HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. október 22., vasárnap 12:49
Egyenlőre nem úgy néz ki Hámész helyzete, hogy a BM feltétlenül élni kívánna a vásárlási opciójával. Így valószínűleg a srác problémája vissza fog szállni a mi fejünkre. Tudom, hogy mazochizmus, de én kedveltem a játékát, gólerős volt (most jól jönne), piszok jó bal lába volt, de tény, hogy összességében kevés volt az egész gyerek a RM elvárásaihoz. Sokan várhatják vissza, de azt tudomásul kell venni, hogy középpályásból most piszok jól állunk, és a mostaniak nekem még jobb opcióknak tűnnek. Bízzunk egy jó nemzetközi szereplésében, és ha lehetőségünk lesz rá, meg kell szabadulni tőle végleg, ez a kölcsönösdi csak kényszermegoldás volt, jó időhúzás. Nehezíti a helyzetet, hogy úgy néz ki, hogy a kutyának sem kell a túlárazott, túlfizetett játékos, egy cikkben azt is olvastam, hogy mindenféle amerikai haknicsapatokkal boronálták össze, ami szintén nem feltétlenül árfelhajtó tényező. Nehéz lesz jól kijönni belőle, de Perez hátha kitalál valamit. Egy biztos, szerintem az ő Realos pályafutásának vége.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)