Kerlon írta: kimerem mondani, ha valami nem tetszik.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. október 24., kedd 8:22
Kerlon írta: kimerem mondani, ha valami nem tetszik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 24., kedd 6:39
Ezt te állítod és nem rászálltam, hanem kimerem mondani, ha valami nem tetszik. Persze kiforgathatod mások szavát addig, hogy CR egy kolonc meg stb.. És igen egyszerű a képlet, de az előllévő párosunk 8 éve együtt nyomja és bőven kellett volna hozni közéjük egy normális fiatalt, aki megszorongatja őket és akkor nem azt kell nézni, hogy az egyik meccsen Benzema miatt, a másik meccsen CR miatt nem nyertünk. A harmadikon meg Bale. Mert kb itt tartunk, hogy bármelyik csatárunk képes volt az eddigi meccseinken bármit kihagyni. Csak az egyik táborn Benzemát a másik Ronaldot kritizálja. Balet legalább mindenki.dzsi91 írta:Az jó lenne...De jó ez a taktika, rászálsz a 30 éves Cr-re majd amikor 35 évesen már lépni se bír vered a melled,hogy te megmondtad.Kerlon írta: És, ha soha nem jön vissza már a tavaszi CR, akkor visszavonulása napjáig kussolunk?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. október 24., kedd 0:06
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. október 23., hétfő 23:27
Hatalmas nagy +1. Csak egy masodpercre becsuljetek mar meg a klub legnagyobb gollovojet. Akinek nem inge.Babinho írta:Kérdés hogy a CRt kritizaloknak feltűnt e hogy nem a posztján játszik már?
Az hogy vegigtolta meccsel a nyár elejet es végét is,
majd egy hatósági üldöztetés után egy 5 meccses kibaszással is szembe kellett neznie, az gondolom nem figyelembe vehető. De ha bárki más a keretből csuklik egyet az már ok lehet egy rossz meccsre. Csak épp a világ legjobbjánál nem... Itt 2017 októberében. Madridisták körében.
Hát ha valami rohadtul vicces, akkor ez az
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. október 23., hétfő 23:22
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. október 23., hétfő 23:05
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. október 23., hétfő 22:56
Az jó lenne...De jó ez a taktika, rászálsz a 30 éves Cr-re majd amikor 35 évesen már lépni se bír vered a melled,hogy te megmondtad.Kerlon írta: És, ha soha nem jön vissza már a tavaszi CR, akkor visszavonulása napjáig kussolunk?
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. október 23., hétfő 22:34
HozzászólásSzerző: füst » 2017. október 23., hétfő 22:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 23., hétfő 22:09
Utálni nem utálom, de van jó pár dolga az elmúlt bő évből, ami nagyon nem szimpatikus és igazából a szurkolóival szoktam igazán szembe menni. Számomra sokáig volt követendő példa, mert sikerült a 2004-es Eb-n látnom, ahogy beindult ez a nagyszerű karrier, de 32 éves korára se érzem azt rajta, hogy ő már egy felnőtt férfi, hanem egy elismerésre vágyó kisgyerek és szerintem ebből a csapat is károsulhat.Steve írta:Amúgy ez miért van ez CR utálatod Kerlon? Csak hogy megértsem.
Nekem valamiért soha sem lesz a kedvencem, mint mondjuk Csabinak, de baromira elismerem és örülök, hogy végig élvezhettem a karrierjét a klubnál. Baromi sokat adott azért a Realnak.
Viszont valamiért nem lesz a kedvencem soha.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. október 23., hétfő 21:43
HozzászólásSzerző: illgner » 2017. október 23., hétfő 20:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 23., hétfő 17:32
Lehet kettősmérce ez, de mégsem olyan, mint a tiétek, akik kritikát nem tudtok megfogalmazni, ha a kis kedvenc szarul játszik és csak sunyítatok, ahogy nap elején R24 is írta.bercik írta:mással szélsőségesebben? nekem ez nagyon úgy hangzik mintha kettős mérce lenne.Kerlon írta:
Ki álszenteskedik?Egy szóval nem mondtam, hogy kussolni fogok. Bárkivel szemben megfogalmazom a kritikámat, max. valakivel szélsőségesebb vagyok és bizony CR is ilyen. Sokat rakott le az asztalra, de attól még nem kell neki mindent elnézni, mert amit eddig ősszel produkál az siralmas. És épp így igaz ez eddig Marcelora, Carvajalra és Benzemára is.
HozzászólásSzerző: bercik » 2017. október 23., hétfő 17:25
mással szélsőségesebben? nekem ez nagyon úgy hangzik mintha kettős mérce lenne.Kerlon írta:
Ki álszenteskedik?Egy szóval nem mondtam, hogy kussolni fogok. Bárkivel szemben megfogalmazom a kritikámat, max. valakivel szélsőségesebb vagyok és bizony CR is ilyen. Sokat rakott le az asztalra, de attól még nem kell neki mindent elnézni, mert amit eddig ősszel produkál az siralmas. És épp így igaz ez eddig Marcelora, Carvajalra és Benzemára is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 23., hétfő 17:23
En egyébként igen, ahogy ígértem is. Csendben leszek. Kivéve ha az öngólja miatt esünk ki.Csabi írta:te akkor sem kussoltál mikor csúcsformában volt, meg kettesével verte a gólokat. ezt a mondatot mindenkitől el tudnám fogadni, de tőled nem. nem kell az álszenteskedés.És, ha soha nem jön vissza már a tavaszi CR, akkor visszavonulása napjáig kussolunk?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 23., hétfő 17:14
Ki álszenteskedik?Csabi írta:te akkor sem kussoltál mikor csúcsformában volt, meg kettesével verte a gólokat. ezt a mondatot mindenkitől el tudnám fogadni, de tőled nem. nem kell az álszenteskedés.És, ha soha nem jön vissza már a tavaszi CR, akkor visszavonulása napjáig kussolunk?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2017. október 23., hétfő 17:06
te akkor sem kussoltál mikor csúcsformában volt, meg kettesével verte a gólokat. ezt a mondatot mindenkitől el tudnám fogadni, de tőled nem. nem kell az álszenteskedés.És, ha soha nem jön vissza már a tavaszi CR, akkor visszavonulása napjáig kussolunk?
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. október 23., hétfő 16:53
Én is ezt vallom. Egész nyáron erről papoltam, hogy nem biztos, hogy Ronaldo ismét megmenti tavasszal a seggünket, ezért kéne elöl frissíteni. Ideálisak voltak a körülmények. Erre a vezetőség inkább gyengített a merítési lehetőségeinken.Torquemada írta:Tegyük fel, tavasszal feltámad. Úgy legyen. (Mi rá a garanccia ?)
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. október 23., hétfő 16:45
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. október 23., hétfő 16:28
Csendben várni fogom, hogy a vezetőségnek is észrevegye, és lépjen. Viszont CR már csak egy dologgal maradt adós nekünk (nekem), hogy tavasszal is odategye magát igazán fontos meccseken, nagy ellenfelek ellen (a rekordjai nem igazán érdekeltek soha). Ez megtörtént.Kerlon írta: És, ha soha nem jön vissza már a tavaszi CR, akkor visszavonulása napjáig kussolunk?
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem