ha hivatalos lesz, (bár nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet elengedni) azonnal cserélem is egy Khedira ül a padon képre, hátha....

azért Kaká se használt túl sokat....2 nímandot eladni a 4-ből egy nyár alatt, több, mint csodálatos!!!!!!!!!

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 2., hétfő 14:41
azért Kaká se használt túl sokat....2 nímandot eladni a 4-ből egy nyár alatt, több, mint csodálatos!!!!!!!!!
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 2., hétfő 14:40
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 14:38
HozzászólásSzerző: rm22 » 2013. szeptember 2., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. szeptember 2., hétfő 14:36
ja, végülis csak ehhez hasonló nevek ülnek majd a padon: Casillas, Carvajal?, Coentrao, Pepe?, Casemiro, Illarra, Jesé, DiMaria... tényleg rettenetes névsor.míg a kispad ennek köszönhetően kiherélve marad!
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. szeptember 2., hétfő 14:36
de most egy özilt hogy padoztatsz? vagy felváltva mint benzema és higuain, annak aztán végképp semmi értelme.hogy a kezdő11 bivaly, vagy la.is nagyon közelít ahhoz, míg a kispad ennek köszönhetően kiherélve marad!
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 2., hétfő 14:34
egész könnyen, modric is talán isco mostani helyén igazán jó - a spanyol érkezése miatt kicsit hátrébb tette Anch - kevesebbet lenne nála a labda, mint most - mivel inkább támadásban venne részt - de ott tudja kamatoztatni igazán a lövőtechnikáját, mert abból is van neki, nem is akármilyen. mögötte a xabi-illarra-casemiro-khedira 4-es közül kettő.Mike írta:A maradék 3 kp-st hogy variálod kismilló képpen Isco nélkül?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 2., hétfő 14:31
Hányszor hallottam már ezt és az ilyen jellegű baromi optimista, már-már nagy mellényű dumát itt és az ex-helyen is az elmúlt pár évben!Még jó hogy DM marad. Meg Modric is tudja pótolni Iscot. Meg még kis millió variáció van, nem kell aggódni...
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 14:29
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. szeptember 2., hétfő 14:28
egy régi kommentemből összeollózva:Kerlon írta:Ott látszik, hogy tőlük mindenáron szabadulni akart Perez, hogy olcsón, áron alul adta el őket. Özilért meg szerintem tényleg kaptunk egy olyan ajánlatot(50millió), ami visszautasíthatatlan a mostani körülmények között, mivel nagyon mély a keretünk. Akkor viszont becummantjuk szerintem, ha Isco megsérül és nem marad vérbeli tkpnk. Illetve Özil klasszisa, a váratlan passzai, a precíz megoldások még nagyon hiányozni fognak nekünk. Az Arsenalnak viszont tökéletes megoldás Arteta és Wilshere elé. Cazorla meg Walcott tökéletesen segítheti majd a szélekről.
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 2., hétfő 14:28
hát erre kiváncsi vagyok. 433 vagy 4231 lesz mindig szinte. De a kettő szinte ugyanaz. Ronaldo és Bale a két szélen, Benzema elől. A maradék 3 kp-st hogy variálod kismilló képpen Isco nélkül?Kyller írta:csak a taktikát kell úgy formálni, hogy faja legyen, erre mondtam, hogy kismillió...
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. szeptember 2., hétfő 14:24
Emberek, még van egy Khediránk is!Nem kell feltétlenül abba a pozícióba tenni embert, csak a taktikát kell úgy formálni, hogy faja legyen, erre mondtam, hogy kismillió...
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. szeptember 2., hétfő 14:24
Nem kell feltétlenül abba a pozícióba tenni embert, csak a taktikát kell úgy formálni, hogy faja legyen, erre mondtam, hogy kismillió...Mike írta:DM inkább ne próbálkozzon támadás szervezéssel. Modricnak meg a mostani az igazi posztja. Isco kiválása esetén nyílván ő fog feljebb lépni, de az akkorsem az igazi. A kismillió variáció kb ennyi. Isco posztját egyedül Modric tudja lehozni normálisan. DM, Cé, Bale, Benzema, Jesé mind értelmetlen próbálkozás lenne.Kyller írta:Még jó hogy DM marad. Meg Modric is tudja pótolni Iscot. Meg még kis millió variáció van, nem kell aggódni...
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. szeptember 2., hétfő 14:22
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 2., hétfő 14:21
DM inkább ne próbálkozzon támadás szervezéssel. Modricnak meg a mostani az igazi posztja. Isco kiválása esetén nyílván ő fog feljebb lépni, de az akkorsem az igazi. A kismillió variáció kb ennyi. Isco posztját egyedül Modric tudja lehozni normálisan. DM, Cé, Bale, Benzema, Jesé mind értelmetlen próbálkozás lenne.Kyller írta:Még jó hogy DM marad. Meg Modric is tudja pótolni Iscot. Meg még kis millió variáció van, nem kell aggódni...
HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. szeptember 2., hétfő 14:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 2., hétfő 14:21
HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 2., hétfő 14:20
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 2., hétfő 14:18
Emlékezzünk csak az utolsó napok üzengetésére és sértődöttségére (aminek még 1 évvel később is hangot adott Robbennel együtt; meg Wenger gúnyos megjegyzésére); nem épp arra utalnak, hogy "tisztán" önszántukból távoztak volna! De mind1 is, jelen ügyet tekintve kevésbé releváns.Pellegrini meg ha jól emlékszem, csak Robbenhez ragaszkodott...
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 2., hétfő 14:17
amúgy ja, vki csípjen meg, hogy álmodom, de évek óta nem volt még ilyen jó, teljesen sokkot kaptamits hehe day
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem