Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 23., hétfő 16:22

ericco írta:
Realista24 írta:Félreértesz, én nem szidom, ahogy írtam is, felőlem bármit csinálhat már, nem ő rakja magát a kezdőbe, ahogy Karim sem.

Továbbra is azokra lennék kíváncsi, akik ugyanezekért a dolgokért olyan alpári stílust ütnek meg, hogy ki kell tiltani őket.
CR azért tavasszal odatette magát, magyarul bebizonyította, hogy még képes magát felszívni. Karimnál erre kevesen látnak esélyt, talán jogosan. Nem kell azon meglepődni ezek után, hogy CR-rel türelmesebbek a szurkolók. Tavaly ilyenkor és még télen is eléggé zavart CR viselkedése és játéka, hangot is adtam ennek, majd jött a tavasz, és én most kussolok, mert rászolgált.

Persze ez nem mentség az alpári stílusra.
És, ha soha nem jön vissza már a tavaszi CR, akkor visszavonulása napjáig kussolunk?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. október 23., hétfő 15:52

Realista24 írta:Félreértesz, én nem szidom, ahogy írtam is, felőlem bármit csinálhat már, nem ő rakja magát a kezdőbe, ahogy Karim sem.

Továbbra is azokra lennék kíváncsi, akik ugyanezekért a dolgokért olyan alpári stílust ütnek meg, hogy ki kell tiltani őket.
CR azért tavasszal odatette magát, magyarul bebizonyította, hogy még képes magát felszívni. Karimnál erre kevesen látnak esélyt, talán jogosan. Nem kell azon meglepődni ezek után, hogy CR-rel türelmesebbek a szurkolók. Tavaly ilyenkor és még télen is eléggé zavart CR viselkedése és játéka, hangot is adtam ennek, majd jött a tavasz, és én most kussolok, mert rászolgált.

Persze ez nem mentség az alpári stílusra.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 23., hétfő 13:28

Félreértesz, én nem szidom, ahogy írtam is, felőlem bármit csinálhat már, nem ő rakja magát a kezdőbe, ahogy Karim sem.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. október 23., hétfő 13:21

Realista24 írta:
donor írta: Tingli-tanglizott, néhányat belepüfölt a kapusba, nyertünk 3-0-ra. Kicsit másabb a leányzó fekvése, mint mikor valaki ajtó ablak ziccereket ront, vagy háromszor ér a labdába és pontot/pontokat veszítünk.
:shifty:
Egyébként érdemes visszanézni Asensio góljánál pl a védőket. Szinte mindenki azzal foglalkozik, hogy C fogva legyen, a középső védő még ki is mutat rá, hogy oda figyeljenek, aztán Marco meg köszönte szépen.
Ja értem, hogy Cé már a jelenlétével is lefoglalja az egész védelmet. :mrgreen: :mrgreen: Ilyen szar érveket még én hoztam fel 5-6 évvel ezelőtt, amikor már nem volt mibe kapaszkodni :lol:

Ez olyan mint Zidane nyilatkozata, hogy Karim a legjobb, vagy Valverde reakciója Suarez üres kapus helyzetére, hogy legalább ott volt
Nem figyelsz jól. Nem védtem én egy cseppet sem, csak leírtam egy tényt. Mert az tény, hogy folyamatosan 2-3 védő vele foglalkozott. Az is tény, hogy ha nincs ott a védők között, akkor Asensiora jobban figyeltek volna. És az is tény, hogy érdemlegeset nem csinált a meccsen.

Az írásod vége megmosolyogtató. Megfogadtad, hogy nem fogod szidni, ehhez próbálod tartani magadat, ami dicséretes, de ha hozza a gyenge meccseit (és ebből jó sok lesz, egyre több. Spórol az energiával, egy lépést sem tesz feleslegesen de így nem tud 100%-on koncentrálni ami meglátszik a befejezéseknél), vagy Karimot kell védeni (sajnos lehet, hogy ez is egyre többször fog előfordulni), akkor mégis csak te vagy, aki először "kíváncsi a fikahuszárokra" :)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. október 23., hétfő 11:50

V. Mester 77 írta:Én nem tudom, h vagytok vele, de nekem tnap a 3. gól instant gyönyör volt. Már vagy 10x visszanéztem, de imádom. Ez futball :salute:
Abszolút helyes hozzáállás.Én is erre próbálok koncentrálni. Lehet keresni mindenben a hibát, a tegnapi meccsben is lehet találni, igen CR a pályán sem volt stb..

