat a VB-re
Robbentol is szimpi a Ce-Ramos-Marci sorrend

Ce 15 golja biztos nem segitette ki Portugaliat a VB-re

-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Lehet hasznosabb lett volna nem visszavonulósat játszani.argentina mérlege a vb selejtezőkön messivel a pályán: 6gy 3d 1v, messi nélkül: 1gy 4d 3v

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azaz?argentina mérlege a vb selejtezőkön messivel a pályán: 6gy 3d 1v, messi nélkül: 1gy 4d 3v
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
argentina mérlege a vb selejtezőkön messivel a pályán: 6gy 3d 1v, messi nélkül: 1gy 4d 3vgaborz1 írta:Muhaha.Realista24 írta:Az Nso csodálatos világából ma megtudtam hogy Messinek járt volna a díj, mert egyedül vitte ki országát a vbre.![]()
![]()
![]()
A legtöbb selejtezőn meg nem csinált semmit.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem is az rémlik, hogy a szezon nagy részét kiülte, és amikor játszott, akkor sem hozott Isco szintet.Berti írta:Engem rendesen felhúz az, hogy Iniestat benyomták. Leszögezném, hogy nagyra tartom a játékost és a barcaból talán ő az egyetlen, akit tisztelek. De akkor sem volt keresni valója itt.
Na megnéztem, a bajnokságban volt 1329 perce, BL-ben 592...egy gól, 6 gólpassz (tm adat). Nevetséges.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Engem rendesen felhúz az, hogy Iniestat benyomták. Leszögezném, hogy nagyra tartom a játékost és a barcaból talán ő az egyetlen, akit tisztelek. De akkor sem volt keresni valója itt.

- h3x0r
Dzsudzsaktol nagyjabol ennyit lehetett varni, vegulis, legalabb a penzehesek fogjanak ossze.
Az NSO ujsagirojanak CR, Modric, Buffon sorrendjen viszont meglepodtem.

engem akkor banoltak 9999.dec.31-ig mikor ez a szavazás megtörtént.Amikor néhány éve rommá vertük a Barcát + a BL-ben is égtek, az NSO "szakújságírója" akkor is kihozott egy Messi-Xavi-Iniesta aranylabda sorrendet.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Amikor néhány éve rommá vertük a Barcát + a BL-ben is égtek, az NSO "szakújságírója" akkor is kihozott egy Messi-Xavi-Iniesta aranylabda sorrendet.Realista24 írta:Az Nso csodálatos világából ma megtudtam hogy Messinek járt volna a díj, mert egyedül vitte ki országát a vbre.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha már a gólok... ismerek olyan arsenalost, akinél Van Persie is aranylabdás lett volna.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Én nem utálom Messit, kivéve mikor minket szivat meg.
Hihetetlen amit ő is művel, de idén CR egyértelműen jobb volt nála. Elég csak a BL végjátékra gondolni.
Azt hiszem csak akkor fogunk rájönni hogy mekkora zsugások is voltak, ha visszavonultak. Bár lehet a többieket most pont ők nyomják agyon, hogy bárki bármit csinál, akkor azt a 2 Terminátorhoz hasonlítják.

Hihetetlen amit ő is művel, de idén CR egyértelműen jobb volt nála. Elég csak a BL végjátékra gondolni.
Azt hiszem csak akkor fogunk rájönni hogy mekkora zsugások is voltak, ha visszavonultak. Bár lehet a többieket most pont ők nyomják agyon, hogy bárki bármit csinál, akkor azt a 2 Terminátorhoz hasonlítják.
Cristiano Ronaldo's votes for The Best FIFA Men’s Coach 2017:
1. Zinedine Zidane
2. Jose Mourinho
3. Jardim Leonardo
1. Zinedine Zidane
2. Jose Mourinho
3. Jardim Leonardo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem nso cikket láttam, hanem a kommentelők nagy része írta ezt. Mármint a Messi fanok természetesen, vagy írhatom CR utálóknak is őket.Ezen mi röhögünk, de sok emberrel beszéltem, akik hasonlóan selejtesen látják, mint az NSO és hiába mondtam nekik, hogy a maradék x meccsen meg szart se csinált és azon kellett izgulni, hogy kijutnak-e egyáltalán.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
majd talán a Ronaldo korszak lezárulta után lehet szó arról hogy ne góllövő kapja az aranylabdát de addig semmiképpen. ez nagyon elment marketing irányba és szimpátia szavazás lett. persze én legkevésbé bánom amíg ő kapja és nem messi vagy neymar. kapusnak pl soha nem adnám.