És, ha soha nem jön vissza már a tavaszi CR, akkor visszavonulása napjáig kussolunk?ericco írta:CR azért tavasszal odatette magát, magyarul bebizonyította, hogy még képes magát felszívni. Karimnál erre kevesen látnak esélyt, talán jogosan. Nem kell azon meglepődni ezek után, hogy CR-rel türelmesebbek a szurkolók. Tavaly ilyenkor és még télen is eléggé zavart CR viselkedése és játéka, hangot is adtam ennek, majd jött a tavasz, és én most kussolok, mert rászolgált.Realista24 írta:Félreértesz, én nem szidom, ahogy írtam is, felőlem bármit csinálhat már, nem ő rakja magát a kezdőbe, ahogy Karim sem.
Továbbra is azokra lennék kíváncsi, akik ugyanezekért a dolgokért olyan alpári stílust ütnek meg, hogy ki kell tiltani őket.
Persze ez nem mentség az alpári stílusra.

Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
CR azért tavasszal odatette magát, magyarul bebizonyította, hogy még képes magát felszívni. Karimnál erre kevesen látnak esélyt, talán jogosan. Nem kell azon meglepődni ezek után, hogy CR-rel türelmesebbek a szurkolók. Tavaly ilyenkor és még télen is eléggé zavart CR viselkedése és játéka, hangot is adtam ennek, majd jött a tavasz, és én most kussolok, mert rászolgált.Realista24 írta:Félreértesz, én nem szidom, ahogy írtam is, felőlem bármit csinálhat már, nem ő rakja magát a kezdőbe, ahogy Karim sem.
Továbbra is azokra lennék kíváncsi, akik ugyanezekért a dolgokért olyan alpári stílust ütnek meg, hogy ki kell tiltani őket.
Persze ez nem mentség az alpári stílusra.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Félreértesz, én nem szidom, ahogy írtam is, felőlem bármit csinálhat már, nem ő rakja magát a kezdőbe, ahogy Karim sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem figyelsz jól. Nem védtem én egy cseppet sem, csak leírtam egy tényt. Mert az tény, hogy folyamatosan 2-3 védő vele foglalkozott. Az is tény, hogy ha nincs ott a védők között, akkor Asensiora jobban figyeltek volna. És az is tény, hogy érdemlegeset nem csinált a meccsen.Realista24 írta:Ja értem, hogy Cé már a jelenlétével is lefoglalja az egész védelmet.donor írta: Tingli-tanglizott, néhányat belepüfölt a kapusba, nyertünk 3-0-ra. Kicsit másabb a leányzó fekvése, mint mikor valaki ajtó ablak ziccereket ront, vagy háromszor ér a labdába és pontot/pontokat veszítünk.
![]()
Egyébként érdemes visszanézni Asensio góljánál pl a védőket. Szinte mindenki azzal foglalkozik, hogy C fogva legyen, a középső védő még ki is mutat rá, hogy oda figyeljenek, aztán Marco meg köszönte szépen.![]()
Ilyen szar érveket még én hoztam fel 5-6 évvel ezelőtt, amikor már nem volt mibe kapaszkodni
![]()
Ez olyan mint Zidane nyilatkozata, hogy Karim a legjobb, vagy Valverde reakciója Suarez üres kapus helyzetére, hogy legalább ott volt
Az írásod vége megmosolyogtató. Megfogadtad, hogy nem fogod szidni, ehhez próbálod tartani magadat, ami dicséretes, de ha hozza a gyenge meccseit (és ebből jó sok lesz, egyre több. Spórol az energiával, egy lépést sem tesz feleslegesen de így nem tud 100%-on koncentrálni ami meglátszik a befejezéseknél), vagy Karimot kell védeni (sajnos lehet, hogy ez is egyre többször fog előfordulni), akkor mégis csak te vagy, aki először "kíváncsi a fikahuszárokra"