De számomra többet ér mindennél ez a gól.

Ezért ülök le meccset nézni, ezt hiányoltam leginkább az utóbbi időkben az ívelgetések helyett.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 23., hétfő 11:40

pheco írta:
Kerlon írta: Jajj, de kis dulifuli vagy. Tipikus kettős mérce. Egyiket bármiért a másikat meg véletlenül se.
Pont te beszelsz kettos mercerol? :lol: :lol: Pont te aki evek ota vedi Benzt, Cet meg barmi van szidod? Nem veletlenul lettel kirohogve tavasszal Ronaldo topikjaban. De Iscoval is eljatszottad, hogy a kezdobe koveteled, amikor nulla teljesitmenye volt.
Isco mondjuk nagyon rossz példa, mert engem igazolt. Azt meg nem tagadom, hogy Benzema párti vagyok, viszont az nem igaz, hogy ellene nem fogalmazok meg kritikát. Tavasszal meg kiröhögtetek, de most megint csak az van, amit akkor állítottam. Alig ér valamit, ha nem szerez gólokat és manapság meg pont nem jönnek a gólok. Benzema is kihagy mindent, de legalább a játékunkhoz hozzá tud szólni néha napján és nem rúgja rá eszetlenül bárhonnét. Amúgy én már egyikhez sem ragaszkodnék, már tavaly is a támadószekció felbolygatását támogattam volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 23., hétfő 11:33

donor írta:
Realista24 írta:A sok fikahuszar is csak akkor pörög, ha Karimot lehet alázni. Ilyenkor meg bújkálnak, amikor mas volt a -1 :lol:
Tingli-tanglizott, néhányat belepüfölt a kapusba, nyertünk 3-0-ra. Kicsit másabb a leányzó fekvése, mint mikor valaki ajtó ablak ziccereket ront, vagy háromszor ér a labdába és pontot/pontokat veszítünk.
:shifty:
Egyébként érdemes visszanézni Asensio góljánál pl a védőket. Szinte mindenki azzal foglalkozik, hogy C fogva legyen, a középső védő még ki is mutat rá, hogy oda figyeljenek, aztán Marco meg köszönte szépen.
Ja értem, hogy Cé már a jelenlétével is lefoglalja az egész védelmet. :mrgreen: :mrgreen: Ilyen szar érveket még én hoztam fel 5-6 évvel ezelőtt, amikor már nem volt mibe kapaszkodni :lol:

Ez olyan mint Zidane nyilatkozata, hogy Karim a legjobb, vagy Valverde reakciója Suarez üres kapus helyzetére, hogy legalább ott volt
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. október 23., hétfő 10:36

Kerlon írta: Jajj, de kis dulifuli vagy. Tipikus kettős mérce. Egyiket bármiért a másikat meg véletlenül se.
Pont te beszelsz kettos mercerol? :lol: :lol: Pont te aki evek ota vedi Benzt, Cet meg barmi van szidod? Nem veletlenul lettel kirohogve tavasszal Ronaldo topikjaban. De Iscoval is eljatszottad, hogy a kezdobe koveteled, amikor nulla teljesitmenye volt.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. október 23., hétfő 9:59

Én nem tudom, h vagytok vele, de nekem tnap a 3. gól instant gyönyör volt. Már vagy 10x visszanéztem, de imádom. Ez futball :salute:
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. október 23., hétfő 9:53

Realista24 írta:A sok fikahuszar is csak akkor pörög, ha Karimot lehet alázni. Ilyenkor meg bújkálnak, amikor mas volt a -1 :lol:
Tingli-tanglizott, néhányat belepüfölt a kapusba, nyertünk 3-0-ra. Kicsit másabb a leányzó fekvése, mint mikor valaki ajtó ablak ziccereket ront, vagy háromszor ér a labdába és pontot/pontokat veszítünk.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

bercik

HozzászólásSzerző: bercik » 2017. október 23., hétfő 9:46

:lol:
Neked problemaid vannak az olvasassal? Hol irtam azt hogy cr jo volt? Meg se emlitettem. Ha realista ugyan ezt irta volna rola akkor ugyan ezt valaszoltam volna.

De ha ez megnyugtatja a lelked crtol mar reg meg kellett volna szabadulni es elobb jatszatnam benzemat mint ot.

Tipikus kettosmerce. :ike: Amugy miert tartod tucat jatekosnak iscot? Ja hogy ilyet nem is irtal? Kettosmerce. :kivagyhe:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 23., hétfő 9:36

bercik írta:
Kerlon írta: Valószínűleg te is frusztrált firka huszár vagy, mert nem Karim éltetéséről, hanem valaki lehúzásáról van szó. Gondolom C megint csak várta a sült galambot.
Jol latod. Abban lelem oromom ha valaki szar. Aztan jihetek ide frocsogni. Jobb dolgom ugy sincs.
Jajj, de kis dulifuli vagy. Tipikus kettős mérce. Egyiket bármiért a másikat meg véletlenül se.
K

bercik

HozzászólásSzerző: bercik » 2017. október 23., hétfő 9:27

Kerlon írta: Valószínűleg te is frusztrált firka huszár vagy, mert nem Karim éltetéséről, hanem valaki lehúzásáról van szó. Gondolom C megint csak várta a sült galambot.
Jol latod. Abban lelem oromom ha valaki szar. Aztan jihetek ide frocsogni. Jobb dolgom ugy sincs.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 23., hétfő 9:23

bercik írta:Semmi. Adott egy szep passzt marcelonak egy kifaradt, lelombozott eibar ellen semmi extra teljesitmeny mellett es most dicsernunk kene. Vagy valami ilyesmi.
Jobb lett volna ha te is iszol :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 23., hétfő 9:17

bercik írta:Semmi. Adott egy szep passzt marcelonak egy kifaradt, lelombozott eibar ellen semmi extra teljesitmeny mellett es most dicsernunk kene. Vagy valami ilyesmi.
Valószínűleg te is frusztrált firka huszár vagy, mert nem Karim éltetéséről, hanem valaki lehúzásáról van szó. Gondolom C megint csak várta a sült galambot.
K

bercik

HozzászólásSzerző: bercik » 2017. október 23., hétfő 9:13

Semmi. Adott egy szep passzt marcelonak egy kifaradt, lelombozott eibar ellen semmi extra teljesitmeny mellett es most dicsernunk kene. Vagy valami ilyesmi.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. október 23., hétfő 9:10

MI volt tegnap? Épp ittam. :mrgreen:
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. október 23., hétfő 8:39

A sok fikahuszar is csak akkor pörög, ha Karimot lehet alázni. Ilyenkor meg bújkálnak, amikor mas volt a -1 :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. október 22., vasárnap 23:37

hogy vegyen vissza Zidane a rotálásból??
Bale sérült néha, de ha nem, egyből kezdő
Benzema gyenge formában, de nincs helyette más
Modricot Kroost pedig látványosan szeretné idén nem kifacsarni

én meg úgy látom, hogy a bl-ben nincs rotálás, mint tavaly
a kisebb bajnoki meccsek nagy részén pedig lesz, mikor hétközben is van bl/kupa

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. október 22., vasárnap 23:08

Álmomban nem gondoltam volna, hogy Casemiro sosem kapott még pirosat.

Alapvetően minden meccsen narancssárga a faszi játéka.

Ez mi durva. R24 úgy lesokkolt, hogy inkább el is megyek aludni.
sonic írta:Lehet amugy jo lenne egy darabig visszavenni a rotalasbol hogy allandosuljon valami koncepcio. 1-2 embert lehet cserelgetni pihentetes celjabol de most azt erzem hogy nem tud osszealni semmilyen jatek.

A BLben kb megvan a tovabbjutas a maradek meccsekbol hozzuk a szukseges pontokat, a kupaban lehet idetlenkedni barmilyen kezdovel de a hetvegi bajnokikra jolenne ha ZZ kitalalna egy nagyjabol stabil tizenegyet egy egyertelmu jatektervvel amitol nem terunk el negyon es rogziteni egy stabil jatekot az alapemberekkel hogy tavaszra nezzen ki valahogy, aztan majd februartol lehet megint jobban forgatni ha jon a komolyabb terheles.
+1 :D

Vissza: