Realista24 írta:donor írta:
Tingli-tanglizott, néhányat belepüfölt a kapusba, nyertünk 3-0-ra. Kicsit másabb a leányzó fekvése, mint mikor valaki ajtó ablak ziccereket ront, vagy háromszor ér a labdába és pontot/pontokat veszítünk.
Egyébként érdemes visszanézni Asensio góljánál pl a védőket. Szinte mindenki azzal foglalkozik, hogy C fogva legyen, a középső védő még ki is mutat rá, hogy oda figyeljenek, aztán Marco meg köszönte szépen.
Ja értem, hogy Cé már a jelenlétével is lefoglalja az egész védelmet.

Ilyen szar érveket még én hoztam fel 5-6 évvel ezelőtt, amikor már nem volt mibe kapaszkodni
Ez olyan mint Zidane nyilatkozata, hogy Karim a legjobb, vagy Valverde reakciója Suarez üres kapus helyzetére, hogy legalább ott volt
Nem figyelsz jól. Nem védtem én egy cseppet sem, csak leírtam egy tényt. Mert az tény, hogy folyamatosan 2-3 védő vele foglalkozott. Az is tény, hogy ha nincs ott a védők között, akkor Asensiora jobban figyeltek volna. És az is tény, hogy érdemlegeset nem csinált a meccsen.
Az írásod vége megmosolyogtató. Megfogadtad, hogy nem fogod szidni, ehhez próbálod tartani magadat, ami dicséretes, de ha hozza a gyenge meccseit (és ebből jó sok lesz, egyre több. Spórol az energiával, egy lépést sem tesz feleslegesen de így nem tud 100%-on koncentrálni ami meglátszik a befejezéseknél), vagy Karimot kell védeni (sajnos lehet, hogy ez is egyre többször fog előfordulni), akkor mégis csak te vagy, aki először "kíváncsi a fikahuszárokra"