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Abszolút helyes hozzáállás.Én is erre próbálok koncentrálni. Lehet keresni mindenben a hibát, a tegnapi meccsben is lehet találni, igen CR a pályán sem volt stb..V. Mester 77 írta:Én nem tudom, h vagytok vele, de nekem tnap a 3. gól instant gyönyör volt. Már vagy 10x visszanéztem, de imádom. Ez futball
De számomra többet ér mindennél ez a gól.
Ezért ülök le meccset nézni, ezt hiányoltam leginkább az utóbbi időkben az ívelgetések helyett.
Isco mondjuk nagyon rossz példa, mert engem igazolt. Azt meg nem tagadom, hogy Benzema párti vagyok, viszont az nem igaz, hogy ellene nem fogalmazok meg kritikát. Tavasszal meg kiröhögtetek, de most megint csak az van, amit akkor állítottam. Alig ér valamit, ha nem szerez gólokat és manapság meg pont nem jönnek a gólok. Benzema is kihagy mindent, de legalább a játékunkhoz hozzá tud szólni néha napján és nem rúgja rá eszetlenül bárhonnét. Amúgy én már egyikhez sem ragaszkodnék, már tavaly is a támadószekció felbolygatását támogattam volna.pheco írta:Pont te beszelsz kettos mercerol?Kerlon írta: Jajj, de kis dulifuli vagy. Tipikus kettős mérce. Egyiket bármiért a másikat meg véletlenül se.![]()
Pont te aki evek ota vedi Benzt, Cet meg barmi van szidod? Nem veletlenul lettel kirohogve tavasszal Ronaldo topikjaban. De Iscoval is eljatszottad, hogy a kezdobe koveteled, amikor nulla teljesitmenye volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja értem, hogy Cé már a jelenlétével is lefoglalja az egész védelmet.donor írta:Tingli-tanglizott, néhányat belepüfölt a kapusba, nyertünk 3-0-ra. Kicsit másabb a leányzó fekvése, mint mikor valaki ajtó ablak ziccereket ront, vagy háromszor ér a labdába és pontot/pontokat veszítünk.Realista24 írta:A sok fikahuszar is csak akkor pörög, ha Karimot lehet alázni. Ilyenkor meg bújkálnak, amikor mas volt a -1
![]()
Egyébként érdemes visszanézni Asensio góljánál pl a védőket. Szinte mindenki azzal foglalkozik, hogy C fogva legyen, a középső védő még ki is mutat rá, hogy oda figyeljenek, aztán Marco meg köszönte szépen.

Ez olyan mint Zidane nyilatkozata, hogy Karim a legjobb, vagy Valverde reakciója Suarez üres kapus helyzetére, hogy legalább ott volt
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pont te beszelsz kettos mercerol?Kerlon írta: Jajj, de kis dulifuli vagy. Tipikus kettős mérce. Egyiket bármiért a másikat meg véletlenül se.

- Mester77
Én nem tudom, h vagytok vele, de nekem tnap a 3. gól instant gyönyör volt. Már vagy 10x visszanéztem, de imádom. Ez futball

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
Tingli-tanglizott, néhányat belepüfölt a kapusba, nyertünk 3-0-ra. Kicsit másabb a leányzó fekvése, mint mikor valaki ajtó ablak ziccereket ront, vagy háromszor ér a labdába és pontot/pontokat veszítünk.Realista24 írta:A sok fikahuszar is csak akkor pörög, ha Karimot lehet alázni. Ilyenkor meg bújkálnak, amikor mas volt a -1
Egyébként érdemes visszanézni Asensio góljánál pl a védőket. Szinte mindenki azzal foglalkozik, hogy C fogva legyen, a középső védő még ki is mutat rá, hogy oda figyeljenek, aztán Marco meg köszönte szépen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Neked problemaid vannak az olvasassal? Hol irtam azt hogy cr jo volt? Meg se emlitettem. Ha realista ugyan ezt irta volna rola akkor ugyan ezt valaszoltam volna.
De ha ez megnyugtatja a lelked crtol mar reg meg kellett volna szabadulni es elobb jatszatnam benzemat mint ot.
Tipikus kettosmerce.

Jajj, de kis dulifuli vagy. Tipikus kettős mérce. Egyiket bármiért a másikat meg véletlenül se.bercik írta:Jol latod. Abban lelem oromom ha valaki szar. Aztan jihetek ide frocsogni. Jobb dolgom ugy sincs.Kerlon írta: Valószínűleg te is frusztrált firka huszár vagy, mert nem Karim éltetéséről, hanem valaki lehúzásáról van szó. Gondolom C megint csak várta a sült galambot.
K
K
Jol latod. Abban lelem oromom ha valaki szar. Aztan jihetek ide frocsogni. Jobb dolgom ugy sincs.Kerlon írta: Valószínűleg te is frusztrált firka huszár vagy, mert nem Karim éltetéséről, hanem valaki lehúzásáról van szó. Gondolom C megint csak várta a sült galambot.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jobb lett volna ha te is iszolbercik írta:Semmi. Adott egy szep passzt marcelonak egy kifaradt, lelombozott eibar ellen semmi extra teljesitmeny mellett es most dicsernunk kene. Vagy valami ilyesmi.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valószínűleg te is frusztrált firka huszár vagy, mert nem Karim éltetéséről, hanem valaki lehúzásáról van szó. Gondolom C megint csak várta a sült galambot.bercik írta:Semmi. Adott egy szep passzt marcelonak egy kifaradt, lelombozott eibar ellen semmi extra teljesitmeny mellett es most dicsernunk kene. Vagy valami ilyesmi.
K
K
Semmi. Adott egy szep passzt marcelonak egy kifaradt, lelombozott eibar ellen semmi extra teljesitmeny mellett es most dicsernunk kene. Vagy valami ilyesmi.
MI volt tegnap? Épp ittam.

K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A sok fikahuszar is csak akkor pörög, ha Karimot lehet alázni. Ilyenkor meg bújkálnak, amikor mas volt a -1

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hogy vegyen vissza Zidane a rotálásból??
Bale sérült néha, de ha nem, egyből kezdő
Benzema gyenge formában, de nincs helyette más
Modricot Kroost pedig látványosan szeretné idén nem kifacsarni
én meg úgy látom, hogy a bl-ben nincs rotálás, mint tavaly
a kisebb bajnoki meccsek nagy részén pedig lesz, mikor hétközben is van bl/kupa
Bale sérült néha, de ha nem, egyből kezdő
Benzema gyenge formában, de nincs helyette más
Modricot Kroost pedig látványosan szeretné idén nem kifacsarni
én meg úgy látom, hogy a bl-ben nincs rotálás, mint tavaly
a kisebb bajnoki meccsek nagy részén pedig lesz, mikor hétközben is van bl/kupa
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Álmomban nem gondoltam volna, hogy Casemiro sosem kapott még pirosat.
Alapvetően minden meccsen narancssárga a faszi játéka.
Ez mi durva. R24 úgy lesokkolt, hogy inkább el is megyek aludni.
Alapvetően minden meccsen narancssárga a faszi játéka.
Ez mi durva. R24 úgy lesokkolt, hogy inkább el is megyek aludni.
+1sonic írta:Lehet amugy jo lenne egy darabig visszavenni a rotalasbol hogy allandosuljon valami koncepcio. 1-2 embert lehet cserelgetni pihentetes celjabol de most azt erzem hogy nem tud osszealni semmilyen jatek.
A BLben kb megvan a tovabbjutas a maradek meccsekbol hozzuk a szukseges pontokat, a kupaban lehet idetlenkedni barmilyen kezdovel de a hetvegi bajnokikra jolenne ha ZZ kitalalna egy nagyjabol stabil tizenegyet egy egyertelmu jatektervvel amitol nem terunk el negyon es rogziteni egy stabil jatekot az alapemberekkel hogy tavaszra nezzen ki valahogy, aztan majd februartol lehet megint jobban forgatni ha jon a komolyabb terheles.